企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Dyk in i Sveriges mest omfattande sortiment av toppklassig Indoor CBD Buds och Hash! Vårt kompromisslösa mål om att värdesätta kvalitet och transparens följer som en grön tråd i allt vi gör. Alltid fri och diskret leverans direkt hem. För en harmonisk vardag - oavsett om du är nybörjare eller en veteran inom CBD

4.0

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Döm till min förvåning när jag öppnade…

Döm om min förvåning när jag öppnade mitt paket med CBD-hasch och hittade små vita maskar i det.
Vänder mig till deras kundservice och får ett otrevligt bemötande och blir uppmanad att ta bilder på det hela - tyvärr hade jag vid det här laget redan hunnit slänga det. Ingen kompensation och inte ens en ursäkt…. - Jag är ingen återkommande kund och skulle aldrig rekommendera det här företaget till någon, tyvärr..

2026年4月7日
CBDBuds.se ロゴ

CBDBuds.se からの回答

Hej Hampus Ward,

Tack för din feedback.

Vi vill vara tydliga med att alla våra produkter kontrolleras manuellt innan packning och packas på beställning. Vi har inte haft några fall där det förekommit det du beskriver.

För att kunna utreda och hjälpa till i sådana här situationer behöver vi alltid underlag, till exempel bilder. I detta fall framgår det att produkten redan har kastats, vilket gör det svårt för oss att verifiera eller gå vidare i ärendet.

Vi tar alltid kundärenden på stort allvar och försöker hjälpa till där det finns möjlighet att följa upp och kontrollera.

Gänget på CBDBuds.se

Jättebra butik..

Jättebra butik... Har flera olika sorters smaker att välja mellan och även styrka och beskrivningar på sorterna ... Bästa !!!!!!

2025年12月11日

Bra, men...

Enkelt, bra kvalitet, snabb leverans, men det skulle löna sig att erbjuda -även mot betalning- leverans med ett annat företag än PostNord, som bara ställer till det och skadar företagets image.
Glasburkar är fina, men kanske överflödiga med tanken på transport och miljö.

2025年9月25日

Saknad vara ingen åtgärd

Beställt länge och har problem med att paket försvinner, ber dem skicka till utlämningsställe vilket inte görs och blir av med paketet, större värde, kontaktar PostNord som lägger ansvaret på företaget, cbdbus tar inte på sig ansvaret vilket dom ska göra enligt lag, anmält till Arn, tyvärr haft bra respons tills nu, kan inte rekommendera dom längre.

2025年9月10日

Skadad order oseriöst bemötande

Vid leverans så var min order skadad, fullt med pytte smått pulveriserat glassplitter och vem vill ha det i maten, och tyckte de inte va konstigt & bad mig att vända mig till postnord och i sin tur bollade pn vidare detta på cbdbuds.

Trotts bildvevis vägrar dem nu kompensera mig vilket de hänvisade om att "de här fixar sig" och är nu väldigt undvikande och ignoranta per mail.

Så vill bara höjja varningens finger till andra, kvalitets mässigt lite överpris Kan få dubbelt så mycket hos andra aktörer så tyvärr blir detta nog sista ordern ifrån er, att lova saker man inte kan stå för är ett stort minus i min bok. Ska man behöva vänta en månad på att få svar från kundservice innan ni bröstar era åkommor, för mig är de en RÖD flagga.

2025年5月30日
5つ星のうち5の評価

Har haft lite problem med order som…

Har haft lite problem med order som försvunnit under behandlingen men allt löste sig till slut.
Jag kan rekommendera sorten Weddingcake om du letar efter en cbd hampa med bra smak är klibbig och river inte i halsen som alla andra sorter jag testat. Indica för den som mest vill ligga i soffan å dega framför tvn.
🫠

2025年6月12日

Rekommenderas starkt!!

Mycket högklassiga och fina CBD-produkter med riktigt bra kvalité!
Förmånliga priser och snabb och fri leverans. Även trevligt och snabbt bemötande från kundservice när det behövts.
Många beställningar lagda och lika nöjd varje gång! Kan verkligen rekommenderas!!

2024年11月1日

Trustpilot エクスペリエンス