レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft lidt udfordringer med min lÞbe bh, som har givet mig nogen sÃ¥r, jeg skriver til dem ift. mit problem, vi har en mega god dialog, og jeg fÃ¥r tilsendt en anden str. som jeg skal afprÞve, de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid sÃ¥ fanfuckingtastisk god og hurtigt service! Jeg elsker elsker elsker deres gode service , deres fantastiske varer som bare er super kvali 🙏🏜 Stod i en SOS og manglede leggings da de... もっず芋る

䌁業が回答したした

köpte ett par fleeceleggings, relativt bra kvalitet, finns bara i en storlek sÃ¥ kan vara lite korta om man Àr lÀngre, passar men kan göra ont om man har dem pÃ¥ lÀnge dÃ¥ de spÀnner tight över tÃ¥rna. Me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Verdensklasse service og nye yndlings tights. Super hurtig og nÊrvÊrende kundeservice og lynhurtig eksekvering af min ordre. Mine nye tights sidder perfekt og giver min booty det lille lÞft man d... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til CBL-FITNESS! Vi er en 100% dansk webshop, der startede vores rejse i 2020. Vi har lavet vores webshop i samarbejde med Lotte, som er en erfaren personlig trÊner og kostvejleder. Sammen har vi skabt en webshop med fokus på at tilbyde leggings af hÞj kvalitet, som er både funktionelle og stilfulde. Du kan lÊse mere om Lotte på: levdetsundeliv.dk Vi finder inspiration til vores sortement ved at fÞlge med i, hvad vores kunder Þnsker på Instagram og TikTok. Derudover er det vigtigt for os at have en tÊt kontakt til vores kunder og lytte til deres behov og Þnsker. Derfor kan vi tilbyde en personlig og nÊrvÊrende kundeservice. Vores varer bliver sendt fra eget lager i Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering og returnering. Vi sÊtter en Êre i at sikre, at vores kunder modtager deres varer i den bedste stand, og at de er tilfredse med deres kÞb. Vi er tilgÊngelige på telefonen efter kl. 16:00 mandag til sÞndag, og vi kan altid kontaktes på vores e-mailadresse cblfitness2020@gmail.com. Vi håber, at du vil tage et kig på vores udvalg af leggings og finde noget, der passer til dine behov og Þnsker. Vi glÊder os til at byde dig velkommen som kunde hos CBL-FITNESS!

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Super service, hurtig levering, fri fragt og nem at komme i kontakt med på mail ved spÞrgsmål.
Vender helt sikkert tilbage.

2024幎11月3日

Mange gang tak Line :-)

Bestille to par leggings, de var klar til afhentning et par timer senere.
Skulle bytte det ene par til en anden str. og fik svar i lÞbet af fÃ¥ minutter og sÃ¥ lÃ¥ de klar til afhentning. Kan klart anbefale og vil helt klart kÞbe herfra igen🀩

2024幎9月30日
自発的なレビュヌ

CBL-FITNESS からの回答

Tak for en meget fin anmeldelse Maria :-)

VÊre kom hurtigt

VÊre kom hurtigt, varen var ok design, ok fit i forhold til mål og beskrivelse

2024幎7月5日

CBL-FITNESS からの回答

Hej Lis, tak for din anmeldelse og dejligt at du blev glad for det du kÞbte :-)

Super god kundeservice!!

Super god kundeservice!!
Bestilte to par shorts fra CBL som jeg gerne ville have byttet til en anden stÞrrelse, de blev sendt retur, og dagen efter fik jeg en sÞd besked fra dem hvor de skrev at de gik på ferien dagen efter, men da de ikke havde modtaget min returforsendelse endnu, ville de hÞre hvad jeg skulle have byttet så de kunne sende det inden de gik på ferie. To dage senere kunne jeg hente min vare. Super dejligt med et firma som tÊnker på deres kunder, og shortsene er super komfortable og sidder helt perfekt, bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos CBL-FITNESS :)

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

CBL-FITNESS からの回答

Hej Clara, mange tusind tak for din anmeldelse :-)

KÊmpe anbefaling

Super hurtig levering, og super lÊkre tights til en god pris 💪🏻 Det er ikke sidste gang jeg handler der 😁

2024幎6月29日

CBL-FITNESS からの回答

Hej Christian, mange tak for din anmeldelse :-)