CBL-FITNESS レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft lidt udfordringer med min løbe bh, som har givet mig nogen sår, jeg skriver til dem ift. mit problem, vi har en mega god dialog, og jeg får tilsendt en anden str. som jeg skal afprøve, de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid så fanfuckingtastisk god og hurtigt service! Jeg elsker elsker elsker deres gode service , deres fantastiske varer som bare er super kvali 🙏🏽 Stod i en SOS og manglede leggings da de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

köpte ett par fleeceleggings, relativt bra kvalitet, finns bara i en storlek så kan vara lite korta om man är längre, passar men kan göra ont om man har dem på länge då de spänner tight över tårna. Me... もっと見る

5つ星のうち2の評価

I can’t find a way to review the product on the website so I am writing here. I ordered the LEA BIKER SHORTS MED LOMMER a year ago in sizes S and M. I am usually size S. I didn’t wear them once during... もっと見る

企業情報

1. アクティブウェア店

当該企業による記述

Velkommen til CBL-FITNESS! Vi er en 100% dansk webshop, der startede vores rejse i 2020. Vi har lavet vores webshop i samarbejde med Lotte, som er en erfaren personlig træner og kostvejleder. Sammen har vi skabt en webshop med fokus på at tilbyde leggings af høj kvalitet, som er både funktionelle og stilfulde. Du kan læse mere om Lotte på: levdetsundeliv.dk Vi finder inspiration til vores sortement ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok. Derudover er det vigtigt for os at have en tæt kontakt til vores kunder og lytte til deres behov og ønsker. Derfor kan vi tilbyde en personlig og nærværende kundeservice. Vores varer bliver sendt fra eget lager i Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering og returnering. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder modtager deres varer i den bedste stand, og at de er tilfredse med deres køb. Vi er tilgængelige på telefonen efter kl. 16:00 mandag til søndag, og vi kan altid kontaktes på vores e-mailadresse cblfitness2020@gmail.com. Vi håber, at du vil tage et kig på vores udvalg af leggings og finde noget, der passer til dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos CBL-FITNESS!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og rådgivning…

Rigtig god service og rådgivning omkring produkterne. Super god kvalitet af deres trænings bukser, sidder perfekt. Hurtig levering. Alt i alt, meget meget tilfreds

2023年3月2日

CBL-FITNESS からの回答

Godt du er tilfreds Maibritt :-))

5つ星のうち4の評価

Jeg bestilte 2 par leggins, som desværre passede mig rigtig dårligt.
Jeg sendte retur, og service var helt i top ⭐️

2023年3月1日

Hej Sandra,
Det var godt vi fandt en løsning :-) tak

Jeg er rigtig glad for Cbl Fitness

Jeg er rigtig glad for Cbl Fitness.
Jeg har lige bestilt mit andet par tights.
Jeg er vild med deres tights, og deres service.
Utrolige søde og professionelle medarbejder.
Kvaliteten er rigtig god, og selvom jeg har tights fra andre gode mærker, så er cbl dem jeg igen og igen vælger at tage på, når jeg skal ned og træne.
En klart anbefaling herfra.

2023年2月25日

Hej Catharina
Hvor var det bare en sød anmeldelse, tusind tak :-)
God weekend

5つ星のうち5の評価

Mege og meget god stil .

Jeg har modtag min pakke en dag efter jeg har bestilet ,
Mege god service og meget sød .
Jeg anbefaler 100% 👍🏻☺️

2023年1月31日

Godmorgen Khadijeh,
Mange tak for dine anmeldelse, jeg er glad for du have en god oplevelse med dit køb ⭐️

Gik som forventet

Gik som forventet. God service, svarede hurtigt på spørgsmål ang. varen. inden købet.

2022年12月29日

CBL-FITNESS からの回答

Godaften Dorthe, Mange tak for din fine anmeldelse :-)))

Behagelige

God pris. Sidder super godt. Får den pæneste figur med dem på:)

2022年12月31日

Hej Elisabeth,
Mange gange tak for din anmeldelse, godt du er tilfreds med de leggings du har købt :-)
God eftermiddag

Fantastisk service

Hurtig levering. Desværre kunne jeg ikke bruge det købte, men det var ikke noget problem. Jeg afleverede varen, og samme eftermiddag modtog jeg en mail med besked om, at mine penge var returneret. Super service og behagelig samtale med Carsten. Tak for det :-)

2022年12月6日

Godmorgen Vibeke,
Mange tak for din meget fine anmeldelse :-)
God jul.

5つ星のうち2の評価

Dårlig kvalitet

Levering var fin, men de tights jeg bestilte er virkelig dårlig kvalitet.

2022年11月27日

Hej Camilla,

Jeg er da ked af at høre at du ikke er tilfreds med leggings du har købt, du er som vi skriver i vores betingelser altid velkommen til at skrive til os direkte for en løsning hvis man ikke er tilfreds med det produkt man køber.
Vi ombytter jo som sagt alt det vores kunder ikke er tilfredse med kvit og frit, eller penge retur, og det er du selvfølgelig også velkommen til.
Vi bestræber os på at se kvaliteten i gennem inden vi sender ud, men her optil jul har det været svært at nå, hvilke selvfølgelig ikke er en undskyldning, men blot en forklaring.
Vi svarer lynhurtigt på alt hvad der kommer ind af henvendelser, hvilke man også kan læse på vores trustpilot anmeldelser :-)
Men skriv til os på cblfitness2020@gmail.com så finder vi helt sikkert en løsning.
God søndag
mvh Carsten

5つ星のうち5の評価

Fik min pakke dagen efter jeg havde…

Fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt og jeg er meget glad :)

2022年12月1日

CBL-FITNESS からの回答

Hej Ditte, mange tak for anmeldelse :-) og godt at du er tilfreds med produktet og leveringen med GLS.
God aften

Hurtig levering, god kvalitet

2022年11月14日

CBL-FITNESS からの回答

Perfekt Lisa, godt du blev tilfreds med de leggings du købte :-)
Tak for den meget fine anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Hurtig, og ekstra serviceminded. Tak for rigtig god behandling :-) Vil klart anbefale det til andre at handle her.
Mvh. Maria

2022年11月11日

Tusind tak Maria :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering - har lige modtaget mine tights. Dejlig kvalitet og super skarp pris. Ikke sidste gang jeg handler her.

2022年11月4日

Tusind tak Tina :-) rigtig god weekend