Jeg har nu fået lavet cc-cut for anden gang, og jeg kan virkelig anbefale! Hun er så sød, ærlig og virkelig dygtig. Hun tager sig god tid og klipper alt det spaltede hår af. Der har været stor forskel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg går aldrig skuffet ud ad døren hun overgår mine forventninger hver eneste gang! ❤️ Hun vil altid være min yndlingsfrisør. Jeg har fået lavet en CC-klipning, og resultatet er helt fantastisk.... もっと見る
Rigtig sød pige der klipper håret, dog som jeg kan læse andre også har oplevet får man dsv korte totter i nakken og endnu mere spaltede spidser. Har ladet mit hår være i et 1,5-2 års tid nu og det ha... もっと見る
Jeg startede hos Chanel for lidt over halvandet år siden, og dengang var mit hår meget skadet med spaltede spidser langt op ad hårstråene. Tidligere havde jeg aldrig forladt en frisørsalon med føl... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge
Thit Jensens gade, 8000, Aarhus, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse! ❤️
Jeg var inde hos CC Cosmetics og fik lavet en CC haircut, og det kunne virkelig ikke have været bedre. Jeg blev behandlet af Chanel, som var utrolig dygtig og professionel i sit arbejde. Hun var meget imødekommende, sød og lyttede virkelig til mine ønsker, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.
Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet på og endda bedre! Man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt både tid, omhu og passion i arbejdet. Stemningen var behagelig, og servicen i top fra start til slut.
Helt klart min største anbefaling herfra – og alle pengene værd! 🌸

Rigtig god oplevelse!
Chanel var meget sød og har virkelig hjulpet mit hår med at blive sundere🥰
Jeg kan klart anbefale hende til andre der gerne vil af med deres spaltede hår!!

Cc-haircut❤️🫶🏽🦋
Jeg besøgte Chanel i dag for at få en CC-hair cut, og jeg er simpelthen blæst bagover af resultatet, mit hår har aldrig set så sundt og frisk ud før, som det gjorde efter cc-haircut. Chanel var ikke bare utrolig imødekommende og professionel, men også det mest fantastiske selskab. Hun gav mig masser af gode råd og tog sig virkelig godt af mig. Jeg kan varmt anbefale hende – det er en oplevelse i særklasse, og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, jeg skal klippes hos Chanel!❤️🫶🏽🥹

CC COSMETICS からの回答
Chanel har REDDET mit hår.
Chanel har REDDET mit hår.
Jeg har altid haft langt, tykt og sundt hår, men efter mange år med alt for meget afblegning, og extentions er det hele knækket af, og knækket i flere lag, så jeg er endt med ufrivillige etager 🙄
Jeg bookede en tid til CC haircut, og mit hår har været SILKE blødt lige siden. Det ser allerede så tykt og sundt ud, og det er efter kun én behandling!!
Jeg anbefaler stærkt, at prøve CC haircut, hvis du ønsker sundt hår, og ønsker at alle lag af dine hår skal have en chance for at vokse langt og sundt😍

CC COSMETICS からの回答
Så sød og fantastisk resultat
Jeg er Så glad for jeg så en video på TikTok hvor Chanel forklare om hendes måde at klippe spalter på, hvor man ikke behøver at være bange for at blive helt korthåret. For min datter på 16 år har aldrig kunne li’ hendes krøller, så hun har glattet sit hår hver dag i flere år og er helt stoppet med at vokse det sidste års tid. Men efter det har været i Chanel hænder siger vi bare WOW🤩Alt det slidte og spaltet hår er væk og det elsker de skønne produkter fra CC COSMETICS nu glæder hun sig til snart at starte på deres hår vitaminer og se om det kan begynde at vokse lidt igen🤞 Tusind tak Chanel du er ikke bare dygtig til dit job, du er også noget af det sødeste.🥰

CC COSMETICS からの回答
Endelig en frisør der egentlig lytter og ved, hvad hun laver
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos CC Cosmetics. Hun var super imødekommende og ekstremt dygtig inden for sit fag. Jeg følte mig taget godt hånd om fra start til slut, og hun besvarede alle mine spørgsmål – både de store og de helt små – omkring hårpleje. Hendes vejledning har allerede givet pote, og jeg har endda bestilt hendes vitaminer for at give det et skud. Glæder mig enormt meget til at se forskellen over tid.
Selve klippet gjorde mit hår markant blødere. Jeg har hele livet fået klippet etager, men fandt ud af, at det faktisk ikke var det bedste for mit hår lige nu.
Kan kun anbefale hende:)

Bedste service!!
Bedste service!!! Virkelig sød og så ærlig med en, er så glad for jeg booked en tid til cc haircut, og mit hår har aldrig været så blødt og set sundere ud😍 glæder mig til at komme igen med de bedste resultater som er brugt med CC COSEMETICS eget mærke!!🥹❤️

CC COSMETICS からの回答
Super dygtig og betænksom smuk kvinde
Super dygtig og betænksom smuk kvinde. Jeg er mere end tilfreds med mit resultat, og jeg kommer helt klart igen. Kan klart anbefales ❤️

CC COSMETICS からの回答
Jeg fik lavet en cc haircut og WOW…
Jeg fik lavet en cc haircut og WOW siger jeg bare. Det her gør jeg helt klart igen. Mit hår er så blødt og dejligt. Jeg kan nemt komme igennem mit hår med mine fingre😍 Og Chanel er noget af det sødeste med den bedste service❤️
Mit hår er bare blevet sundere og spalterfrit🥰

CC COSMETICS からの回答
Jeg havde desværre en RIGTIG dårlig…
Jeg havde desværre en RIGTIG dårlig oplevelse ved mit besøg. Jeg bestilte et CC-cut, men allerede under klipningen kunne jeg mærke, at teknikken virkede usikker. Frisøren spurgte, om hun måtte tage lidt af længden, fordi håret “var skævt”, men resultatet blev faktisk endnu mere skævt end før.
Jeg bad også om at få klippet mine bangs, som var blevet lange. Jeg var meget tydelig omkring, at de ikke måtte være kortere end til min kæbe alligevel endte jeg med pandehår, der går mig til over mine øjenbryn. Det var langt fra det, jeg havde ønsket eller givet samtykke til.
Hele oplevelsen føltes uprofessionel, og resultatet stemte slet ikke overens med det, jeg kom for. Jeg har aldrig prøvet noget lignende og må bare konstatere, at jeg gik derfra ekstremt skuffet og med et hår, der nu skal bruges tid og penge på at få rettet.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne salon baseret på min oplevelse.

CC COSMETICS からの回答
Rigtig god service og et flot resultat
Rigtig god service og et flot resultat. Jeg fik nogle gode tips med, som passede til min hårtype. En frisør jeg gerne anbefaler videre🫶

CC COSMETICS からの回答
Hun har reddet mit hår!!!
Hun har reddet mit hår!!!! Både hendes klipning og hendes produkter er alle penge værd, det er det bedste jeg har prøvet og det eneste som virker på mit hår. Stoler ikke på andre når det kommer til mit hår 🥹❤️

CC COSMETICS からの回答
En virkelig god oplevelse!
En virkelig god oplevelse!
Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos CC COSMETICS! Chanel var så hjælpsom og imødekommende, og jeg følte mig med det samme godt tilpas. Hun tog sig god tid til at kigge på mit hår og forklare på en super forståelig måde, hvordan det havde det, hvad der kunne gøres, og hvad der ville være bedst for mig. Jeg følte mig virkelig set og taget seriøst, og det gjorde hele besøget meget mere trygt og rart.
Og som en ekstra bonus tog hun også lige et hurtigt kig på min venindes hår, og fortalte hvilken tilstand det var i, og hvad hun kunne gøre for at passe ordentligt på det - selvom hun slet ikke var kunde den dag.
Alt i alt gik jeg derfra super glad og tilfreds. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale hende til alle, der vil have en frisør, der både er dygtig, sød og virkelig går op i sine kunder!

HOLD JER LANGT VÆK
Forfærdelig oplevelse – mit hår blev klippet helt skævt
Jeg kom hjem fra mit frisørbesøg i chok. Mit hår er blevet klippet fuldstændig skævt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Derudover blev der taget alt for meget længde af – langt mere end jeg havde aftalt eller forestillet mig. Jeg har brugt meget lang tid på at få mit hår til at vokse ud, og nu føles det som om, jeg skal starte helt forfra.
Jeg havde glædet mig virkelig meget til min tid, men jeg endte med at være grædefærdig, da jeg kom hjem. For at få det rettet op skal jeg nu have taget endnu mere af, og før jeg ved af det, er næsten halvdelen af min oprindelige længde væk. En utrolig skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale andre.
En anden anmeldelse herinde siger, at vedkommende ikke engang er frisør. Hvor ville jeg ønske, at jeg havde læst hendes anmeldelse inden jeg tog derover :(!
Opdatering:
Lyver i nedenstående skriv. Hun kunne selv se at det var klippet helt skævt. Der er ikke tale om en tot. Men hele håret har forskellige længder. Der er jo en grund til du tilbød mig hele din hårplejeserie, vitaminer og en ny klipning. Det sagde jeg pænt nej tak til, af god grund. Jeg fortalte dig ligeledes at du ikke kunne købe mig til en god anmeldelse herinde. Da du fandt ud af, at jeg ikke ønskede at slette min anmeldelse, så ændrede tonen sig.
Stå ved det overfor dem der læser det herinde, ligesom du stod ved det på vores interne beskeder.

CC COSMETICS からの回答
Havde utrolig slemt hår inden jeg kom…
Havde utrolig slemt hår inden jeg kom indtil min CC Haircut, men jeg må indrømme jeg er meget overrasket over hvor smukt det blevet. Helt sundt uden spalter nu. Kommer helt sikkert igen. Tak for en så skøn oplevelse 🤍

CC COSMETICS からの回答
Jeg er virkelig glad for mit resultat
Jeg er virkelig glad for mit resultat! Mit hår føles allerede meget sundere, og jeg kan mærke, at hun virkelig har hjulpet mig på vej til at få mit hår tilbage i en god og sund stand igen.
Hun var også super sød og imødekommende, og man føler sig virkelig tryg i hendes hænder.
Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og oplevelsen, og jeg kan helt klart anbefale hende til andre

Woow
Wow, siger jeg bare 😱 fik en cc hair cut og købte en masse hår vitaminer. Har nu været på dem siden d.23/6 og mit hår der aldrig blev længere og voksede så langsomt er nu blevet 10cm længere og tykkere😱 har prøvet alle mulige hår vitaminer uden effekt men cc cosmetics hår vitaminer er helt vanvittige😱🙏🏼 Kæmpe anbefaling her fra 😱
Tusind tak Chanel 🌸

Vejen til sundt hår!
Chanel fra fra CC COSMETIS har bogstaveligt reddet mit hår. Efter mange år med afblegning, besluttede jeg at gå tilbage til min egen hårfarve. Mine længder var desværre bare fortsat skadet. Jeg kontaktede CC COSMETIS og fik en CC haircut, jeg bevarede min længde, men havde pludselig sundt og livligt hår igen!
Jeg havde ikke planer om at skulle købe produkterne, da jeg normalt bruger gode og dyre frisør produkter og lige havde købt ind til mit projekt, sundt hår.
Jeg købte hårkuren og olien og jeg må bare sige at mit hår aldrig har set bedre ud. Jeg har sundt, fugtet og glansfyldt hår uden at det bliver fedtet som jeg har en tildens til.
Chanel forklarede mig meget grundigt hvordan jeg ville få det bedste af ud af produkterne.
Hvis man ønsker at gøre noget godt for sit hår og vil have nogen produkter som virkelig gør en kæmpe forskel, vil jeg virkelig anbefale CC COSMETIS. Der findes ikke en bedre hårkur på markedet!
TAK! for at have gjort en kæmpe forskel på mit hår. I får min største anbefaling.

Jeg er tom for ord
Jeg er tom for ord. Købte for 3 måneder siden CC Hair Vitamins og jeg må indrømme jeg aldrig har prøvet noget så vildt. Mit hår plejer at vokse meget lidt men siden jeg begyndte på vitaminerne og har taget dem dagligt er jeg oppe og vokse over halvanden centimeter hver måned, det vil sige jeg fra start til nu har vokset 4,5 cm på 3 måneder. Jeg målte mit hår til start og har igen målt det nu efter min 3 måned på pillerne. Jeg er mundlam. Tak for jeres mega gode arbejde og produkt! Jeg er en fast kunde fremadrettet 🤍

CC COSMETICS からの回答
En fantastisk oplevelse på alle parameter
Har nu været hos CC Cosmetics/CC Haircut 2 gang, hvor jeg er blevet klippet med en teknik der fjerne alle de spaltede spidser i de forskellige lag i håret. Har fået den bedste behandling, hvor man føler sig tryg i hendes hænder og selskab.
Derudover har jeg købt hendes hårprodukter hun forhandler. Det er en vanvittig oplevelse at bruge de hårprodukter. Kommer ikke til at skifte. Håret føles blødt og lækkert helt frem til næste hårvask. Kan særligt anbefale hår masken og hår olien 🤩

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。