Christians Køreskole レビュー 294

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer Et mega stærkt team🙏🏻 Tak for kortet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所
  2. バイク教習所

当該企業による記述

Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.

4.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kæmpe anbefaling

Mega fed køreskole, super søde kørelærer
Jeg kørte med Rene og det har været en kæmpe fornøjelse, har lært så meget, kan klart anbefale denne køreskole til andre der overvejer kørekort👍🏼

2024年10月29日

Rasmus

Min kørelære, Rasmus, var rigtig tålmodig med mig, lærte det jeg skulle og behandlede mig godt.
Anbefaler! :-)

BESTOD første køreprøve(husk at være rolig og mega positiv)❤️

2024年10月23日

Motorcykel Kørekort

Super fed køreskole at tage mc-kort hos.
Kenneth som er kørelære er en super fed person og god til at tegne og fortælle så man forstår teorien. Kan kun anbefale andre til at tage kørekort der🤩

2024年7月9日
5つ星のうち5の評価

Jeg tog mit kørekort her jeg vil kun…

Jeg tog mit kørekort her jeg vil kun andbefale dem jeg har gået på mange skoler eller omkring undervisning men den her kunne regn faktisk godt lære mig noget der sker ikke tit så det har været fantastisk at kunne være en del af det her hold vil kun sige til folk hvis i vil ha kørekort så tag Christianskøreskole de er fantastiske 🛻 i sær hvis man har problemer på skole og læringpunktet ☺️

2024年6月10日

Klar anbefaling

Jeg havde rene som kørelærer, virkelig dygtig og god til at lærer fra sig. Han forberedte mig perfekt til min køreprøve, som gjorde jeg bestod første forsøg.

2024年9月26日

Fed oplevelse

Det var en super fed oplevelse, de en super søde og dygtige. Erik var min kørelærer og han er virkelig behagelig og god til at forklare teorien. Tak for turen og hjælpen.
Hilsen Michael

2024年9月12日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde en helt perfekt oplevelse hos…

Jeg havde en helt perfekt oplevelse hos Christians køreskole! Undervisningen var top professionel. Jeg tog trailerkort hos Erik, der var virkelig fantastisk og hjalp mig med at bevare roen og overvinde nervøsiteten gennem hele forløbet. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, og jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle. Tak for en fremragende oplevelse!

2024年9月12日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Jeg har taget trailerkørekort hos Erik, som bare har været en virkelig behagelig, grundig og dygtig underviser. Jeg har følt mig godt tilpas og Erik er vildt god til at rose og anerkende, så jeg blev smækfyldt med selvtillid. Og det gik da også super fint til prøven som jeg bestod, så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Christians køreskole og Erik, hvis du skal tage trailerkørekort!

2024年8月22日

Kæmpe tak!

Jeg vil gerne sige en stor tak til en fantastisk behagelig køreskole, Christian er ultra dygtig til at lære fra sig i bilen og generelt bare super rar at køre med for at sige det som det er. Kæmpe anbefaling herfra!
Rigtig god sommer VH Aleksander :-)

2024年5月2日

Trustpilot エクスペリエンス