ðšVarning ðš Gjorde reklamtion som tog 3-4 mÃ¥n att godkÀnna sen tog det 2-3 mÃ¥n för att fÃ¥ Ã¥terkoppling av CDON om att Àrendet inte godkÀnd och att dom skall skicka tillbaka trasiga varan till mig.... ãã£ãšèŠã
VÃLG KUN PAYPAL betalling-sÃ¥ er du sikret! Jeg bestilte et par kondisko til min sÞn d.21/02.Havde ikke hÞrt noget fra dem siden-og min ordre var somâafventendeâ.-(ingen mulighed for afbestilling... ãã£ãšèŠã
For fÞrste gang i de Ã¥r jeg har handlet hos Cdon.com er jeg utilfreds . bestilte en film i blu ray den 2 Dec. og der stod at der var 15-17 leverings dage . Men min sÞn fik ingen julegave den 24 Dec.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pickup and Delivery | Same Low In-Store Prices and Impeccable Service!
Penge retur uden at sende produktâŠ
Penge retur uden at sende produkt retur, da det ikke levede op til forventningerne.
Det er godt service.
Kopi varer brug ikke denne side medâŠ
Kopi varer brug ikke denne side med mindre du vil snydes
ðšVarning ðš
ðšVarning ðš
Gjorde reklamtion som tog 3-4 mån att godkÀnna sen tog det 2-3 mån för att få återkoppling av CDON om att Àrendet inte godkÀnd och att dom skall skicka tillbaka trasiga varan till mig. Jag ber då om att få varan lagad på garanti som fortfarande Àr gÀllde men detta vÀgrade dom gå med på och ber mig om hemadress för att skicka tillbaka varan.
Synd om dom anstÀllde på kundtjÀnst som blir mellanhand och får ta all skÀll som deras chefer egentligen förtjÀnar.
Ãcklig
Ãcklig, idiotisk, fruktansvÀrd service. Jag har inte fÃ¥tt nÃ¥gra garantier för min produkt trots försökte nÃ¥ de inom 2mÃ¥nader, telefonen aldrig svarat och email vÀrdelös kundtjÀnst ð€¢. Jag kommer aldrig att köpa frÃ¥n dem igen. Jag rekommenderar dem inte.ð€®ð€®ð€®
Bare aldrig modtaget
Cdon har bedt mig om at vurdere den vare jeg har kÞbt. Det vil jeg da gerne - problemet er bare at jeg ikke har modtaget den, på trods af at jeg har bestilt den 30.12.25 og pengene er trukket den 7.1.26. Så det kan da kun blive til en stjerne og reminder om ikke at handle her igen. Har tidligere handlet her uden problemer, men nu er det da helt galt.
StjÊler dine penge!
KÞbte dyr mikroovn via CDON den 21.12.25. Opdagede senere, at den skulle sendes fra Polen. Bring skulle levere og har registreret den leveret i pakkeshop den 2.1.26. Pakkeshoppen har ikke registreret den. Klagede til Bring, som bad mig klage til kÞbssted. CDON skrev, at de har videresendt klagen til firmaet, de reprÊsenterer, som skulle eftersÞge pakken. Jeg har stadig intet hÞrt efter to uger. 1000 kr. ud ad vinduet. Ser desvÊrre fÞrst nu, at andre har oplevet det samme.
Order arrived late and communicationsâŠ
Order arrived late and communications was poor. The experience was disappointing overall.
De pÃ¥stÃ¥r at have leveret pakken pÃ¥ minâŠ
De påstår at have leveret pakken på min adresse, hvilket ikke er tilfÊldet.
Bliver nÞdt til at melde dem til politiet for tyveri, da man har hÊvet betaling flere dage fÞr påstået levering
CDON er akkurat som at kÞbe TEMU
CDON er akkurat som at kÞbe TEMU. Det var jeg ikke opmÊrksom pÃ¥, da min ordre blev lagt. KÞber ALDRIG hos dem mere. DÃ¥rlig Kina-vare-kvalitet med lang leveringstid. Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort detâŠ
Jeg bestilte nogle ting
Jeg bestilte nogle ting, og det jeg modtog er Kina vareâŠ.. bestemt ikke det CDON jeg handlede hos for nogle Ã¥r sidenâŠ..
Jeg bestilte for over en mÃ¥ned siden etâŠ
Jeg bestilte for over en måned siden et kabel til mit ur. Pengene blev hurtigt trukket, men der er intet leveret. Jeg har skrevet flere fiskere, og får bare svar at de undersÞger hurtigst muligt men intet er hendt.
Jeg har nu fået mine penge retur, så det er jeg tilfreds med.
En I scooter der ikke svare til produktbeskrivelsen
En I scooter hvor der i produktbeskrivelsen står at den har en rÊkkevidde på 30-35km, holder kun strÞm til 12 km. De svarer at man kan forvente den kÞre 15km hvis personen vejer 70 kg. Selvom der står op til 120 kg. i produktbeskrivelsen. Ps. Jeg vejer 55 kg.
Mangler stadig mine varer
Jeg bestilte 3 x bose earpads og en ledning for at komme op over dkk 299 for at få gratis fragt. Ledningen er kommet, og kundeservice svarer på noget andet end de bliver spurgt om. Hold jer vÊk fra cdon.
Ordre nr 66855f61
Bestilt vare â modtog kun fÞlgeseddel, ingen levering!
Jeg lagde en ordre hos CDON den 8. (ordrenr. #66855f61), men har endnu ikke modtaget det produkt, jeg har betalt for. I pakken lÃ¥ der kun en fÞlgeseddel â intet produkt.
Jeg har ventet lÊnge og forsÞgt at få klarhed, men servicen har vÊret ekstremt dårlig. Jeg har ikke fået nogen forklaring, opdatering eller lÞsning. Det er meget frustrerende, og jeg fÞler mig dårligt behandlet som kunde.
CDON: Det her er ikke i orden â jeg forventer at fÃ¥ det, jeg har betalt for, eller i det mindste et seriÞst svar!
Hold jer vÊk fra CDON
en förÀndring av min order var vad jag fick utav Cdone
Jag bestÀllde en mobil från CDON.
CDON informerade mig via mail att varan ej kunde skickas ut då den var slut i lager (hur var det då ens möjligt att köpet kunde genomföras undrar jag) och informerades att pengarna skulle återföras inom 5 bankdagar. Nu har det gått 8 bankdagar utan att jag sett någon återföring till mitt konto. Som konsument ska jag vÀl få krÀva att CDON skickar ut en minst likvÀrdig mobil som den jag betalt och bestÀllt? Det Àr för mig det enda rimliga då köpet redan har genomförts. Mycket illa skött. HÀlsningar en missnöjd kund.
KÞbte en gril
KÞbte en gril, da jeg modtog den var den skadet. supporten bad om billeder, det fik de. Nu hÞrer jeg ikke mere, selvom jeg har rykket for svar.
Piv elendigt - fÞrste, eneste og sidste gang jeg har handlet derâŠ
Jeg venter stadig pÃ¥ min pakke med nrâŠ
Jeg venter stadig på min pakke med nr 01505319995564 - har intet hÞrt fra jer, og kan heller ikke se den er afsendt fra jeres lager. Det er under alt kritik !
Ingen respons på henvendelser.
Jeg har forgÊves forsÞgt at komme i kontakt med deres kundeservice via flere mails, beklageligvis er den eneste respons et autosvar, eller en besked om at de har utroligt travlt i Þjeblikket. Benytter man deres chat funktion på hjemmesiden er svaret at hjemmesiden nyligt er opdateret så den Þnskede funktion/ eller svar ikke er muligt . Det er under al kritik.
Inge service ingen kontakt inga varor.
Inge service ingen kontakt inga varor.
Fy faan