Banner for Cecilie's - Cecilie's Herlev

TrustScore 5段階評価の4.5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... もっと見る

企業が回答しました

4. 生演奏バー
  5. ミニゴルフのコース
  6. スポーツ バー

当該企業による記述

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

当該企業による記述

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Hørkær 1, 2730, Herlev, デンマーク

Hurtig service, gode minigolfbaner

Super oplevelse

2026年4月1日

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre 🤩🏌️‍♂️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

God oplevelse

Vi blev mødt af en sød og serviceminded fyr, som sørgede for en god velkomst.
Tiden startede præcist og der var ingen problemer med banen.

2026年3月31日

Hej Cecilie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og blev taget godt imod🤩🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang☺️

5つ星のうち5の評価

Vi havde en skøn og sjov dag hos…

Vi havde en skøn og sjov dag hos Cecilies i Herlev. H ær fra bookingen og til vi gik ud af døren har vi kun mødt smil og service. Maden var fin og dejligt vi ikke skulle vente på den da vi havde bestilt det i forvejen. Vi kommer helt klart igen snart.

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at det hele spillede, som det skal 🤩🍽️
Og det er vi så glade for at høre, så glæder vi os til at se jer igen ☺️

Minigolf og mad

God underholdning og bare generelt et hyggeligt sted.

Hej Mads
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre, at du synes 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang☺️

Dejligt sted

Hej CZ
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre🙏🏼☺️

5つ星のうち5の評価

Havde nogle gode timer med kollegaerne…

Havde nogle gode timer med kollegaerne en fredag. Minigolf var godt og maden var lækker

2026年3月27日

Hej Dennis
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi rigtig glade for at høre 🤩 🍽️⛳️

Fantastisk minigolf-bane

Vi havde nogle hyggelige timer med minigolf hos Cecilies. Det er virkelig en flot bane og stemningen på stedet er virkelig god. Også ros til personalet i baren, der var imødekommende og serviceminded.

2026年3月28日

Hej Familien Toustrup
Tusind tak for jeres anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det skønt at høre, at i fik en hyggelig tur på vores minigolfbane 🤩🏌️‍♀️⛳️ Og tusind tak for ros til vores medarbejdere- den sender vi straks videre til teamet 🙌🏼
Vi håber, at vi ses igen en anden gang

God og venlig service

God og venlig service ifm. bowlingarrangement for en skoleklasse.

Hej Thomas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi rigtig glade for at høre og tusind tak for ros til vores medarbejdere ☺️

Alt var godt

Alt var godt, maden kom til tiden og smagte godt.

Hej Leyla
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at alt gik som det skulle 🤩🙌🏼

Rigtig god service

Hej Mark
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at du havde en god oplevelse, og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet🤩
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

God oplevelse

2026年3月25日

Hej Margit
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og så håber vi, at vi ses igen en anden gang ☺️🤩

5つ星のうち3の評価

Det er en rigtig god minigolf bane MEN

Det er en rigtig god minigolf bane, men luften var så tung og kvalmende at vi måtte skynde os igennem og komme ud derfra.

2026年3月20日

Hej Brian
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i kunne lide banerne 🤩⛳️ Det lyder mærkeligt med tung og kvalm luft - det plejer vi ikke at have problemer med, men det tager vi til efterretning ✅
Vi håber, at i har lyst til at besøge os igen en anden gang⛳️

WOW!!!😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

WOW!!!! Sikke en god oplevelse vi havde hos jer i Herlev i dag!
Pæne, indbydende lokaler, smilende personale, virkelig GOD og veltillavet mad! Især får I 5 stjerner for at indtænke Dyrenes beskyttelse mærkning og økologi samt mulighed for en god vegetarburger !! Jeg er ikke en der roser hvad som helst! Jeg er meget selektiv og kvalitetsbevidst,-men hver stjerne er fuldt fortjent og vi glæder os til at komme igen!

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre🤩 Det er jo præcis, som det skal være og tusind tak for ros og de 5 ⭐️’er - det betyder virkelig meget for os🫶

En hyggedag

Rigtig fint og glimrende øl udvalg som var inkluderet eller 3x valgfri drikkelse

2026年3月22日

Hej Klaus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og nød vores øludvalg🍻🤩

Fint og velholdt sted

Fint og velholdt sted. For høj musik i Caféområdet.

2026年3月22日

Hej Svend
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os🤩 Og vi tager det med for høj musik i café området til efterretning.
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

Fine baner

Fine baner, men jeg undrer mig over at vores tid sluttede 5 min før end den burde, vores tid var fra 14-15 men 1455 lukkede banerne.

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🤩 Spilletiden på bowling er 55 min, så der er tid til baneskift 🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

God oplevelse i Cecilie’s

Vi havde minigolf baner i 2 timer og var 4 personer. Det passede fint med timerne. Der var fin plads, gode baner og det var få gange at vi måtte vente på at en bane blev fri.
Vi spiste efterfølgende i Cecilie’s og fik god mad.

Hej Lea
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse på minigolfbanen og lækker mad bagefter 🤩
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🏌️‍♂️

5つ星のうち3の評価

Børn uden opsyn?

Ikke jeres fejl. Men ikke okay med en masse børn som ikke lige kunne finde ud af at opføre sig ordentligt på jeres golfbane. Hvor var de voksne?

Selvfølgelig kommer vi igen og skulle det ske igen, så henvender vi os til personalet:-)

Hej Sus
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼
Vi er kede af at høre, at din tur på minigolfbanen blev forstyrret 😕 Tog du fat i vores medarbejdere? Vi vil nemlig meget gerne hjælpe, hvis vi kan ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang til en bedre oplevelse ✨

Mega fed minigolf bane

Mega fed minigolf bane, dejlige omgivelser og sødt personale

2026年3月20日

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🏌️‍♂️🤩 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere- den sender vi straks videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

Trustpilot エクスペリエンス