It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... もっと見る

企業が回答しました
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... もっと見る
Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... もっと見る
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... もっと見る
企業が回答しました
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
当該企業による記述

通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi blev mødt af en sød og serviceminded fyr, som sørgede for en god velkomst.
Tiden startede præcist og der var ingen problemer med banen.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi havde en skøn og sjov dag hos Cecilies i Herlev. H ær fra bookingen og til vi gik ud af døren har vi kun mødt smil og service. Maden var fin og dejligt vi ikke skulle vente på den da vi havde bestilt det i forvejen. Vi kommer helt klart igen snart.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Havde nogle gode timer med kollegaerne en fredag. Minigolf var godt og maden var lækker

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi havde nogle hyggelige timer med minigolf hos Cecilies. Det er virkelig en flot bane og stemningen på stedet er virkelig god. Også ros til personalet i baren, der var imødekommende og serviceminded.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
God og venlig service ifm. bowlingarrangement for en skoleklasse.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Det er en rigtig god minigolf bane, men luften var så tung og kvalmende at vi måtte skynde os igennem og komme ud derfra.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
WOW!!!! Sikke en god oplevelse vi havde hos jer i Herlev i dag!
Pæne, indbydende lokaler, smilende personale, virkelig GOD og veltillavet mad! Især får I 5 stjerner for at indtænke Dyrenes beskyttelse mærkning og økologi samt mulighed for en god vegetarburger !! Jeg er ikke en der roser hvad som helst! Jeg er meget selektiv og kvalitetsbevidst,-men hver stjerne er fuldt fortjent og vi glæder os til at komme igen!

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Rigtig fint og glimrende øl udvalg som var inkluderet eller 3x valgfri drikkelse

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Fine baner, men jeg undrer mig over at vores tid sluttede 5 min før end den burde, vores tid var fra 14-15 men 1455 lukkede banerne.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi havde minigolf baner i 2 timer og var 4 personer. Det passede fint med timerne. Der var fin plads, gode baner og det var få gange at vi måtte vente på at en bane blev fri.
Vi spiste efterfølgende i Cecilie’s og fik god mad.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Ikke jeres fejl. Men ikke okay med en masse børn som ikke lige kunne finde ud af at opføre sig ordentligt på jeres golfbane. Hvor var de voksne?
Selvfølgelig kommer vi igen og skulle det ske igen, så henvender vi os til personalet:-)

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Mega fed minigolf bane, dejlige omgivelser og sødt personale

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。