It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... もっと見る

企業が回答しました
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... もっと見る
Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... もっと見る
企業が回答しました
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
当該企業による記述

Hørkær 1, 2730, Herlev, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Som altid en fantastisk oplevelse med god mad, maser af plads og sødt personale. Vi kommer snart igen :)

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Der var alt for mange mennesker lukket ind til minigolf i Herlev. Desværre. Vi prøvede højst 4til 5. baner, på 1,5 timer...resten var ventetid og skænderier indbyrdes fordi folk hoppede rundt mellem banerne. Slet ikke som i Cillei city 2. Hvor bane bestillingen lukkes ned på nettet når der er fyldt. Øv..øv.. pengene ud af vinduet.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi havde bestilt tid til bowling. Da vi kom og skulle til at bowle virkede banen ikke, så vi kaldte efter hjælp, og der kom først hjælp efter 10 min.Så vi gik glip af 15 minutter af vores bowlingtid vi havde betalt for. Øv oplevelse:(

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og ved mange baner nedtrådte chips. Slemmest ved bane 18, hvor der var knust glas ved stenene.
Alle de små borde ved banerne har ringe og skidt fra tideligere brugere og bænkene har indtørret ølsjatter, som mange satte sig på.
Jeg håber, at der er en helt anden rengørings politik i deres køkken.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Vi hyggede os rigtig. Spillede både minigolf og bowling og spiste. Det hele fungerede fint. Personalet var søde og hjælpsomme. Maden var god.
Hvis jeg skal sige noget negativt, så mangler der garderobeplads til vintertøjet og bowlingskoene trænger til en fornyelse/rengøring.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Det var god mad vi fik Sinatur burgerne
Og nogle gode baner til minigolf
Synes 3 timer gik hurtigt

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Fødselsdagsfesten blev en succes takket være et super godt og venligt personale som tog imod vores bestilling og alt var på sin plads da vi ankom og maden var klar kort efter ankomsten. Lækre lokaler som skaber en hyggelig og sjov stemning. 5 stjerner herfra.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Fedt koncept, super lækker mad og perfekt underholdning for hele familien. Personalet var søde og hjælpsomme. Det kan helt klart anbefales. Vi brugte det til fødselsdag og nonfirmation 🫶🏼

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Udvalget af cocktails kunne være større, maden var ikke dårlig , men heller ikke noget at råbe hurra for,
Minigolfen var tilgengæld en rigtig god og underholdende oplevelse

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Fantastisk sted. Vi hyggede med Shuffle, spiste fantastisk mad og det hele i en fantastisk atmosfære i et helt fyldt hus ! Og det hele til en overkommelig pris.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
God service og hurtig betjening.
Bowlingfaciliteterne var noget slidt og der manglede sæder.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Alt levede op til mine forventninger…
flink og hjælpsomt personale
pænt og rent i lokalet og på banen
alt til tiden …banen og maden
En lækker mad …
kommer gerne igen. !

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Hyggelig faciliteter, god minigolf baner og lækkert mad efterfølgende som kom præcist til tiden.
Virkelig søde ansatte.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Venlig og hurtig betjening.
Ikke megen ventetid, selvom det var vinterferie og mange mennesker.
Positivt med kugle opsamler på køllerne - dejligt
for os ældre 👍😉.

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Var ude og spille golf i dag med børnebørn og oldemor i Herlev, havde booket det hele hjemmefra og med mad, det var nemt, jeg ringede efterfølgende og fik den mest søde betjening. Det var rigtig hyggeligt gode omgivelser, søde medarbejder og burgerne, var rigtig grillede saftige burger og så var prisen god især da det var i vinterferien.
Tove Holmstrøm

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Alt er godt - vi havde 2 reservationer, men fik brug for at bytte om på dem tidsmæssigt, dette var intet problem - alt er i god ro og orden - kan varmt anbefale nogle timer med god underholdning hos jer

Cecilie's - Cecilie's Herlev からの回答
Det var en dejlig eftermiddag, hvor alt bare fungerede.
Vi havde forudbestilt minigolf og mad, rigtig fint 😊
Venlig betjening i baren 😊

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。