レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlÊkker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, sÃ¥ folk kunne fÃ¥ prÊcis hvad... もっず芋る

䌁業が回答したした

Middag og bowling i Slagelse. Let at bestille online og ogsÃ¥ god service, da vi mÃ¥tte rette vores bestilling telefonisk. Fin service pÃ¥ stedet. God mad og rigeligt af det. Bowling fungerede upÃ¥klagel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Minigolfbanen nede i kÊlderen er kreativ og tilpas udfordrende til at dÊkke forskellige spilleniveauer. Det er helt klart en af bedre indendÞrs baner vi har spillet pÃ¥ og den giver plads til bÃ¥de de s... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. ボりリング堎
  3. ハンバヌガヌ店
  4. 生挔奏バヌ
  5. ミニゎルフのコヌス
  6. スポヌツ バヌ

圓該䌁業による蚘述

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, HolbÊk og Slagelse.

4.3

(4,781)

過去12か月のレビュヌ数: 949ä»¶

レビュヌを曞く

Vi kom kl 10 sÃ¥ var de fÞrste gÊster en

Vi kom kl 10 sÃ¥ var de fÞrste gÊster en sÞndag morgen. Meget roligt og hyggeligt sted. Minigolf var fine baner med bassiner med fisk og skildpadder. Vi vil meget gerne tilbage og prÞve nogle af de andre aktiviteter. Eneste minus var at der var Pepsi reklamer ved alle huller pÃ¥ minigolf, men de serverer desvÊrre kun Coca Cola 😅

2026幎7月26日

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted - fÞrst gang vi var der, det var en god oplevelse. Dejlig mad, god betjening 👌🏌

Alt i alt en god oplevelse ☀

2026幎7月25日

Hej Anita
Tak for besÞget og de flotte ord! 🌟
Det glÊder os virkelig at hÞre, at jeres fÞrste besÞg hos os var en god oplevelse. Dejligt, at bÃ¥de maden, betjeningen og den hyggelige stemning levede op til forventningerne.💛
Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's 😊🎳🍔
Team Cecilie's

The perfect place for a good time and

The perfect place for a good time and fun with family and friends

2026幎7月25日

Hi Pfeife
Thank you so much for your wonderful review and visit! ⭐
We're delighted to hear that you had a great time with us. Our goal is to create a welcoming place where family and friends can enjoy great food, fun activities, and memorable moments together - so it makes us really excited to hear about your visit💛
We hope to welcome you back again soon! 😊🎳🍔
Best regards

Middag og bowling i Slagelse

Middag og bowling i Slagelse. Let at bestille online og også god service, da vi måtte rette vores bestilling telefonisk.
Fin service på stedet. God mad og rigeligt af det. Bowling fungerede upåklageligt. Overordnet god stemning på stedet.

2026幎7月24日

Hej Sigge
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres besÞg! ⭐
Det glÊder os at hÞre, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem – Dejligt, at bÃ¥de maden, servicen, bowlingen og stemningen levede op til forventningerne- det er jo lige sÃ¥dan, det skal vÊre💛🎳
Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig aften hos Cecilie's😊🍔
Team Cecilie's

Virkelig god service og alt spillede

Virkelig god service og alt spillede hele tiden 🌞

2026幎7月24日

Hej Hanne
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! ⭐
Det betyder meget for os at hÞre, at I oplevede en virkelig god service, og at alt spillede, som det skulle under hele besÞget🌞💛
Tusind tak for besÞget - vi hÃ¥ber, at vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig oplevelse hos Cecilie's😊🎳🍔

Team Cecilie's

Herlig bowling og gik som det skulle.

Herlig bowling og gik som det skulle.
God service.
Gode milkshake's som smagte godt.
God chips kurv med masser af chips i.
SÃ¥ alt i alt en god oplevelse.

2026幎7月20日

Hej Kim
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glÊder os at hÞre, at I havde en god oplevelse hos os. Dejligt, at bÃ¥de bowlingen, servicen, vores milkshakes og chipskurven var et hit💛🎳🥀

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse - og ikke mindst tak for besÞget. Vi hÃ¥ber, at vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen tilbage til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's😊🍔

Team Cecilie's

Super fin minigolf bane og nogle sÞde

Super fin minigolf bane og nogle sÞde medarbejdere. Vi var imens fiskene i smÃ¥ bassiner ved banerne fik mad og min sÞn fik lov at fodre dem 🀗

2026幎7月20日

Hej Laura
Tusind tak for den skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I nÞd minigolfbanen, og at vores medarbejdere var med til at gÞre oplevelsen ekstra god. Hvor er det skÞnt, at jeres sÞn fik lov til at vÊre med til at fodre fiskene 🀗💛

Tusind tak for jeres besÞg - vi hÃ¥ber, at vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen tilbage til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's😊⛳🎳

Team Cecilie's

Fint sted og hjÊlpsom personale

Fint sted og hjÊlpsom personale. Maden var udmÊrket.

2026幎7月19日

Hej Mikkel
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord😊

Det glÊder os, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores personale var hjÊlpsomme. Vi er også glade for, at maden levede op til forventningerne - det går vi meget op i!

Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang hos Cecilie's!

Team Cecilie's

The overall experience was great

The overall experience was great. The staff accommodated us earlier than our booked time for both our lunch and minigolf sessions. It's great that the parking is free the entire time, although the location is quite far from the city. We will definitely return here.

Hi Teddy
Thank you so much for your wonderful review! ⭐

We're delighted to hear that you had a great experience and that our team was able to accommodate you earlier for both lunch and your mini golf session. It's also great to know that you appreciated the free parking.

Thank you for your kind words – we truly look forward to welcoming you back again soon!

Best regards,

Absolut fantastisk minigolf bane

Absolut fantastisk minigolf bane

Vi havde en skide god oplevelse på jeres minigolf bane!
helt klart turen der ud vÊrd!

Hej Simon
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - og ikke mindst for besÞget! ⭐

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at I havde en god oplevelse på vores minigolfbane, og at I synes, turen var det hele vÊrd.

Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's!

En på arbejde

Maden er meget godt og et godt sted men, at sÊtte kun “en”person pÃ¥ arbejde nÃ¥r det er travlt er bare ikke godt, men ham fyren gÞr det godt👍

2026幎7月19日

Hej
Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om bÃ¥de maden og vores medarbejder💛
Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at du oplevede, at bemandingen ikke stod mål med travlheden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores gÊster.
Du må meget gerne sende en mail til Josefine@cecilies.dk, hvor du oplyser, hvilken afdeling du besÞgte, datoen for dit besÞg samt en kort beskrivelse af hÊndelsen. Så vil vi meget gerne undersÞge sagen nÊrmere.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og den ros til vores medarbejder sÞrger vi selvfÞlgelig for bliver givet videre ⭐

Team Cecilie's

Det var fÞrste gang vi var der og ikke

Det var fÞrste gang vi var der og ikke sidste det var superhyggeligt dejligbaner, masser af plads, sÃ¥ 👍👍👍👍

Hej Lars

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I havde en superhyggelig oplevelse hos os. Hvor er det dejligt, at I kunne lide banerne og de gode rammer med masser af plads – og ikke mindst, at i har lyst til at komme igen!

Det glÊder vi os allerede til 😊

Personalet.

Personalet.

2026幎6月27日

Hej Kim og Birgit
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐

Det glÊder os meget, at vores personale har gjort et positivt indtryk pÃ¥ jer – det betyder meget for os.

Vi håber at se jer igen snart hos Cecilie's!

Team Cecilie's

Virkelig et super sted i HolbÊk

Virkelig et super sted i HolbÊk, virkelig positiv overrasket.

Hej Caroline
Tusind tak for den flotte anmeldelse - og for besÞget! ⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du blev positivt overrasket over dit besÞg hos os i HolbÊk. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang😊

Godt og venligt personale

Super venligt og imÞdekommende personale. Når jeg kommer igen, så er det nÊsten udelukkende pga. den gode service.

Hej Louis

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - og ikke mindst for besÞget! ⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede vores personale som super venlige og imÞdekommende. Din kommentar om, at du har lyst til at komme tilbage pÃ¥ grund af den gode service, betyder rigtig meget for os – det er noget af det fineste, vi kan fÃ¥ at vide, sÃ¥ TAK!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

minigolf

Vi spillede minigolf. Der var super hyggelig atmosfÊre og fine baner. Der er blevet rigtig flot!

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at I havde en hyggelig oplevelse på vores minigolfbane, og at I kunne lide både atmosfÊren og banerne. Vi er også rigtig glade for at hÞre, at I synes, der er blevet så flot - det betyder mega meget for os!

Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang😊

Det er hyggelige omgivelser

Det er hyggelige omgivelser.
Men for pokker der var mega varmt og det var ikke så sjovt

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse og for din Êrlige feedback ⭐

Det glÊder os, at du synes, vores omgivelser er hyggelige. Samtidig er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre, at varmen påvirkede din oplevelse. Vi forstår godt, at det kan tage noget af fornÞjelsen, og vi arbejder på at få sat endnu flere blÊsere op her i sommermånederne.

Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang😊