God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... もっと見る

企業が回答しました
Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... もっと見る
企業が回答しました
Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... もっと見る
企業が回答しました
Mega god oplevelse hos Cecilies i Slagelse. Stemningen var afslappet. Servicen sad lige i skabet. Resultatet blev præcis som ønsket. • Smilende og imødekommende personale • Hurtig betjening u... もっと見る
企業が回答しました
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.
当該企業による記述

Bredegade 50, 4200, Slagelse, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maden var fantastisk, men man måtte selv bede om drikke billeder og snakker selvom det var forudbestil, og måtte vente på at få at vide hvilken bane man skulle være på som så ikke virkede, så vi har vel bowlet i 45 min i stedet for en time.

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Her er så hyggeligt og god stemning. Det var en speciel aften på flere parametre. Kommer igen snart

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
The facility is nice and well equipped with bowling, shuffle boarding, pool tables and mini golf.
Staff was very friendly and the slush ice was a good option on the menu for our kids :)
We would like to go back sometime soon :)

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Ringe night bowling musikken var så lav kysset var meget lyst vi spurgte op til flere gange om højere musikken blev ikke i mødekomt surt personale vrisset bare af os vendte bare ryggen til os op til flere gange virkelig dårlig oplevelse

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Afholdt i dag mindehøjtidelighed hos Cecilie,s Slagelse..Flot og veltillavet smørrebrød, venlig og imødekommende personale på alle poster.
Kun ros fra alle deltagende ..
stor tak herfra..

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Rigtig god mad og god stemning.
Men når man booker night bowling som skal starte kl 20 og man flere gange efterspørger hvornår det sættes til og der så går 20 min før lyset dæmper og musik sættes på så tager det en hel del af oplevelsen og det man havde forventet.

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Mega hyggelig stemning og god betjening. Til gengæld totalt fladt, når man er midt en en vigtigt dyst, at banen slukker efter 55 min. ikke den time, der oplyses om, når man bestiller.
Vi gik fra Cecilies med en lidt ærgerlig fornemmelse, da de sidste fem min. jo kan være ret afgørende :).
Helt fair at man kun har 55 min - det skal bare være det der står både når man bestiller og i ordrebekræftelsen. Og så undgår personalet på stedet også at få sådan nogle lidt halvsure opstød. Vi var ikke de eneste, det havde kommenteret det.

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
God atmosfære og venlig og ikke mindst imødekommende personale. Spillede minigolf med familien. Rigtig fine baner af forskellig sværhedsgrad.
Alt i alt, en god oplevelse og fint til prisen.

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Super fin minigolf bane! 12 fremragende baner. Bane 5 blev vi aldrig venner med, måske andre kan😂🤷♀️. Fin service og ganske fair priser

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
At det var sværere end man regnede med, på den sjove måde
Kommer helt sikkert igen.
Ulempen
Var meget varmt dernede, det må i gøre noget ved

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Personalets gode imødekommenhed, altid opsat på at give den bedste oplevelse.

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Der var bare godt styr på vores bowling afslutning med rigtig god mad

Virkelig sød medarbejder
God oplevelse, børnene hyggede.
Virkelig fedt der er mini golf med i fødselsdags pakken til børn

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Rigtig god modtagelse af en super sød og smilende medarbejder. Lækker og rigelig mad (steak perfekt stegt som ønsket) rigtig fine priser. Den eneste grund til at I ikke får 5 stjerner at vi godt kunne have tænkt os at der var børnemenu/portion. Fint mini golf område også til børn
Kommer helt sikkkert igen og anbefaler jer til den vi kender

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse からの回答
Fantastisk oplevelse at starte blå mandag der, top services, gode priser og super fantastisk lækker mad

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。