企業情報

1. 医療コンサルタント

当該企業による記述

CELLA TEST arbejder med avanceret hårcelleanalyse, som giver et unikt indblik i kroppens balance hos både mennesker og dyr, herunder heste, hunde og katte. Analyserne anvendes til at identificere ubalancer og belastninger, så der kan udarbejdes individuelle og målrettede anbefalinger inden for kost, tilskud og livsstil. Hos CELLA TEST er faglighed, kvalitet og personlig rådgivning i fokus. Hver kunde mødes med respekt, nærvær og forståelse, og arbejdet tager altid udgangspunkt i et helhedsorienteret perspektiv, hvor trivsel og velvære er centralt. Målet er at gøre komplekse analyser lette at forstå og anvende, så der skabes et solidt grundlag for at træffe de bedste valg for både mennesker og dyr.

4.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Mange gode oplevelser, og en gladere ekvipage

Jeg har haft flere virkelig gode og meget positive oplevelser med Cella Test.

Min hest er flere gange blevet testet, efter vi blev præsenteret for Cella test, tilbage i 2023.

Første gang viste testen at der var mange mangler, som kunne have betydning for både trivsel, præstation og generel velvære.
På baggrund af testen fulgte vi den anbefalede kur/behandling og tilpassede fodringen ud fra resultaterne. Vi har udelukkende givet hø, kraftfoder og de anbefalede tilskud – og allerede efter noget tid begyndte vi at se en tydelig forskel.
Hesten blevet sig selv igen, både personlighedsmæssigt og i træningen, hvor samarbejdet blev markant forbedret.
Hans pels blev også markant bedre, og det var tydeligt, at kroppen fik det bedre.

Nu bliver han testet regelmæssigt for at sikre hans helbred er optimalt, og at han har det godt.

Alt i alt har Cella Test bidraget til, at jeg i dag har en gladere, mere samarbejdsvillig og sundere hest. Jeg er meget taknemmelig for den indsigt testene giver, og jeg kan varmt anbefale Cella Test til andre hesteejere, hundeejere, samt andre dyreejere, der ønsker at forstå deres hests behov bedre.

2025年12月18日
5つ星のうち5の評価

Fra tyk - muskelfattig og sulten til nu at være i balance

Hesten var sulten 24/7 og alt for tyk men muskelfattig. Levede konstant på slankekur og var aggressiv ved fodring - og tabte muskler før han tabte fedt ….. efter test og tilskud er han kommet i balance og har nu tabt sig og er ikke mere vommet og ikke sulten 24/7 men går fra sit wrap og kommer tilbage og spiser færdigt senere. Han er nu også begyndt at tage muskler på lige så stille

2025年12月22日

Jeg vidste Det MEN Tak for Test

Jeg vidste Det MEN Tak for Test : Fordøjelsen GØR ting Nemmere.
via Odense Nemt med bus og skilt 6 km Godt Vejr At gå dertil * Casual * og Logisk til Fordøjelsen. Tak Jette. Vh M.

2025年8月12日

Pony slap af med muk...

Vores ene pony døjer hvert efterår med muk i koderne, og vi har forsøgt mange ting gennem 5 år - og nogle producenter kunne holde det hen mens andre ikke hjalp det mindste.
I foråret 2024 fik vi testet ham, og det viste sig at han mangle nogle mineraler, og med de små justeringer der skulle til, har han nu ikke haft muk siden og har de fineste rene og tørre koder nu. 7-9-13…. Cellatest får mine varmeste anbefalinger, og med meget professionel tilgang til tingene.

2025年12月16日
5つ星のうち5の評価

Rejsen fra test til behandling og senere opfølgning må tale for sig selv

Tænker at når man først har prøvet at se resultatet af en cellatest og efterfølgende behandling, så må det tale for sig selv! Fik vores hoppe testet slut 2024 og resultatet viste mere end blodprøven taget kort forinden. Kom i behandling og opfølgende test 3 mdr senere. Resultatet var slående og det var ikke meget der skulle efterbehandles. Tænker at blodprøve i mange tilfælde bliver overflødige, da cellatesten viser mere. De bedste anbefalinger herfra☺️

2024年12月15日

Stor anbefaling

Gennem hele forløbet var teamet bag Cella test suverænt hjælpsomme og nysgerrige omkring hvordan vi bedste kunne hjælpe min hoppe. Fik en grundig forklaring på hvad testen viste og hvorfor de anbefalede netop det specifikke forløb til min hoppe. Allerede inden for kort tid, begyndte jeg at kunne se og mærke en ændring ved min hoppe.

Den største anbefalinger!

2025年12月15日

Behagelig og hurtig hjælp

En god og behagelig samtale, om hvorvidt de kunne hjælpe med mine udfordringer.
Selvom man ikke lige forstod alt i rapporten, blev det forklaret så man forstod, hvor man kunne sætte ind.
Jeg har ihvertfal fået en grundlæggende indsigt i, hvad min krop har brug for, og hvad den ikke lige behøver så meget af.
Derudover var der hurtigt svar og hjælp at hente.

2025年10月15日

Trustpilot エクスペリエンス