Min 16 Ã¥rige kat Puma, fik fjernet seks tÊnder, og var i de absolutte bedste hÊnder..Der er en fantastisk service, og de ansatte tager sig tid, til omhyggeligt at forklare sygdom og efterpleje..Stort... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min lille gamle 12όr cairn terrier Sveske og jeg siger tak for omsorgsfuld og god behandling. Selvom det var en drÞj omgang med fjernelse af 10 tÊnder er hun kommet sig supergodt. MedfÞlgende beskriv... ãã£ãšèŠã
Amalie er en superstar af en dyrlÊge. Kompetent, menneskelig og fair i sine betragtninger. Det eneste "men" der falder os ind er den forvirrende eller stejle atmosfÊre der af og til hersker i resten... ãã£ãšèŠã
Endelig en klinik hvor man fÞlte sig tryg lige fra start til slut. Var til konsultation med den ene af vores katte pga en skade pÃ¥ hans hale. Klinikken virker meget lys, ren og moderne og personal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertevarm klinik hvor nÊrvÊr og faglighed går hånd i hånd. Klinikken er beliggende i nye lÊkre lokaler lige overfor EspergÊrde station. Hos os mÞder du altid det samme faste personale som kender dig og dit dyr. Vi prioriterer god service, grundighed og ekspertise i vores arbejde. Vi er certificeret katteklinik og udnÊvnt som kaninkyndig dyrlÊge hos frikanin - bedre bliver det vidst ikke. Vi undersÞger, behandler, opererer og udreder hunde, katte, kaniner og marsvin. Da klinikken råder over en bred vifte af moderne udstyr modtager vi også henvisninger indenfor ultralydscanninger, herunder hjertescanninger og behandlinger af kaniner og marsvin. Vores mål er at vÊre små nok til at kende vores klienter og patienter indgående, men store nok til at kunne tilbyde faglig korrekt udredning og behandling. Dit dyr er vores passion.
é£çµ¡å
Erna Hagemanns Vej 5b , 3060, EspergÊrde, ãã³ããŒã¯
- info@centrumdyr.dk
- centrumdyr.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÞd og dygtig dyrelÊge
Endelig en klinik hvor man fÞlte sig tryg lige fra start til slut. Var til konsultation med den ene af vores katte pga en skade på hans hale.
Klinikken virker meget lys, ren og moderne og personalet sÞde og hjÊlpsomme.
DyrelÊgen virkede oprigtigt glad for katte og det var en kÊmpe lettelse at få så kompetent og god behandling.
Er slet ikke i tvivl om det er det bedste sted at tage hen, hvis man vil vÊre i trygge hÊnder og give sine små firbenede den allerbedste behandling.

De bedste dyrlÊger i NordsjÊlland
Centrum dyreklinik i EspergÊrde har ubetinget de bedste og mest profesionelle og empatiske dyrlÊger jeg har mÞdt. Og jeg har efterhånden mÞdt en del.
Deres tilgang til mine katte findes ikke lige. Og nÃ¥r âmorâ bliver ked af det, tager de hÃ¥nd om det ogsÃ¥
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale dem og Þnsker der var flere dyrlÊger som dem

Centrum Dyreklinik EspergÊrde ããã®åç
Tak for en rigtig god oplevelse
Tak for en rigtig god oplevelse. Romeo vores mops fik fjernet 25 tÊnder. Renset tÊnder. Klippet negle, renset Þre, ordnet nÊse og redt godt igennem. Og fik taget blodprÞve. For den flotte pris af 5000kr. Dejligt at man ikke er nÞd til at vÊlge ens hunds sundhed fra pga pris. Han har det rigtig godt allerede dagen efter

Centrum Dyreklinik EspergÊrde ããã®åç
Vi er bare sÃ¥ glade for CentrumâŠ
Vi er bare så glade for Centrum Dyreklinik. De giver altid den bedste behandling hvor de sÊtter dyrenes behov fÞrst og ikke stresser dem unÞdigt!

Centrum Dyreklinik EspergÊrde ããã®åç
Den varmeste anbefaling til de dygtigste og sÞdeste dyrlÊger
Jeg har brugt Amalie og hendes team lige siden klinikken åbnede i EspergÊrde tilbage i 2017. Man bliver altid mÞdt med et smil, godt humÞr og yderst kompetente dyrlÊger.
Vi kommer der både med vores staldkatte og vores hund og får altid en 5-stjernet behandling. Der er tÊnkt over tingene ned til mindste detalje, for at dyrene altid får en god oplevelse og stadig ikke forbinder dyrlÊgen med noget negativt.
Min hund er i dag 15 år gammel og stadig sund og glad. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Amalie og teamet kan tage en stor del af Êren.
Jeg kan anbefale alle at tage en tur forbi klinikken uanset om man har brug for en dyrlÊge til sit kÊledyr eller blot for at shoppe lidt i âsnackbarenâ.
Vi elsker jer!
Vi elsker jer!
Vi har vores firepotede Ponti, han elsker sin dyrlÊge Amalie, og recepitionist Rikke(og alle de andre)!â€ïž Uanset hvad er der tid til vores kÊrlighedsbarn, der er altid plads til at blive tjekket, nÃ¥r vi ringer akut, eller ved andre behov. Amalie vores dyrlÊge er enda ogsÃ¥ med pÃ¥ FaceTime, nÃ¥r mor her er pÃ¥ arbejde og far er til dyrlÊge med Ponti, sÃ¥ mor ogsÃ¥ fÃ¥r alle detaljer med! Selvom det er en lille ting, sÃ¥ gÞr det en verden til forskel for os! I tog vores hun til jer, da ingen andre gjorde, og dengang var han en rigtig syg hvalp! Mange store knus fra Pontis hunde forÊldre âïžðð»ðð»
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ