レビュアーのコメントを見てみましょう
Opfølgning på svar fra Champagnekælderen: Det sker hver gang. I denne måned er pengene trukket for 9 dage siden og jeg har endnu ikke modtaget en track n trace. Og det er stadig i strid med dan... もっと見る
企業が回答しました
Den blev en meget dejlig oplevelse fordi den unge somalier,hurtigt sporede sig ind på min smag og fandt den skønneste champagne frem. Jeg smagte den inden køb og gik glad derfra med 2 flasker. Komme... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Champagnekælderen er Danmarks første og største champagnebutik med omkring 200 forskellige champagner på hylderne. Vi har ikke andet end champagne, for hvorfor nøjes? Vi har champagner i alle prisklasser, som passer til mad, fest eller bare en god torsdag.
Nørre Søgade 21, 1370, København K, デンマーク
- info@champagnekaelderen.dk
- champagnekaelderen.dk
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dejlig hurtig levering og godt at se…
Dejlig hurtig levering og godt at se der bliver taget godt hensyn til varen man har købt. Rigtig godt pakket ind.
Bingo Banko Champagne
Bingo Banko Champagne - 3 plader og 3 glas champagne, 348 kr. Man fik “smagning af 3 forskellige champagner”. Så hvis man troede man skulle nyde 3 glas Champagne, så skulle man købe dem i baren. Man skulle måske have annonceret “Smagning af 3 forskellige champagner”
Misvisende markedsføring….
Varen bestilt i oktober
Varen bestilt i oktober pengene er trukket, men varen er ikke ankommet, ultimo November Det må kunne gøres bedre

Champagnekælderen からの回答
Altid lækker champagne i abonnementet.
Opfølgning på svar fra Champagnekælderen:
Og det er stadig i strid med danske regler uanset hvordan I forklarer jer.
Altid lækker champagne i abonnementet.
Men det trækker gevaldigt ned at de konsekvent trækker pengene 8-12 dage før de afsender champagnen, det overholder ikke dansk køberlovgivning

Champagnekælderen からの回答
Ikke som det plejer at være
1. Medlemsprisen virkede ikke, hvilket jeg måtte skrive til Champagnekælderen om, før det lykkedes mig at bestille.
2. Jeg fik så besked om at champagnen lå til afhentning, men da min kone var i Champagnekælderen med nogle kolleger torsdag d 12. juni og spurgte ind til ordren, kunne man ikke lige finde den (ordren) og altså heller ikke flaskerne, som derfor i skrivende stund d. 22. juni endnu ikke er afhentet, men betalt. Det kan kun give 1 stjerne.
Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse. Vi fik en meget kompetent, dygtig og dedikeret ansat der hed Gustav. Han var virkelig god til at servere ud fra præferencer og gav nogle virkelige spænende anbefalinger og informationer. Kan udelukkende anbefale et besøg hos Champagne kælderen.
De lokker med en falsk rabatkode på…
De lokker med en falsk rabatkode på deres hjemmeside. Svindel.
—
Tud

Rigtig dårlig
Jeg har endnu ikke fået leveret min champagne som jeg blev trukket for 1. Januar. Dorrit
Lad være med at hop på deres adventskalender, du kan købe champagnen billigere selv…
Vi købte champagnekælderens advents kalender. Er faktisk utrolig skuffet over at prisen for selve kalenderen er dyrere end hvad jeg selv kan købe de fire flasker champagne til enkel stks. Virkelig ringe value for money. Tør da slet ikke tænke på hvilken god avance de har på det!! Vi føler os taget en smule bagi.

Champagnekælderen からの回答
Sender tilbud uden mulighed for køb og besvarer ikke mails
Champagnekælderen sender tilsyneladende tilbud på champagne ud via sit nyhedsbrev uden et virksomt link, således der reelt ikke er mulighed for køb af det tilbud de sender ud.
Champagnekælderen besvarer heller ikke mails herom, hvor jeg gør opmærksom på fejlen.
Nyhedsbrev er derfor afmeldt og jeg køber champagne andet steds fremadrettet.
Fin oplevelse og god support i forhold…
Fin oplevelse og god support i forhold til mine spørgsmål
Medlem af klubben med en champagne hver…
Medlem af klubben med en champagne hver måned - virkelige skønne champagner man får men syntes at når man betaler 400 om måneden så kunne de godt være hurtigere med at sende - meget lang ventetid desværre - det er ellers mega gode champagner men man ved aldrig hvornår de kommer i måneden 🤗
Champagne smagning - privat
Kan varmt anbefale en privat champagne smagning med Morten som er meget vidende og en interesant fortæller.
Dejlig overraskelse var der også, men den vil vi ikke røbe 😉🍾🥂
Tak for en skøn oplevelse Tøserne
Champagne banko
Champagne banko
Ikke pengene værd! 3 meget små glas champagne.
3 spil hvoraf det sidste kunne man ikke følge med i fordi opråberen kaldte tallene for noget andet…. Hvis flere har banko, er der kun en gevinst, som går til den opråberen synes råbte højest?
Tjeneren stod i baren men ville ikke udlevere vand fordi et nyt spil snart skulle starte? Der var monster varmt.
Kr 348,- per person… absolut ikke pengene værd! Ikke engang tæt på….. = 0 stjerner
Brug pengene på en flaske champagne i stedet, og nyd den ved søen…. som Champagnekælderen også tilbyder, for champagnerne var fine = 3 stjerner
Maden var alt for salt og champagnen…
Maden var alt for salt og champagnen serveredes i små og så tilpassede mængder, at da tjeneren glemte at fylde en af mine ledsageres glas op med dessertchampagnen og hun derfor bad om en påfyldning sagde han blot at han ikke havde mere selv om væggen bag ham bugnede med flasker. Det var dårlig så dårlig stil!
Hyggeligt og super god service
Hyggeligt og super god service
Vi fik lov til at smage forskellige glas og der blev fyldt godt op i glasset . Vi fik en lille mini smagning . Professionel og med stor viden om de forskellige glas -vi fik lov til at smage.
Fin smagning i Champagnekælderen, men…
Kun godt at sige om de smagte champagner, der var spændende og af høj kvalitet. Lokalerne er også rigtig hyggelige, og vi følte os taget godt imod. Ned i bedømmelsen trækker desværre de meget korte og overfladiske præsentationer af vinene og producenterne. Det ville også være dejligt, hvis der var lidt brød til smagningen.
Lidt fesent...
Tjoh, det var okay og champagnen var god nok. Omvendt blev der serveret 10 glas eller mere per flaske så det var meget små glas. Til 348 kr. pr billet er 3 halve glas lidt fesent. At opråberen samtidig var ret arrogant var også ærgerligt.

Champagnekælderen からの回答
Topklasse champagne og god vedledning…
Topklasse champagne og god vedledning med stort produktkendskab
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。