Hvad jordforbedring ikke gÞr for haveglÊde, planter og livskvalitet ð· Jeg har en stor have og en tilhÞrende skrÊnt pÃ¥ knap 45 meter. Det har taget mig en halv time at rydde det hele for det uk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ anbefaling kÞbte jeg i Ã¥r Champost-jord til mine altankasser og alle planterne stortrivedes. Den spagnumfri surbundsjord fik lyngplanterne til at holde helt fra forÃ¥ret - og de stÃ¥r stadig her... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Champost jordforbedring, fantastisk produkt til min hÊk (liguster og aronia). Det virker utroligt pÃ¥ mine hÊkplanter og jeg ser en tydelig forskel pÃ¥ plantens vÊkst, nÃ¥r den fÃ¥r jordforbedringen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hentede i dag 15 kg perlekalk i Bauhaus (Viby) til grÊsplÊnen. Skuffelsen begyndte da jeg lukkede posen op! 'Perler' af den stÞrrelse ville ALDRIG nogensinde kunne passere igennem gÞdningsspredere... ãã£ãšèŠã
GÊrupvej 11, 7752, Snedsted, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hvad jordforbedring ikke gÞr for haveglÊde, planter og livskvalitet ð·
Jeg har en stor have og en tilhÞrende skrÊnt pÃ¥ knap 45 meter. Det har taget mig en halv time at rydde det hele for det ukrudt der var kommet siden efterÃ¥ret. Og det ukrudt det var, var nemt at hive op, fordi det groede overfladisk i jordforbedringen. ðªðŒ
Nu er haven klar til de tre store big bags med jordforbedring som netop er blevet leveret. Nu er både jeg og haven klar til at nyde foråret.
KÊmpe anbefaling til at smide en omgang jordforbedring oveni bede og hÊk. Det er helt vildt så meget det gÞr for alle planter.

Champost ããã®åç
På anbefaling kÞbte jeg i år Champost-jord til mine altankasser og alle planterne stortrivedes.
Den spagnumfri surbundsjord fik lyngplanterne til at holde helt fra foråret - og de står stadig her i december utroligt flot.
Med så flot et resultat vil jeg gerne anbefale Champost.

Super kvalitet!
Champost leverer virkelig produkter, der gÞr en forskel i haven. Jorden er nem at arbejde med, og mine planter trives markant bedre.
Hurtig levering og god service.
Kan varmt anbefales!

Champost ããã®åç
MÞglÊkre produkter. God overskuelig hjemmeside og nogle fantastiske videoer.

Champost ããã®åç
Har bestilt Champost Jordforbedring til vores nye ligusterhÊk.
Stor anbefaling herfra . Plantede omkring 200m , hvoraf der kun var 3 planter der måtte lade livet .
Står stor, flot og grÞn :)

Champost ããã®åç
Fantastiske produkter. Bruger jÊvnlig jordforbedring til hÊkken og surbund til rohdodendron.

Champost ããã®åç
Efterår nu. Jeg har lige kasseret mine sommerblomster i krukker. Aldrig har de vÊret så flotte. FÞrst på året gjorde jeg et forsÞg og kÞbte Pottemuld fra Champost i stedet for det almindelige fra supermarkedet. Og der har vÊret tydelige resultater. Jeg gentager det nÊste forår.

Champost ããã®åç
Bestilling og levering fungerer upåklageligt.
Har lige dÊkket alle bedene med Champost jordforbedring, det holder ukrudtet vÊk og og passer godt på mine stauder så de bliver flotte igen til nÊste år.

Champost ããã®åç
Jeg har brugt Champost i mange Ã¥r og er super tilfreds. Mine planter trives bedre end nogensinde, og der kommer meget mindre ukrudt â det elsker jeg! Kvaliteten er altid i top, og leveringen fungerer perfekt.
Kan varmt anbefales! ð¿

Champost ããã®åç
Champost jordforbedring, fantastisk produkt til min hÊk (liguster og aronia).
Det virker utroligt på mine hÊkplanter og jeg ser en tydelig forskel på plantens vÊkst, når den får jordforbedringen og når den ikke gÞr.
Fin service og vejledning fra firmaet.
Kan klart anbefale dem.

Champost ããã®åç
Jordforbedring fra Champost for min varmest anbefalingâïž
Mine stauder er så flotte efter jeg er startede med at bruge jordforbedring i det tidlige forår.
Og ikke mindst: der er syn for sagen pÃ¥ min villavej. De hÊkke der har fÃ¥et jordforbedring er betydelig pÊnere, tÊttere og uden âhullerâ - og ej at forglemme uden ukrudt!

Champost ããã®åç
Jeg har handlet med Champost ad flere omgange og jeg har aldrig haft en tvivlsom oplevelse. Hverken hvad kvalitet i produkt eller service angår, tvÊrtimod har begge dele altid vÊret i top!
Jeg vil til enhver tid anbefale Champost.

Super hjÊlpsom ! ð€©
Ringede med spÞrgsmÃ¥l til, hvordan jeg skulle bruge jordforbedringen i mit bed. Fik fat i en fra âdet mÞglÊkre holdâ som de siger i telefonen ð TÃ¥lmodige forklaringer og konkrete rÃ¥d. Ingen salgssnak, bare hjÊlpsom.
Vil klart anbefale Champost ð€©

Champost ããã®åç
Vi havde brug for gÞdning samt bunddÊkke til vores hÊk og bede, vi fik begge dele i et fantastisk produkt, nemlig champost jordforbedring.
Klar anbefaling herfra, bÃ¥de til produktet men ogsÃ¥ til en kanon service ð

Champost ããã®åç
Uanvendeligt perlekalk fra Champost kÞbt i Bauhaus.
Noget perlekalk er der da, men der er ligesÃ¥ meget stÞv og stÞrre klumper. Nogle med en diameter stÞrre end en 20âer. Uanvendeligt i min hÃ¥ndsvings-spreder.
Der er desvÊrre ogsÃ¥ en ganske stor mÊngde flintesten. Nogle er store nok til at plÊneklipperen ville blive âked af detâ. VÊrre er det dog at der ogsÃ¥ er, endnu flere, smÃ¥, skarpe og sylespidse stykker som vil gÞre plÊnen uegnet til bare bÞrnefÞdder og soppebassiner.

Champost ããã®åç
Hentede i dag 15 kg perlekalk i Bauhaus (Viby) til grÊsplÊnen.
Skuffelsen begyndte da jeg lukkede posen op! 'Perler' af den stÞrrelse ville ALDRIG nogensinde kunne passere igennem gÞdningssprederen. Det var derfor en gang håndstrÞning der måtte udfÞres!
Det havde så den fordel, at jeg kunne sortere alle, eller i hvert fald de stÞrste, sten vÊk!
Varedeklarationen oplyser at det er granuleret af pulveriseret kalk, men hvor kommer stenene så fra?
Det varer nok et stykke tid fÞr jeg igen kÞber noget fra Champost!

Champost ããã®åç
Aj hvor er jeg altsÃ¥ bare skuffet! I Ã¥r har jeg valgt at bruge ekstra penge og kÞbe âgod jordâ fra Champost til at sÃ¥ i. AltsÃ¥ deres sÃ¥jord.
âŠ
Selve jorden fÞles dejlig. Men!!! Aldrig i mit liv har jeg prÞvet at så mange indkÞbte frÞ (i dyre domme) er vokset op til at vÊre noget som det ikke skulle vÊre. Nemlig ukrudt! Bedre betegnet som brÊndhindebÊrgere, som vi BESTEMT IKKE vil have ude i vores have. FrÞene er de helt rigtige, de har stået beskyttet i vores drivhus og indenfor, så det er ikke fugle eller vinden der er kommet med dem. Og når jeg så lÊser på Div. Facebook grupper, at det er en helt normal ting når man sår med champost såjord, bliver jeg Êrlig talt sur!! Det kan simpelthen ikke passe! Og slet ikke når jeg også kan lÊse, at i havde nÞjagtig det samme problem i jeres såjord fra sidste år.

Champost ããã®åç
Jeg har brugt Champost i flere år og er altid imponeret over kvaliteten af deres produkter. Deres kompost og jordforbedring har gjort en kÊmpe forskel for mine planter, som vokser uagtet sÊsonforhold. Leveringen er altid hurtig og problemfri, og deres kundeservice er venlig og hjÊlpsom. Jeg kan kun varmt anbefale Champost til alle, der vil gÞre noget godt for haven!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã