Förgyllda silver ringen förlorade guld belÀggningen efter 2(!)dagars skonsam anvÀndning (ej disk eller dusch). Reklamerade detta och hamnade i ett e-mail krig med "kundservice" som pÃ¥stÃ¥r att dett... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min son köpte en ring till sin flickvÀn, det var fel storlek och Chanti kunde inte byta storlek. Han bestÀllde dÃ¥ en till, fick betala för bÃ¥da, returnera den första och skulle fÃ¥ tillbaka penga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Riktigt bra hemsida, bra utbud och kundservice som svarar bara inom nÃ¥gon timma! Leveransen tog en dag extra men med tanke pÃ¥ omstÀndigheterna just nu Àr det fullt förstÃ¥eligt! Det Ànda dÃ¥liga skulle... ãã£ãšèŠã
Jag köpte ett smycke som visade sig inte finnas pÃ¥ lagret. TyvÀrr hade jag redan betalat för den. 1 vecka tog det att fÃ¥ tillbaka mina pengar- detta efter en massa tjatande ifrÃ¥n min sida samt ett l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Smycken och klockor till priser som ligger upp till 70 procent under rekommenderade smyckespriser. Kvalitetssmycken för halva priset
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Förgyllda silver ringen förlorade guldâŠ
Förgyllda silver ringen förlorade guld belÀggningen efter 2(!)dagars skonsam anvÀndning (ej disk eller dusch). Reklamerade detta och hamnade i ett e-mail krig med "kundservice" som påstår att detta Àr helt normalt och att de inte tÀnker hjÀlpa mig. Enligt Konsumentverket skall förgyllning vara 2 år!
Kontentan av det hela; detta företag Àr renodlade scammers, KÃP INTE FRÃ
N CHANTI.
Varnar skarpt för detta företag
Varnar skarpt för detta företag - de Àr oseriösa. Jag hade köpt två
par örhÀngen till mina systerdöttrar i present à 300 kr styck, dvs inga billiga bijouterier som inhandlats. I min köpkorg hade jag Àven lagt tvÃ¥ presentförpackningar. I posten fÃ¥r jag örhÀngena i varsin liten plastpÃ¥se. Jag tog direkt kontakt med Chanti och förklarade missförstÃ¥ndet men de kontrade med att de kunde skicka EN ask men den skulle ju dock inte komma fram innan julâŠpresentförpackningarna kostar pengar sÃ¥ nÃ¥gra sÃ¥dana förklarade de att jag minsann inte skulle fÃ¥. Jag skickar dÃ¥ bilden pÃ¥ presentförpackningarna i min köpkorg som bevis pÃ¥ att jag lagt till dem i min bestÀllning men pÃ¥ det mailet orkade de inte ens svara.
Så se upp - Chanti har sÀmsta kundvården och vill bara tjÀna pengar -nöjda och glada kunder och förståelsen för att nöjda kunder kommer tillbaka och Àr vÀrdefulla i dagens konkurrensutsatta samhÀlle - ja, den ekvationen har de inte gjort och bryr sig inte ett skvatt om. Ett seriöst företag hade velat att örhÀngena skulle få ges bort i fina förpackningar istÀllet för att jag nu ska ge bort två par silverörhÀngen i två plastpåsar - pinsamt både för mig men Àven för Chanti! Jag skrev Àven att om jag inte får presentförpackningarna jag bestÀllt så ville jag gÀrna skicka tillbaka örhÀngena utan kostnad - men det fick jag inte!
Repor i guldring
BestÀllde en guldring. Direkt nÀr jag fick hem den sÃ¥ synade jag den noga och ringen hade flertalet repor. Röd flagga redan dÀr!. Dessutom stÀmplar dom inte sina ringar med carat eftersom det Àr utanför Sverige. Ãven om det inte Àr en lag i Danmark att stÀmpla ringarna sÃ¥ Àr det en sÀkerhet för oss kunder. Skickade bilder och video pÃ¥ ringen med repor och returnerade. Chanti pÃ¥stod att det inte fanns nÃ¥gra repor. Trots att det synades med blotta ögat.. priserna Àr dessutom för bra för att vara sanna sÃ¥ RED FLAG för detta företag. Att chanti pÃ¥stÃ¥r att reporna Àr fett frÃ¥n mina fingrar Àr nog det sjukaste jag hört. Bevisar bara hur oseriösa dom Àr. I Sverige fÃ¥r man stÀmpel pÃ¥ bÃ¥de guld och diamanter. Det har inte chanti!.

CHANTI ããã®åç
SÃ¥ nöjd fick nu varan snabbt utanâŠ
Så nöjd fick nu varan snabbt utan problem.
VÀldigt proffsigt bemötande. Fick nytt armband då de gamla tappa en sten.
Nöjd ...!!!
Fick efter bara några dagar leverans av ett underbart litet silverarmband till, nyfödda flickan. Mycket nöjd med armbandet, då det verkligen stÀmmer med beskrivningen.Kommer att bestÀlla många gånger till, från Chanti.
Aldrig igen.
BestÀllde en ring hos chanti som inte kom fram på flera veckor, mejlade Chanti som skyller på att det inte står lÀgenhetsnummer på bestÀllningen något som aldrig varit ett problem dom 3-4 gånger då personer i samma hushåll som mig bestÀllt hos dom. Förnamn efternamn och adress verkar inte rÀcka lÀngre för att Chanti ska leverera sina produkter som kunderna betalat för. Chanti sÀger i mejl att dom inte kan göra så mycket mer och att det Àr mitt ansvar trots att postnord erkÀnt att dem slarvat bort paketet. Postnord bad mig kontakta chanti för att dom ska starta en utredning med postnord men chanti tycker att detta Àr mitt fel och att dom inte kan göra något mer. Jag vill också tillÀgga att det INTE fanns något fÀlt i bestÀllningen dÀr det stod att lÀgenhetsnummer ska inkluderas något som dom anvÀnder som ursÀkt.

Köpte vigselringar i 14k vitguld 2013
Köpte vigselringar i 14k vitguld 2013, som vi idag skulle sÀlja till en seriös guldbutik, meddelar oss att det inte Àr Àkta guld. Vad göra betalade runt 12000:- för båda ringarna 2013

PÃ¥ hemsidan stÃ¥r det 3-4 dagarsâŠ
På hemsidan står det 3-4 dagars leveranstid - jag har nu vÀntat i två veckor och min order går fortfarande inte ens att spåra. Tröttsamt!

CHANTI ããã®åç
Rigtig glad for mit vedhÊng
Rigtig glad for mit vedhÊng, det lever helt op til mine forventninger og kunne ikke finde et så pÊnt i butikkerne.
Mycket dålig kvalite på guldplÀtering
Fick guldplÀterade halvcreoler i present och guldplÀteringen började slÀppa direkt. Efter bara några gångers anvÀndning var guldplÀteringen synbart borta. Vill reklamera och får skicka foton. Får som svar att så Àr det med guldplÀterat.
Har aldrig haft det hÀr problemet med andra smycken. Inte ens billiga guldplÀterade smycken från kina slits så fort.
VÀldigt dålig kvalite och Ànnu sÀmre kundservice, vÀldigt oseriöst företag. Rekommenderar inte chanti.
Edit efter svar frÃ¥n chanti pÃ¥ omdöme: Enligt konsumentverket ska guldplÀtering hÃ¥lla 2 Ã¥r. Den hÀr plÀteringen höll inte ens 2 anvÀndningar. ÃrhÀngena ska enligt chanti vara vÀrda ca 400 kr. GuldplÀterade creoler i samma modell med butterflies-stopp som jag köpt pÃ¥ Glitter för 300 kr i fullpris som jag anvÀnt i över ett Ã¥r har mer guldplÀtering kvar Àn de jag fick frÃ¥n chanti.

CHANTI ããã®åç
Handla inte på Chanti !!!
Handla inte på Chanti !!!
Jag har köpt smycken på Chanti under ett par år nu och för det mesta var smycken fina och kvalité Àr ungefÀr vad man betalar för: ungefÀr vartannat par örhÀngen har snett eller böjt stift. Det har dock jag aldrig brytt mig om - stiftet syns ju inte och så lÀnge örhÀngen eller andra smycken överensstÀmde någorlunda med beskrivningen och var fina så var jag nöjd. Fram tills nu!
För knappt en mÃ¥nad sedan bestÀllde jag tre par örhÀngen och lite annat. NÀr jag fick bestÀllningen var det ena paret inte alls som jag förvÀntat mig. Ett rÃ¥d: lÀs mÃ¥tten VÃLDIGT NOGA! Det tyckte jag att jag har gjort, men örhÀngen sÃ¥g vÀldigt smÃ¥ ut, nÀmligen sten i dem sÃ¥g mindre ut Àn pÃ¥ bilder i webbshopen. Det handlar om art.nr 21765 Ovala örhÀngestift i 9 karat guld med blank yta och 2 facettslipade blÃ¥ topaser. Chanti har liknande örhÀngen med granat och synt.safir ocksÃ¥. SÃ¥ klart kontaktade jag kundtjÀnsten direkt och framförde min uppfattning att örhÀngen kÀndes mycket mindre Àn jag har förvÀntat mig. Jag nÀmnde Àven faktum att pÃ¥ varannan örhÀngepar sitter stiftet snett eller Àr böjd. KundtjÀnsten avvisade alla mina pÃ¥stÃ¥ende, dock Àndrade mÃ¥ttet pÃ¥ hemsidan efter mina (flera stycken) mail !!! Jag hoppades att jag kunde returnera dem utan att betala för returfrakten - men icke. SÃ¥ de skickades tillbaka. HÀr kommer det "roliga":
På hemsidan står det att: "Packa in varorna försiktigt, så att den Àr oskadd nÀr vi får den."
Det stÃ¥r inte att man MÃ
STE packa dem i en ask. Jag har inte fått dem i en ask!!!
Jag har packat örhÀngen enligt följande:
1. Jag har stoppat dem i den lilla påsen som de kom i
2. Den lilla påsen har jag stoppat i ett kraftigt A4 papper som jag har vikt 4 ggr så att påsen Àr skyddad och örhÀngen ligger stilla, det blev som ett kuvert.
3. kuvertet med örhÀngen i påsen har jag stoppat i ett vadderat kuvert som Chanti skickar smycken till mig.
Jag tycker att jag packat bra.
En vecka senare får jag ett meddelande från Chanti:
Vi har i dag modtaget din returpakke fra 002923820.
Varenummer 21765 til 982 SEK. Er desvÊrre blevet beskadiget under forsendelsen. Stenen på Þreringen er lÞs. Min kollega som åbnede din returpakke, lagde mÊrke til at smykkerne ikke var pakket forsvarligt ind.Det er kundens eget ansvar at sÞrge for at smykkerne ikke bliver Þdelagt under tilbage forsendelsen. Vi kan derfor ikke refundere pengene for varenummer 21765.
Nu vill jag förtydliga att det hÀnder om ett par ovala örhÀngen, 8*4,9 mm, dÀr inga delar sticker ut, som ligger alldeles stilla i sin pÃ¥se, tjockt papper och ett vadderat kuvert! Det Àr klart, om Postnord skulle tappa kuvertet pÃ¥ golvet, trampat hÃ¥rt pÃ¥ det med flit, sÃ¥ skulle örhÀngen gÃ¥tt sönder. Men det Àr helt omöjligt att sten skulle kunna glida ur dem. ÃrhÀngen Àr ju till anvÀndas - det Àr ju ingen tavla som hÀnger pÃ¥ vÀggen! Efter mÃ¥nga mail och önskan att de hade filmat sten som har lossnat fick jag en bild. ÃRHÃNGEN SER UT EXAKT SOM JAG HAR FÃ
TT DEM. INGEN STEN HAR LOSSNAT.
CHANTI HAR LJUGIT FÃR MIG I FLERA MAIL I TVÃ
DAGAR!!!!!!!!
Jag har naturligtvis svarat att det Àr precis det jag har menat nÀr jag har kontaktat kundtjÀnsten. Att stiftet Àr lite böjd och sten Àr för smal i förhållande till "försÀljningsbilden" så att örhÀngen upplevs för små.
Men icke. Chanti har vÀgrat ersÀtta mig för örhÀngen. De hÀvdar att de blev förstörda under transport till dem pga att de inte låg i en ask. De kom inte i en ask! Det har inte hÀnt något med örhÀngen under transporten så vitt jag kan se på bilden från Chanti. Jag kan så klart inte åka till Danmark och inspektera dem! Dvs de har båda mina örhÀngen och mina pengar. På måndag kontaktar jag Konsumentombudsmannen och ber om hjÀlp. Vad ska jag göra?
Jag har försökt att klistra in bilder på örhÀngen som Chanti tog, dÀr sten sitter i (så att man kan se vilka lögner de skriver till konsumenten) och jÀmförelsen med de andra örhÀngen i liknande mått, men det gick tyvÀrr inte.
LÀmpligt nog att efter drygt 20 mail mellan mig och Chanti Àr dessa örhÀngen "slutsålda". Det var de inte tidigare idag.
Min son köpte en ring till sinâŠ
Han bestÀllde då en till, fick betala för båda, returnera den första och skulle få tillbaka pengarna för den.
Det Àr över en månad sedan och han har fortfarande inte fått sina pengar returnerade.
Han Àr vÀldigt besviken.
Han får inte ens ett svar nu ifrån Chanti.
Detta företag Àr oseriöst, jag vill varna andra köpare.

Svåra.......
BestÀllde ett halsband. Fick hem ett tomt paket. Varken ordersedel eller halsband. Jag tog bilder på detta och skickade till Chanti. Enligt Chanti så Àr inte bilderna tillrÀckliga. Och med hÀnvisning till att de alltid skickar med ordersedel. Dock inte i detta fallet då inte ens produkten var med. Så Chanti krÀver betalning för något de inte skickat. Full betalning för ett tomt paket. Och någon betalning för ett tomt paket kommer aldrig att ske
RÀttelse: Chanti skickar en ny kedja efter att jag skrivit under på heder och samvete..........
Dyr returfrakt
BestÀllde ett par pÀrlörhÀngen som skulle vara rosa, men de var mer vita Àn rosa. StÀmde alls inte överens med bilderna. Enda sÀttet att komma i kontakt med Chanti var via ett returformulÀr på nÀtet och frakten var vÀldigt dyr. Fick pengarna tillbaka för varan snabbt. Men jag begÀrde återbetalning av fraktkostnaden eftersom örhÀngena inte överensstÀmde med vad jag bestÀllt, men hörde ingenting om detta från deras kundtjÀnst. Skulle åtminstone uppskattat någon form av återkoppling.
Mycket nöjd! Trots liten miss
BestÀllde förlovnings och vigselring frÃ¥n chanti efter att ha krÃ¥nglat fram och tillbaka med en oseriös lokal guldsmed. Trots âbilligaâ silverringar med zirkoner Àr de otroligt fina. MÀrkte att en sten trillat ur ena ringen efter tvÃ¥ dagars anvÀndning och mailade kundservice - svar inom nÃ¥gra timmar och de skickade direkt en ny ring. Hoppas pÃ¥ att det bara var en engÃ¥ngsgrej att stenen trillade ut för i sÃ¥ fall Àr jag otroligt nöjd med bÃ¥de smyckena och kundservicen!
Jag köpte ett smycke som visade sigâŠ
Jag köpte ett smycke som visade sig inte finnas på lagret. TyvÀrr hade jag redan betalat för den. 1 vecka tog det att få tillbaka mina pengar- detta efter en massa tjatande ifrån min sida samt ett långt samtal till min bank.
Jag tycker det var tråkigt att inte få ens en ursÀkt.
Varning för detta företag

Smidigt att bestÀlla
Smidigt att bestÀlla, låg fraktkostnad, snabb leverans.
Tack ni kan Serviceâïžâïž
Tack ni kan Service, hur övertrÀffar man kundens förvÀntningar!
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Lycka till med SÀljet
Cina
SÃ¥ Tacksam!
FruktansvÀrd sida och otrevlig kundservice
Recensionen baseras på att kundservicen var vÀldigt otrevligt och det Àr upplevelsen jag bedömer, inte att ett fel skett! Otroligt att otrevligheten fortsÀtter nu på efterhand nÀr jag får mail från Chanti dÀr de fortsÀtter att skylla allt på mig. Följande Àr det som hÀnde mig:
FruktansvÀrt otrevlig kundservice och ett skÀmt till retursystem. Returnerade en ring som satte mig i en halvÃ¥rslÃ¥ng mailkonversation med Klarna och Chanti dÀr jag behövde förklara och försöka âbevisaâ att jag returnerade. Visade sig till slut att Chanti skickat tvÃ¥ orderbekrÀftelser (inom samma minut!) nÀr jag bestÀllde ringen. HuvudvÀrk som kunde skippats om jag bara valde att inte handla hos dem.
Svar till Chantis svar:
Låt kalla orderna 1 och 2. Jag returnerade den rÀtta (för det var markerat i paketet jag fick). Chanti hÀvdade att 1an var returnerad, medan 2an redan var annullerad. Detta innebÀr att de antingen redan tagit emot returen och inte anmÀlt det hos Klarna, eller att de jagade mig för en order som inte existerar. Båda fallen Àr absurda.

Snabb återkoppling
BestÀllde en ring pÃ¥ CHANTI, den var JÃTTEFIN nÀr jag öppnade den och var mycket nöjd. Gick bara 2 timmar, sedan ramlade en av stenarna av. VÀldigt trÃ¥kigt.
Edit: mailade kundtjÀnst och förklarade lÀget, fick svar efter bara en timme att de skulle skicka en ny vara!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ