Had een probleem met levering (waarschijnlijk DHL’s fout). Chargertech heeft dit goed opgelost aangezien DHL onbereikbaar was. Goede service! Aanrader :)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Aangezien de intercooler losgekomen was door teveel druk had ik een slangverbindstuk nodig. Aangezien ze deze niet op voorraad hadden werd ik gebeld en hebben ze 1 voor mij gemaakt. De volgende da... もっと見る
企業が回答しました
Perfect communication, a lot of advices and details about parts, peoples doing their best at this work. Shaking right hand guys! Fast delivery , companys as this makes man smiling.
Zoals er word beschreven; op voorraad en voor 14:00 besteld morgen in huis klopt zeker! Vrijdagochtend besteld en zaterdag ochtend stonden ze op de stoep met mijn bestelling. Zeer kwalitatieve ond... もっと見る
企業情報
- (+31)485231640
- info@chargertech.nl
- chargertech.nl
Perfect communication
Voortaan duidelijk vermelden bij…
Voortaan duidelijk vermelden bij downpipe ipv jaartal auto ook motorcode noodzakelijk!!
Helder advies
Helder advies, snelle verzending, goede communicatie en… het werkt… mn problerm opgelost
Just a dad Working on cars
Mooie demper, erg luid. Dempt zo goed als niet, is meer een straight pipe.loopt op de uitgang zijde naar 2x 51 , hierdoor als je hier meer lengte gebruikt kun je nog een demping door versmalling realiseren. Mooie demper
Goed geholpen en op de hoogte gehouden…
Goed geholpen en op de hoogte gehouden van me bestelling erg tevreden met alles zeker een aanrader
Verpakking
Enige minpuntje was dat de bestelling niet heel fraai was ingepakt, kon zo makkelijk worden beschadigd.
Goede service, zeker aan te raden.
Als je vragen hebt hebben ze ook een vriendelijke klantenservice en verstand van zaken. Na verschillende aankopen zal ik zeker terug komen.
Helemaal goed
Filter voldoet aan de verwachtingen, en de levering ging zoals verwacht voorspoedig. Niets op aan te merken.
Topbedrijf
Topbedrijf. Uitstekende service en ze hebben net datgene wat je ergens anders niet kunt krijgen.
Downpipe voor een 2.0 TDI besteld
Downpipe voor een 2.0 TDI besteld, levering was snel, vandaar de 1 ster. Produkt is echter gewoon naar mijn mening een goedkoop Chinees Produkt.
Zitten 2 leidingen aangelast voor het meten van drukverschil vóór de roetfilter, mijn inziens overbodig, je moet het toch uitprogrammeren, daarnaast zitten de leidingen ook nog verkeerd eraan, lopen de andere kant op dan het origineel.
De verbinding van de 2e pijp is een klem aangelast, bij het aandraaien ervan gelijk een scheur bij de las.
Probleem ook aangegeven, maar kwam ze niet bekend voor, ook nog niets weer gehoord.
Misschien een idee om eens inpakmateriaal te kopen, kreeg nu een doos waar wel 4 in zouden kunnen vol met rommel wat normaal de container ingaat, oude stukken plastic, schuim, lege plakbandrollen etc.
Bedankt voor dit mooie product te mooi…
Bedankt voor dit mooie product te mooi voor het geld !!!👌
Top !
Bedrijf was voor mij onbekend , toch bestelling geplaatst en 2 dagen later in huis , goed verpakt en juiste artikel.
makkelijke website
makkelijke website, kon heel makkelijk de benodigde artikelen vinden, betalen, en de volgende ochtend werd het al geleverd.
prima webshop volgende keer bestel ik hier weer
Snelle levering!
Goede kwaliteit, snelle levering
DB killer besteld, past gelukkig perfect en zeer snel geleverd!
Snel geleverd en toen product niet op…
Snel geleverd en toen product niet op voorraad bleek netjes gebeld om oplossingen te regelen en volgende dag netjes pakket geleverd
bedankt chargertech
Trustpilot エクスペリエンス