Onze oude laadpaal was aan vervanging toe en zou binnenkort niet meer worden ondersteund. Dus snel op zoek naar een nieuwe. Charge Supply gevraagd en die: * reageert super snel * communice... もっと見る
企業が回答しました
Charge Supply is DE partij die je moet hebben als je zelf niet zo goed weet waar je moet beginnen. Dimitry is erg behulpzaam en flexibel en kan goed met je mee denken. Na het aanleggen van de... もっと見る
企業が回答しました
Communicatie, offerte, afspraken, etc vriendelijk, snel, duidelijk en alert. Pricing scherp en fair. Installatie kon nog iets eerder worden ingepland en vond daarmee binnen 1,5 week plaats. Je wor... もっと見る
企業が回答しました
Prettig contact en vlotte afwikkeling. In tegenstelling tot andere laadpaal installateurs komt dit bedrijf eerst kijken (niet op afstand via Internet). De aardige en rustige monteur gaf nog een prakti... もっと見る
企業が回答しました
Charge Supply is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in zowel de installatie van laadpalen als thuisbatterijen. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat onze klanten een zorgeloze installatie procedure tegemoet gaan. Vanaf het eerste contact tot en met het voltooien van de installatie zorgen wij met onze vriendelijkheid, transparantie en effectiviteit voor vertrouwen naar onze klanten. Wij geloven in een duurzame toekomst, aangedreven door schone energie. Onze missie is om innovatieve energieoplossingen te bieden die individuen en bedrijven in staat stellen de controle over hun energieverbruik te nemen. Met jarenlange ervaring in de branche zetten we ons in om onze klanten te helpen om moeiteloos en met vertrouwen over te stappen naar hernieuwbare energie
Van Slingelandtplein 13b, 1051DD, Amsterdam, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leverafspraak nagekomen en vlotte en deskundige installatie van het laadstation

Charge Supply からの回答
Friendly, fast and professional. They take care of all components of the job, no hidden fees or surprises

Charge Supply からの回答
Charge supply reageert snel op offerte verzoek. De laadpaal is netjes geplaatst. Bij vragen reageren ze snel.

Charge Supply からの回答
alle afspraken keurig nagekomen,netjes gewerkt en goede uitleg. Vriendelijke monteurs.

Charge Supply からの回答
Quick and reliable service. Really polite customer service. Everything went smoothly. Highly recommended.

Charge Supply からの回答
Zeer snelle en vriendelijke communicatie. Nette heren die keurig werk hebben geleverd en hielpen met het installeren en uitleg geven over de app.
Ik beveel zeker aan zaken met charge supply te doen.

Charge Supply からの回答
Perfecte service en installatie er wordt alles aan gedaan om het begrijpelijk uit te leggen en hebben geduld om alles aan tesluiten
Ik adviseer deze firma aan iedereen toe

Charge Supply からの回答
De enige die een beetje snel konden in de regio. Gelukkig ook uitstekend werk geleverd door Pim en Noa.

Charge Supply からの回答
Zo gezegd, zo gedaan! Na eerste contact kreeg ik meteen de opties voorgelegd van CS. Na mijn twijfelen wisten zij mij goed te adviseren wat de beste keuze was in mijn geval. Snel geïnstalleerd, goeie afhandeling en fijne communicatie!

Charge Supply からの回答
Onlangs hebben we een laadpaal laten installeren en ik ben ontzettend tevreden! De installateurs waren niet alleen zeer vriendelijk, maar ook vakkundig. Alles werd netjes en efficiënt uitgevoerd, en de laadpaal was sneller geplaatst dan ik had verwacht.
Een aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle installatie. Absoluut vijf sterren!

Charge Supply からの回答
Onlangs heb ik een laadpaal laten installeren door Charge Supply. Ik ben erg tevreden over met zowel de uitleg als de uitvoering van de installatie en de prijs. Ik kan hun service dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een laadpaal

Charge Supply からの回答
Deze maand heb ik een laadpaal laten installeren door Charge Supply. Uitstekend advies, goede installering en uitleg. Opladen gaat erg snel. Nu moet de zon weer gaan schijnen, dan kan ik mijn elektrische auto ook met mijn zonnepanelen opladen.

Charge Supply からの回答
Erg tevreden met de diensten van Charge Supply. Vandaag uitstekend geholpen door het behulpzame en vakkundige personeel. In de aanloop naar de installatie ook goed geïnformeerd over alle opties.

Charge Supply からの回答
Top bedrijf! Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en snelle service!

Charge Supply からの回答
Ik ben heel blij met mijn nieuwe laadpaal. Ze hebben vriendelijke en kundige installateurs in dienst.

Charge Supply からの回答
Vlekkeloos geholpen. Goede service en fijne communicatie. Kan Charge Supply zeker aanbevelen.

Charge Supply からの回答
Goede communicatie, vriendelijke installateurs die ook de app etc rustig uitleggen. Gaan pas weg als het allemaal werkt.
Komen netjes op tijd. Heldere communicatie met backoffice. Aanrader!

Charge Supply からの回答
Behulpzaam, Op tijd, Netjes gewerkt en behulpzaam met het oplossen van problemen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。