Charly's レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jasje van Engel Natur besteld. Snelle levering en heel leuk product. Had van te voren nog een andere vraag en deze gesteld via Instagram en ook hier kreeg ik een snelle reactie op. Overal top ervarin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat is Charly’s een waanzinnig leuke en mooie site. Ze ontwikkelen ook zelf met n hele mooie kledinglijn. Of je nu iets zoekt voor je kleintje of voor jezelf bij Charly’s weet je dat je iets exclusief... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Probeert een cadeaubon te geven om mij tegemoet te komen terwijl ik mijn geld gewoon terug moet krijgen. Vervolgens dagen wachten tot ik mijn geld terug krijg en geen enkele reactie. Had perongeluk de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten eerste een super fijne en mijn favoriete webshop met de leukste kindermerken! Maar ook echt topservice: altijd snel reactie op vragen, fijn advies en goede support als er iets is. Echt een aanrade... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ・
  3. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

De drie zussen Wij zijn drie zussen én beste vriendinnen, ieder met onze eigen talenten die perfect samenkomen in het runnen van een business. Ondernemerschap zit in ons bloed – onze ouders waren ondernemers en wij verzonnen als kinderen al onze eigen “bedrijfjes”. Soms succesvol, soms gewoon voor de lol, maar altijd met passie. De echte vonk sloeg over toen we zelf kinderen kregen. Ineens waren we op zoek naar baby- en kinderkleding die meer was dan alleen mooi: stukken met een verhaal, gemaakt met aandacht en liefde. Tijdens een van die zoektochten keken we elkaar aan en wisten: dit willen we delen. Zo begon ons avontuur, gewoon vanuit de woonkamer in Amsterdam. Inmiddels is de voorraad verhuisd naar een grotere plek, en zijn ook onze werkzaamheden gegroeid – van pakketjes inpakken tot brand strategy, social media en het samenstellen van collecties die inspireren. Onze selectie is zorgvuldig en bewust. We kijken naar materialen, herkomst en het hele productieproces. Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar de basis. We ontmoeten de makers, luisteren naar hun verhalen en kiezen alleen merken waar we écht in geloven. Zo bouwen we stap voor stap aan een shop vol parels voor kleine avonturiers met een grote glimlach.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Super service!

Al meerdere dingen besteld waaronder ieder jaar de thermoboots van Enfant. Hele goede service en reageren snel op mails. Zeker een aanrader deze webshop!

2022幎10月17日

Super!

Wat een mooie site, super snelle levering en fijne klantenservice. De laarzen die ik heb besteld zitten perfect bij mijn zoontje, de maattabel met uitleg werkt goed!

2022幎10月17日
5぀星のうち5の評䟡

Wauw wat een persoonlijke service

Wauw wat een persoonlijke service! Ik had de volwassen maat vd gevoerde laarzen besteld en had daar een vraag over. Super snel een reactie ontvangen en ook direct actie op ondernomen. Erg gewaardeerd en gevoel van betrokkenheid bij de klant; en dat in deze snelle tijden!

2022幎10月12日

Super contact!

Contact gehad omdat we heel graag de gevoerde laarzen van En Fant mee wilden nemen op vakantie! Één paar kon kosteloos omgewisseld worden en beide laarzen zijn vandaag nog verzonden zodat ze mee op vakantie kunnen :) super blij mee!

2022幎10月10日

Super prijs / kwaliteit ervaring

Al enige tijd bestel ik mijn kinderkleding bij Charly's. Producten zijn van zeer goede kwaliteit, voor een prima prijsje. En lekker snel binnen.Je merkt dat de meiden achter Charly's er persoonlijke aandacht aan besteden en je niet zomaar een klant bent. Zeer tevreden!

2022幎10月6日
5぀星のうち4の評䟡

Keurige oplossing

Gelukkig kwam er alsnog een reactie. Er is netjes overlegd en uiteindelijk zijn de producten die leverbaar zijn verstuurd. En de pre order wordt uiteraard verstuurd als het binnen komt.
Al met al netjes opgelost en keurige service ( zie mijn oude bericht hieronder)

Een week geleden 3 artikelen besteld waarvan één een pre order. Ik had de 2 andere producten eerder verwacht.
Na 2 berichten te sturen hoe dat zit, beide keren geen reactie ontvangen. Later op de website tekst gevonden dat de andere artikelen pas verstuurd worden als ook de pre order binnen is ( wordt pas over 2 weken verwacht).
Het is uiterst klantonvriendelijkheid om geen reactie te sturen op de berichten. Daarnaast het had beter zichtbaar gemaakt moeten worden dat ik moet wachten totdat alles leverbaar is en dan pas alles gestuurd wordt.

2022幎9月10日
Charly's ロゎ

Charly's からの回答

Hi Lana,

Wat fijn om te horen dat er een keurige oplossing is gevonden. Mochten wij nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Fijne avond,
Charlys