連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Geld weg, niets ontvangen, bankrekening Professor geblokkeerd

Helaas de verkeerde review pagina gezien, waardoor het leek dat ze goed zijn. DAT ZIJN ZE NIET! Je krijgt na bestellen snel een e-mail om te betalen, daarna nog even een mail dat ze het hebben ontvangen, maar dan blijft het stil. Navraag doen geeft geen reactie, 2de keer navraag opnieuw niet. Overboeken van €0,01 met mededeling om contact op te nemen komt gelijk terug: rekening is geblokkeerd. Je weet dan wel hoe laat het is. Ik heb nog een mail gestuurd om te ontbinden, mocht deze gehonoreerd worden en ik mijn geld terug heb zal ik mijn review daarop aanpassen.

2026幎3月17日

Oplichters!!

Heel snel met reageren via de app. Leek zo betrouwbaar dus rond de 80,- overgemaakt.
Ik een uur later de track en trace van gobal .... en dat het onderweg was en indicatie levertijd was de volgende dag.
Maar er stond ook nog bij vervoerder dhl. Maar er staat niks in mijn dhl app.
Nu een week later, en ze reageren al de hele week niet op whatsappjes.
Via de mail krijg je een foutmelding.
Weg 80,- voortaan maar eerst naar TrustPilot

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

CHEMICALSHOPPERS IS A FRAUD!

CHEMICALSHOPPERS IS A FRAUD!
They don't send what i bought.
I paid almost 300 € and they came up with an excuse and intended that I pay more for some insurance of the delivery.
Now my emails can't and I get an error message.
Absolutely fraud behavior!

2025幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Mensen opletten dit zijn oplichters

Mensen opletten dit zijn oplichters totaal niet te betrouwen ze contacteren je via watsapp omzo nog meer geld af te troggelen. Ik geef dit door aan bevoegde instanties doen jullie dit ook a.u.b. dat we die oplichters kunnen stoppen

2025幎10月28日

100% scam

100% scam – do not buy!!!
I was just scammed. They don’t even sell anything. They send you an email pretending to be from a shipping company(globalpostallogistics.com), claiming your package is illegal and asking you to pay a €100 fee. Total nonsense – no legitimate company would ever write an email like this.

2025幎9月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス