Chicagoburgerdk レビュー 135

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Extremt lang ventetid vi snakker 40m+ bare på 2 burgere og dem der står der skal levere maden står bare og kigger selvom jeg kan se der står mad klar så laver de ikke noget som helst

5つ星のうち1の評価

Fin burger. Ekstremt ubehøvlet tjener.. Måden hun reagere på vi så venligt spørg om hun vil pakke maden opdelt og nægter alt kontakt til mig efterfølgende. Hun smider derimod maden på dis... もっと見る

5つ星のうち1の評価

For anden gang på kort tid opleve vi at komme hjem med noget andet vi havde bestilt fra Chicago burger på havnen. I begge tilfælde blev vi tilbud en ny burger mens de øvrige bestilte varer så blev kol... もっと見る

5つ星のうち1の評価

30 minutter ventetid hende bag ved kassen var sur og gav intet gratis med trods vi havde bestilt maden 18:40 og først fik den 19:15 de undskylde ikke engang for ventetiden

1.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårlig service i Korup

Dårlig service i Korup! Hende ved kassen var sur og informerede os ikke om at maden var forsinket. Vi havde bestilt online til kl 14:15 og kl 14:35 spørger vi efter maden, hvorefter hun svarer os meget uhøffeligt. Vi ender med at vente 35 min., selvom vi havde bestilt online…
Ingen undskyldning for forsinkelsen, kun dårlig service.

2025年12月21日

Chicago Nyborg og svar

Bestilte mad online i Chicago Nyborg i starten af november.
Vi bestiller til kl. 17.30, og da vi ankommer i butikken lidt før 17.30 venter vi ca. 15 minutter før nogen spørger om vi har bestilt.
Fair nok at have travlt.
Vi var på ophold i Nyborg, og da vi tager det med til vores hotel mangler der der flere ting i burgerne. Den ene burger skulle være med løgringe, hvilket der ikke var i, og den anden skulle være med tops. Burgeren havde ikke tops og ej heller dressing.
Vi kører retur til Chicago burger, som tilbyder vi kan vente 60 minutter på to nye burgere eller få tilbehøret i det allerede burgere.
Vi vælger at få det i, og kører retur.
Kompensationen er at vi kan komme ned en dag og få to nye burgere. Dog forklarer vi hende at vi ikke bor i Nyborg og ikke lige sådan kommer forbi. Men det er hun ret ligeglad med.
Da vi kommer retur og skal spise de her burgere er der løgringe i den ene burger. Alt er godt. Men den anden burger har “tops” i.
Den ene er en tops, men den anden er en nuggets.
Så sidder man total irriteret og skuffet, med to meget efterhånden kolde burgere, og virkelig træls oplevelse.
Jeg sender en mail, hvor jeg forklarer situationen, måske i hånd om at de kan kompenserer eller noget i Odense.
Sender beskeden samme aften.
Jeg får ikke svar på min mail, og sender en opfølgende mail en uge efter. Fortsat intet svar.
Jeg skriver til Chicago på Facebook, hvor de svarer der kan gå 2-3 uger, før jeg får svar. Efterfølgende har jeg skrevet to gange, men får desværre intet svar.
Synes behandlingen har været virkelig ringe og ikke særlig serviceminded

2025年11月8日

God og lækker mad

God og lækker mad, bare super øv at skulle vente 56 minutter fra man havde betalt til at man fik sin mad. Vi fik ikke at vide der var lang ventetid inden vi bestilte og tjenere beklagede heller ikke for ventetiden. Det er ikke ok
Chicago burger i korup

2025年12月6日

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dårlig betjening. Ingen tager tlf. Vi ender med af finde ud af at bestille online. Kører derud i Korup og venter i restauranten over 5 min inden, der viser sig nogen. Så det ka ikk være pga travlhed. Der kommer en lad ung dame gående forbi os langt om længe, hun spørger ikke engang om vi mangler noget, trods gentagende gange ringende på klokken. Virkelig dårlig stil.sidste gang vi bestiller der. Alt for lang tid at vente..

2025年12月6日
5つ星のうち1の評価

LANG ventetid trods næsten ingen kunder

Dårlig oplevelse i Korup
Vi ringede og bestilte 16.20 og fik afvide at vores mad var klar 16.40.
16.40 er vi i restauranten. Først 17.15 får vi vores mad, selvom der kun sad 2 andre gæster i restauranten. Heldigvis vælger vi at tjekke poserne inden vi kører hjem, for der manglede én menu ud af 3 menuer.

2025年11月23日

Desværre en kedelig oplevelse

Desværre en kedelig oplevelse.
Normalt er det en god oplevelse på en af Chicagos restauranter i Odense. Denne gang desværre anderledes. Vi bestilte fra restauranten i Bolbro.
Vi fik 2 burgere med pomfritter, bøfferne var så skamstegte at vi troede det var skosåler vi måtte spise. Heldigvis var der da pomfritter vi kunne spise, men ikke det vi havde tænkt os den fredag.
Håber ikke andre får samme oplevelse

2025年8月29日
5つ星のうち1の評価

Var i englandsgade hos Chicago burger.

Var i englandsgade hos Chicago burger.
Man blir som det første gjort opmærksom på at man ikke må benytte toilet hvis man ikke spiser der.
Fik serveret cheese burger menu
Verdens mindste bøf, som kun fyldte 1/3 af burger bollen og så var den rå inden I.
Påtalte dette , og fik svaret :
Ja det er fint
Så vi gik sultne derfra men 200 kr fattigere
Kan absolut ikke anbefale dette sted, hvis du ønsker ordentligt burgermad.

2025年4月23日

Chefens tykke/fede datter!!!!!

Chefens tykke/fede datter!!!!!
Forfærdeligt arbejdsplads og endnu værre ledelse skal man lede længer efter.
- Cheferne bagtaler kunderne på tyrkisk og kalder dem for svin.
- kunderne spiser mad fra tallerkner og bestik som kun lige er blevet skyllet med vand og uden sæbe.
- Seksual chikane fra chefens far.
Chefens fede datter er for doven til at arbejde selv så man skal komme på sin fridag og hjælpe.
- Manglende løn for flere vagter og trusler fra chefen hvis man spørger ind til det.
Cheferne bagtaler alle deres medarbejdere på tyrkisk og siger meget klamme ting om de kvindelige blonde tjenere.
- Cheferne sidder hjemme i stuerne og overvåger tjenerne igennem hele vagten.
- Selvom man har en vagt på 8 til 12 timer må man ikke spise eller sidde ned.

2025年4月12日

レビューの対象になっている企業の方へ