Super fed webshop. Hurtig levering og rigtig rigtig god kommunikation. Du kan trygt og lykkeligt shoppe hos chicashop. Du fÃ¥r super fede baddie essentials du ikke kan fÃ¥ andre steder til super ska... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig service generelt, som hverken giver dig information om pakken eller dens lokation. Fik fÞrst afvide 6 dage efter at min pakke stadig âvar hos daoâ tror nu de ikke havde sendt pakken endnu.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte 4 sÊt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekrÊftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og fÃ¥ svar tilbag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks bedste og billigste strip lashes. De holder sÃ¥ lÊnge og kan genbruges mere end 25 gange hvis de bliver holdt rene!! Jeg kÞber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! â€ïžð«ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veganske faux mink vipper, press on negle, vippeshampoo, vippepincetter og meget mere. Vi tror på, at alle skal have råd til at look fancy med kvalitetsvipper og andre lÊkre goodies, derfor er vores priser så lave!
ãã³ããŒã¯

Chicashop.dk ããã®åç
Bestilte 4 sÊt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekrÊftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og få svar tilbage

Chicashop.dk ããã®åç
Der er nu gÃ¥et otte dage siden jeg bestilt og den er stadigvÊk ikke kommet der stÃ¥r bare pÃ¥ DAO at data er modtagetâŠ

Chicashop.dk ããã®åç
Så lÊkre vipper! Forholdsvis hurtig ekspedition, og hurtig levering
God kvalitet og lever op til beskrivelsen
Jeg syntes vipperne er uduelige! HÃ¥rene faldt af og de gik i stykker efter kort tid. Ville ikke anbefale deres vipper.

Elskerrrrr mine vipperð¥°ðð
I er fantastiske og det bliver ikke mit sidste kÞbâ€ïžð¥°

Chicashop.dk ããã®åç
Fik hurtigt svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l selvom kl var over 20ðž Og servicen var simpelhen bare i topð

Chicashop.dk ããã®åç
Danmarks bedste og billigste strip lashes. De holder så lÊnge og kan genbruges mere end 25 gange hvis de bliver holdt rene!!
Jeg kÞber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! â€ïžð«ð

Chicashop.dk ããã®åç
Udover de super lÊkre produkter, gode kvalitet og hurtige levering - Så er de super sÞde, svarer hurtigt tilbage og servicen er altså bare i top <3
Den bedste webshop, uden tvivl

Chicashop.dk ããã®åç
Virkelig god service. Fik en julegave som skulle byttes, og har kun fået forståelse for det har taget lÊngere tid end normal grundet corona.
God kvalitet også. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Chicashop.dk ããã®åç
elsker vipperne! og kundeservicen er bare i top ð

Chicashop.dk ããã®åç
Jeg kunne slet ikke passe den og kvaliteten er virkelig dårlig lige til at smide ud