Krema je bila kupljena za hÄerko, ki ima pikice na licih, katere so posledica suhe koÅŸe. Izdelek je pomagal mogoÄe na zaÄetku, ko je zaÄela uporabljati, sedaj po skoraj 2 mesecih uporabe pa ne veÄ.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vsi izdelki so odliÄni in jih redno uporabljamo, prviÄ pa sem naroÄila vlaÅŸilno Chicatello. OdliÄna je tudi za trdo koÅŸo na petah, kjer nam odliÄno zmehÄa koÅŸo in "zakrije" razpoke (ki so pri ÅŸenskah... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð¿ Mikrobiomu prijazna kozmetika za SUHO in ATOPIÄNO koÅŸo.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- chicatella.si
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Edina krema, ki pomaga.
Hvala, hvala, hvala, da obstajate, ker ljudem z atopijskim dermatitisom izredno pomagate.
Suha koÅŸa
NajboljÅ¡i izdelek za mojega fanta,kiâŠ
Najboljši izdelek za mojega fanta,ki ima atopijski dermatitis.
Easy shopping
Easy shopping, I also love the option to pay with Paypal. As for the products, I can say that they have been proven many times, they are excellent and help with problematic skin, especially atopic dermatitis.
Nasa prva izbira
Zelo hitro dobavljivo. Edina krema, ki pomaga hcerki, ko se ji pojavi suha koşa. Po parih nanosih ni niti sledi o suhi in pordeli kozi. Ko ima tezave niti ne pomislimo na kakšno drugo kremo, vedno ste nasa prva izbira.
Moja vnukinja in vnuk imata atopiÄniâŠ
Moja vnukinja in vnuk imata atopiÄni dermatitis in samo ta krema pomaga,smo zelo zadovoljni.
I really like your creams
they my skin so much more healthy and glowy
I like ð¥°
Kremo smo kupili v trgovini IntersparrâŠ
Kremo smo kupili v trgovini Intersparr za sina, kateri se ÅŸe vrtso let sooÄa s teÅŸavami s koÅŸo. Ugotovljen je bil tudi atopijski dermatitis. Po nekaj nanosih z veseljem ugotavlja, da ta krema dejansko pomaga pri njegovih teÅŸavah. Å e jo bomo kupili.
Edina pr' bajtð
Ker uporabljam pri delu tudi rokavice, imam pozimi zelo suho, razpokano in razdraÅŸeno koÅŸo. Preizkusil sem ÅŸe zelo veliko razliÄnih krem za roke in nobena tudi malo ni pomagala. Ko pa sem probal vaÅ¡o kremo, se je rezultat poznal ÅŸe pri prvem nanosu in je edina krema, ki mi sploh pomaga. Sedaj pribliÅŸno 2 leti od prvega nakupa vaÅ¡e kreme, uporabljam samo njo in nobene druge.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav.
Åœe nekaj Äasa uporabljam vaÅ¡o vlaÅŸilnoâŠ
Åœe nekaj Äasa uporabljam vaÅ¡o vlaÅŸilno kremo. Sedaj pa se mi je na pregibih pojavila Å¡e bolj suha koÅŸa, zato sem se odloÄila, da naroÄim Å¡e vaÅ¡o bolj mastno razliÄico.
I really like your creams
I really like your creams, they my skin so much more healthy and glowyð©·
Kakovost na prvem mestu
Prijazni, nevsiljivi, pritegnejo s primerno reklamo, izdelke izboljÅ¡ujejo in so res kakovostni in odliÄni, saj jih uporabljam ÅŸe veliko let.
Vse pohvale in le tako naprej!
Quick to receive items
Quick to receive items, easy to buy and the atitude of the store is very nice. You know right away that they are very nice, concerne about customers and thoughtful
Nice cream for dry hands
Nice cream for dry hands. Doesn't really help with atopic dermatitis like it says it does, but it is great to use it as supportive treatment to your medicine. The price is not the lowest but for a cream of this rank it is comparable to apothecary creams
Edina krema, ki jo zelo obÄutljiva in suha koÅŸa, mojih dveh otrok odliÄno sprejme.
Produkt s katerim sem zadovoljna.
enostavno naroÄanje, hitrost, zanesljivost
Dostopnost, hitrost, preglednost. Le tako naprej!!!!!
Ker sem imela peroralni dermatitis
Ker sem imela peroralni dermatitis, sem nujno potrebovala mazilo za obraz brez parfumov. Z vaÅ¡o kremo se poÄutim odliÄno.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ