ChiCura Copenhagen レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den lille kænguru er virkelig sød og betydningsfuld. Den gjorde virkelig lykke som gave. Den kom hurtigt frem

5つ星のうち5の評価

Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fandt firmaet gennem reklamer på Facebook. Jeg var helt ærligt lidt bange for, at jeg gik i fælden på et hustler firma. MEN alt har simpelthen været til perfektion og min frygt blev heldigvis... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 額縁専門店
  3. ポスター店

当該企業による記述

ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.

優良

Alt fungerer og hurtig levering

Alt fungerer og hurtig levering

2024年2月20日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Marianje, Tak for de 5 stjerner! 😊 Super at høre, at alt fungerede for dig, og at leveringen var hurtig. Så endnu en gang tusind tak for din feedback.

God kvalitet

Virkelig fine terninger, produkterne fra Chicura.dk har altid en god kvalitet.

2024年2月5日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Maria, Tusind tak for de skønne ord og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for terningerne og føler, at vores produkter altid har en god kvalitet. Din feedback varmer! 😊

Parfait

Parfait ! Envoi soigné et produits de qualité. Je suis ravie.

2024年1月12日

Bonjour Alexandra,
Merci beaucoup pour cette superbe évaluation de 5 étoiles ! 😊 Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfaite de la qualité des produits et de notre envoi soigné. Votre satisfaction est notre plus grande récompense.

God kundeservice

2024年1月4日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Joan, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for os. Tak for din støtte!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, Plakat taler for sig selv.

2023年12月30日

Hej Kristian,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med den super hurtige levering, og at plakaten taler for sig selv. Din positive feedback betyder meget for os. Tusind tak fordi du handlede hos os.

Smukt produkt

Smukt produkt, virkelig godt lavet og så var levering og kundeservice helt i top.

2024年1月3日

ChiCura Copenhagen からの回答

Wow, de 5 stjerner betyder alverden for os – tusind tak! 😊 Det er super at høre, at du er begejstret for vores produkt og imponeret over leveringen og kundeservicen. Vi lægger stor vægt på at skabe gode oplevelser for vores kunder, så din feedback varmer virkelig. Tak for at shoppe hos os!

A perfect experience

Vom Bestellvorgang bis Lieferung habe ich mich gut informiert gefühlt. Die Sendungsverfolgung von Ups stockt zwischenzeitlich mal aber das baut nur die Spannung und Vorfreude auf. Mein bestelltes Bild mit Rahmen ist wunderschön. Danke

2023年11月27日

ChiCura Copenhagen からの回答

Vielen Dank für die 5 Sterne! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sich vom Bestellvorgang bis zur Lieferung gut informiert gefühlt haben. Auch wenn die Sendungsverfolgung manchmal etwas Spannung aufbaut, sind wir froh, dass Ihre Vorfreude belohnt wurde. Es ist wunderbar, dass Ihnen das bestellte Bild mit Rahmen gefällt. Danke, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Super service, hurtig levering

2023年12月4日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Lene. Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering. Din positive feedback betyder rigtig meget for os. Tak fordi du handlede hos os!

Quick and safe delivery

Quick and safe delivery
Thank you

2023年12月4日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hi Barbara, Thank you so much for the 5-star review! 😊 We're thrilled to know that you experienced a quick and safe delivery. Your satisfaction and feedback are incredibly important to us. Thanks again for choosing us!

Nem bestilling

2023年12月1日

Hej Mona.
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er super glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Så endnu en gang tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Rigtig smuk plakat i lækker kvalitet.

Rigtig smuk plakat i lækker kvalitet.
Og så fik jeg effektiv og venlig service af Daniel over telefon, fordi jeg tilsyneladende havde fået sat antirefleksglasset den forkerte vej i rammen og det sejlede sollys og lampeskæret😅

2023年11月20日

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne feedback! 😊
Det er fantastisk at høre, at du er glad for kvaliteten af plakaten. Og sikke en historie med antirefleksglasset – godt at Daniel kunne hjælpe dig med det og du fik det resultat som du håbede på😊

5つ星のうち5の評価

Super flot plakat og ramme

Super flot plakat og ramme. Nemt at bestille på hjemmesiden og god service.

2023年11月7日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Dianna. Tak for de 5 stjerner og din fantastiske feedback! 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både plakaten og rammen. Det er også skønt at vide, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge.

Jeg er så tilfreds

Jeg er så tilfreds. Virkelig lækker kvalitet og hurtig levering.

2023年11月8日

ChiCura Copenhagen からの回答

Hej Nadia. Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds! 😊 Vi er virkelig glade for, at du bemærkede kvaliteten af vores produkter og nød den hurtige levering. Tak for de 5 stjerner og din herlige feedback.

hurtig og nemt

ramme kommet hurtigt, mange tak

2023年11月7日

ChiCura Copenhagen からの回答

Super at høre, at rammen kom hurtigt frem! Tak for de 5 stjerner og din positive feedback. Det betyder meget for os.

ChiCura Copenhagen からの回答

Wow, de 5 stjerner betyder virkelig meget for os – tak! 😊 Vi er super glade for at høre, at du satte pris på vores service og den hurtige levering. Det er sådan en feedback, der gør hele vores dag bedre!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。