Varan kom, men kvalitén är sämre än sämsta från Wish, supporten existerar inte då de inte ens återkopplat efter mitt mail. Erkänner att jag gick på detta fullständiga uppenbara lurendrejeri, hade jag... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Köpte en projektor och fick hem den men den var under all kritik, skärpa går knappt att justera. Kontaktade deras kundtjänst via mejl och fick till svar att jag inte får åberopa ångerrätt då 30... もっと見る
Tycker CineMe har grym kundsupport. Har alltid fått svar inom 5h. Projektorn funkade också hur bra som helst. Man får jätte mycket hjälp och de har även en live chatt i hemsidan. Många klagar på... もっと見る
Usel produkt, känns som en billig wishkopia. Usel å långsam kundservice, försökte få tag på dem i över en månad för att returnera varan, när jag väl fick svar skickade de ingen returdmsedel utan jag v... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Har ännu inte fått min vara
Har ännu inte fått min vara. Beställde 15/12. Kundtjänst är ett skämt, får samma svar varje gång. Kan inte häva mitt köp och få tillbaka pengarna då varan är på väg men jag får ingen vara. Ej anslutna till Klarna som det står på hemsidan. Beställ inte.
Dålig kundservice
Beställde 9:e december i hopp om att den skulle hinna komma innan jul med tanke på att leveranstiden är mellan 5-9 dagar, enligt hemsidan, men den kom långt efter jul. Jag ville returnera av den anledningen pga missnöje då jag köpte något annat. Hör och häpna vad returen kostar 275kr när den ska skickas tillbaka till en adress i Sverige, paketet väger ett par hundragram och litet. Jag tycker att det är rena rama rånet. Pga den dyra returfrakten valde jag att behålla den men den tycks inte fungera, lyckas inte få igång den 😤😔
Scam?
Bestilt og betalt før jul, ikke fått hverken ordrebekreftelse og heller ikke svar på henvendelser sendt pr mail.
Product not delivered
My sister order a projector ~ 20 dags ago and it hasn't arrived yet. I have tried to track it without result - no match. She have sent them a email without a word back.
Lets hope we hear back from them soon.
SCAM COMPANY!
I bought one of their projectors and it is really bad, it is basically a cheap projector that they have bought and now sell for a more expensive price.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。