Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet Ã¥ bygget opp nye. Fikk bra pris pÃ¥ fÞrste mÃ¥ned og helt ok pris pÃ¥ lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare l... ãã£ãšèŠã
Bruker over en uke pÃ¥ Ã¥ svare pÃ¥ e-post. Har nÃ¥ hatt en samtale med dem om Ã¥ benytte meg av angrefrist pÃ¥ lagerrommet i ca en mÃ¥ned. Fortsatt ikke gÃ¥tt gjennom, pÃ¥ samme tid har de sendt meg 3 fak... ãã£ãšèŠã
Har bare hatt negativ opplevelse med disse etter de tok over for ok minilager. De er vanskelige , ELENDIG kundeservice, de er frekke som fy , og det nyeste opplevelsen nÃ¥r jeg sÃ¥ sjekket noe pÃ¥ hjems... ãã£ãšèŠã
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to Ã¥r. Fikk behov for et stÞrre lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage pÃ¥ Ry... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for bÃ¥de private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 Ã¥rs erfaring med lagring vet vi hvordan vi lÞser ditt lagerbehov ð€ Vi leier ut trygge minilager innendÞrs i Oslo, Viken, Rogaland og TrÞndelag. Du kan leie minilager pÃ¥ bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele Ã¥ret, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
ãã«ãŠã§ãŒ
- cityselfstorage.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Styr unna!
Bruker over en uke på å svare på e-post. Har nå hatt en samtale med dem om å benytte meg av angrefrist på lagerrommet i ca en måned. Fortsatt ikke gått gjennom, på samme tid har de sendt meg 3 fakturaer.
Fikk ikke kode til lagerlokale og måtte kjÞre med flyttelasset hjem igjen.
Fikk så en utkastelsesadvarsel 3 dager fÞr faktura var forfallt.
Jeg valgte å overse de dårlige anmeldelsene her og tenkte at det ikke kunne vÊre så ille som folk skrev. Så feil kan man ha.
Styr unna!
Har bare hatt negativ opplevelse medâŠ
Har bare hatt negativ opplevelse med disse etter de tok over for ok minilager. De er vanskelige , ELENDIG kundeservice, de er frekke som fy , og det nyeste opplevelsen når jeg så sjekket noe på hjemsiden, og finner ut at prisen er 279 for samme lager jeg betaler 390 kr for. à ber om samme pris. Nei da måtte jeg BYTTE lagerrom. Altså lasse ut ALT jeg har, kjÞre det til nytt rom å lasse det inn der. Altså for samme str. Og sikkert med det au kommer nytt etableringsgebyr og whatnot. Nei styr unna disse! ( gjelder vennesla avdeling)
Trengte lager i en periode hvorâŠ
Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet å bygget opp nye. Fikk bra pris på fÞrste måned og helt ok pris på lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare legge inn kort å du får kode å lås. Garasje ferdig å jeg sa opp leie hos dem. Fikk raskt bekreftelse på leieforholdet å at ting var topp. Skulle jeg trenge lager igjen så kommer jeg tilbake.
De tar aldri tlf
De tar aldri tlf. De har satt et lager på mitt navn som tilhÞrer en annen men de nekter å ordne opp i det og det fÞles veldig lite profesjonelt. Jeg får trussel meldinger hver måned om utkastelse på et lager som ikke er mitt. Veldig dårlig opplegg.
Ringte kundeservice for Ã¥ spÞrre etâŠ
Ringte kundeservice for å spÞrre et enkelt spÞrsmål, men han bare la på fÞr det hadde gått 1 minutt... FÞr det venta jeg i 6 minutter på svar, også skulle de ringe meg opp igjen, som forsåvidt ikke tok så lang tid. Også robot alternativene fÞr man snakker med kundeservice var dårlig, synes jeg, fordi de hadde ikke et trykk alternativ for "andre henvendelser".
UseriÞst firma
UseriÞst firma, anbefales ikke. skriver de har sendt purringer de ikke har sendt og stenger tilgangen til bod få dager etter forfallsdato på faktura. Virker som det er for å få ut leietakere som har fått rimelig inngangspris.
Rot i fakturering og inkasso etter dobbeltbetaling
Jeg har hatt en svÊrt frustrerende opplevelse med City Self Storage etter at de overtok OK Minilager.
Kort oppsummert:
Faktura fra oktober 2025 ble betalt direkte til City Self Storage.
Jeg mottok likevel inkassovarsel.
Etter å ha kontaktet kundeservice fikk jeg beskjed om å betale inkassokravet via Collectia, noe jeg gjorde.
Inkassoselskapet har senere bekreftet at inkassobetalingen gjaldt samme faktura som allerede var betalt.
Dette fÞrte i praksis til at samme faktura ble betalt to ganger.
Til tross for dette har City Self Storage ikke korrigert eller kreditert dobbeltbetalingen i sitt system, og jeg mottok senere inkasso for en ny måned.
Jeg har sendt dokumentasjon på alle betalinger, men får fortsatt motstridende forklaringer om hvilke perioder fakturaene gjelder.
Da jeg fortsatte å bestride kravet og saken ble vurdert videre gjennom inkassoselskapet, mottok jeg samtidig varsel fra City Self Storage om at leieforholdet kunne bli sagt opp dersom betaling ikke ble mottatt innen 14 dager.
Saken er fortsatt bestridt og under behandling.
Feil kan skje, men her oppleves det som manglende oversikt over egen fakturering og svÊrt lite hjelp fra kundeservice når problemet fÞrst oppstår.
Basert på denne erfaringen kan jeg dessverre ikke anbefale City Self Storage.
Fullstendig krise
Fullstendig krise. Eksisterer ikke kundeservice, eller sunn fornuft hos dette firmaet. Hvis du vil bli dratt inn i å betale for 3x leieperioden du i utgangspunktet trenger, så er dette rette stedet å leie lager.
Null Kundeservice.
Null Kundeservice.
Har prÞvd og få tak i dem i 1,5 time.
Helt umulig og få kontakt.
Ikke fornÞyd. Med tanken på dårlig kundeservice så er prisen og betale alt for hÞy.
Veldig urovekkende firma
Veldig urovekkende firma. Jeg hadde ett lager med dem som jeg sa opp i November, som jeg fikk en mail om med informasjon om siste utflyttingsdag og hele pakka. Der er nå Februar og leien har blitt reaktivert på 'Min side' helt uten min viten og de har trukket leie for to måneder uten at jeg har kontrollert trekk eller noen ting. De gir heller ingen informasjon om at nye fakturaer er aktive, så dette må du huske på selv under leie perioden. Med tanke på at du må logge inn med Bank-ID hadde jeg ikke stolt på dette firmaet med min informasjon igjen.
SÞplefirma
SÞplefirma. Tvinger deg inn i ny avtale under dekke av sammenslåing av to firma, og Þker samtidig månedsleien med 20 %, maskert som obligatorisk "forsikring" (forsikring som jeg hadde fra fÞr, som de tidligere har fått dokumentert).
Anbefales ikke. Det finnes mange bedre alternativer!
Elendig
Elendig. Dattera mi har leidd oppbevaring hos dette foretaket. Ho opplevde innbrot i akkurat den båsen ho hadde leidd. Dei skifta så lås på hennes rom, og sia det har ho aldri fått kontakt med dei igjen. Vi har vore der to gonger og prÞvd å opne låsen, utan resultat. Ho har, som sagt, ikkje fått kontakt med dei, og ikkje fått veta koden til den nye låsen dei sette på. Ho har sagt opp avtalen for ein månad sia, men ikkje fått noen beskjed om at oppseiinga er mottatt. Saken vil bli tatt til forliksrådet.
Ikke eksisterende kundeservice
Ikke eksisterende kundeservice. Det tar en dag Ã¥ nÃ¥ tak i ett person. Etter det sÃ¥ viser det seg at det mennesket ikke kan hjelpe deg allikevel. SÃ¥ kommer lovnad Ã¥ bli ringt tilbake. Etter ei ukes tid mÃ¥ du selv etterlyse hjelpa du skulle ha hatt. Da mÃ¥ du forklare det samme om igjen... Og ja du gjettet riktig - du fÃ¥r ikke hjelp denne gangen heller. Du ber om kontakt til regnskaps avdelingen deres, men kundebehandlere har fÃ¥tt oppdrag Ã¥ vÊre mellom led for det ogsÃ¥... Hit til har jeg brukt timer tilsvarende en arbeidsdag for Ã¥ fÃ¥ orden pÃ¥ deres feil og det oppleves latterlig at an mÃ¥ bruke sÃ¥ mye resurser for fÃ¥ betale de. Og nei det er ikke enkelt hendelse. Det har skjedd meg pÃ¥ for to forskjellige selskap og med samme resultatet. Kundebehandler svarer arrogant at jeg er betallingspliktig til tross at jeg ikke kan betale det pga av manglende kid og beskjed fra banken om at jeg ikke kan gjÞre det manglende kid ð
Stor prisforskjell mellom nye og eksisterende kunder
Har vÊrt betalende kunde hos City Self Storage siden sommeren 2025, og selve lagerlÞsningen fungerer i utgangspunktet greit.
Problemet er prispraksisen overfor eksisterende kunder. Jeg betaler i dag ca. 1 400 kr/mnd for et lager på 4 m², mens stÞrre lagerrom (6 m²) i samme bygg og samme etasje tilbys nye kunder til rundt 800 kr/mnd.
Jeg tok kontakt med kundeservice for å hÞre om det fantes en rimelig lÞsning, siden prisforskjellen er betydelig og dokumenterbar. Etter nesten tre ukers ventetid fikk jeg kun et standardsvar som viser til dynamisk prising og at eksisterende kunder må tÞmme lageret fysisk for å få endret pris.
Dette er ikke ulovlig, men oppleves som lite kundevennlig og lite transparent. Som eksisterende kunde forventer jeg i det minste dialog og reell vurdering, ikke kun henvisning til vilkår.
Anbefaler at man fÞlger nÞye med på prisene også etter man har blitt kunde.
Ingen kundeservice eksisterer
Ingen kundeservice eksisterer, du kan ringe og stå i kÞ i en time, fÞr de så sier at det ikke finnes en kundebehandler. De skal ringe deg opp, det skjer ikke.
Kundesenter på mail - du får autosvar om at de svarer om 7-10 dager grunnet stor pågang. Stor pågang skjÞnner jeg, da kundeservice er ukjent for dem.
NORGES VERSTE UTLEIER,
NORGES VERSTE UTLEIER,
OG KUNDESERVICE. STYR UNNA!
FÞrst holder de igjen betalings info til kundene. Så kjÞrer de inkasso saker på deg i etterkant. Ikke er det mulig og ringe de, og har kastet bort 5 timer på og prÞve og nå de. De bruker også 14-20 dager på og svare på mail.
så skulle du vÊre så smart og bli kunde i dette selskapet, så bÞr du vÊre obs at du vÊr mnd må holde de i hånda. De unnlater som sagt og gi deg betalings informasjon, og Þdelegger betalings troverdigheten din. Dette er ett selskap som garantert vil gi deg utfordringer som kunde. På 12 mnd har jeg måtte kontakte selskapet vÊr mnd. Jeg har fått 2 inkasso saker, Þdelagt betalings evne pga inkasso sakene jeg ikke fikk betalings informasjon på, og kunde service virker som er ai som svarer. Så dette er ett konsert som gir minst mulig til kunden, og krever max profitt for heller dårlig arbeid
Ekstremt dÃ¥rlig kundeservice og fullâŠ
Ekstremt dårlig kundeservice og full ansvarsfraskrivelse
VÃ¥r opplevelse med City Self-Storage har vÊrt gjennomgÃ¥ende svÊrt dÃ¥rlig â bÃ¥de i den akutte situasjonen og i etterkant.
FÞr avtaleinngåelse tok vi eksplisitt kontakt med kundesenteret for å avklare om lageret kunne benyttes sent på kvelden (rundt kl. 23). Dette ble bekreftet, og fÞrst deretter signerte vi leieavtalen. Denne avklaringen var avgjÞrende for oss.
Da vi senere ankom lageret med fullastet varebil kl. 22:57 og tilgang ikke fungerte, ble vi mÞtt av et kundesenter som:
ikke klarte å finne oss i systemet, til tross for gyldig avtale, romnummer og tilgangskode
nektet å motta dokumentasjon som bekreftet leieforholdet
avviste situasjonen som «ikke en krise», til tross for åpenbare og betydelige konsekvenser
Resultatet var merkostnader, forsinkelser og en fullstendig unÞdvendig situasjon â skapt av manglende kompetanse og vilje til Ã¥ hjelpe.
Det mest skuffende er imidlertid oppfÞlgingen i ettertid. I stedet for Ã¥ ta ansvar, ble vi mÞtt med standardiserte svar, ansvarsfraskrivelse og en implisitt antydning om at vi selv hadde misforstÃ¥tt eller blitt gitt feil informasjon. Ã
bli mÞtt med en slik tone i en dokumentert klagesak er uakseptabelt.
Dette fremstår som et selskap med:
lav reell kundeservicekompetanse
manglende eierskap til egne feil
liten forståelse for kunders faktiske behov og konsekvenser
Vi kan på ingen måte anbefale City Self-Storage til profesjonelle aktÞrer eller andre som er avhengige av forutsigbarhet, tilgjengelighet og seriÞs oppfÞlging.
City selfstorage har slÃ¥tt seg sammenâŠ
City selfstorage har slått seg sammen med ok minilager. De kan ikke gi samme gode service og er bare arrogante ved kontakt. Styr unna
ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice! Går jo ikke an å la en kunde betale 2 måneder etter at de har sagt opp fordi "oppsigelsen ikke har gått gjennom" når kunden sa opp for over 1,5 måned siden, (21.oktober) og sendt mail med spÞrsmål om alt var i orden, som dere har brukt lang tid på å svare på (selv om det står at man må forvente litt tid på å få svar, så må dere gå utfra kundens mail(?), og nå mener ikke er gyldig fÞr om 16 dager...(?) 2 måneder etter oppsigelsen.
Kunden sa opp fÞr 15.november ...
Clean, warm and easy to use
There was a nice offer that made the first month very cheap.
The storage unit was clean and warm. It's a bit tricky to get a big trailer in there, so bring a spotter.
The App, code and key system works well.
They have good customer service on the phone.
I thought I would have access with a vehicle to my unit, but you need to go in through a common port, this can bottleneck at busy times.
I would definitely use this again.