Meget imÞdekommende og venligt personale. Maden kom hurtigt og smagte fantastisk. Min datter har cÞliaki, og personalet var meget hjÊlpsomme og sagde at hvis vi havde ringet en god uges tid fÞr og b... ãã£ãšèŠã
Vi holdt i gÃ¥r den 12/9 konfirmation pÃ¥ strandgaarden. Det var en formidabel aften. Mad i topklasse. Tilberedt helt perfekt. Servering i top klasse. Alt var helt perfekt. Meget venlig og humor fyldt p... ãã£ãšèŠã
Det fremgÃ¥r ikke nogen steder, at stedet IKKE er egnet for personer, der bruger kÞrestole eller rollaterer, da restauranten ligger pÃ¥ fÞrste sal. Heller ikke at toiletterne var ude af drift. Der ma... ãã£ãšèŠã
En positiv oplevelse. Vi fik en kÊmpe wienerschnitzel, mÞr og smÞrstegt med det hele, og et stort lÊkkert stjerneskud. Det hele serveret af et meget sÞdt og opmÊrksomt personale. Den femte stjerne fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Restaurant for hele familien, hos os er der plads til alle, i en hyggelig og afslappet atmosfÊre. Antageligt Danmarks flotteste udsigt over Femern bÊlt.
Diget 7, 4983, Dannemare, ãã³ããŒã¯
- klarskov1@yahoo.dk
- ck-strandgaarden.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Brunch
Min kÊreste og jeg har spist brunch på strandgården 3-4 gange det sidste års tid. En lÊkker brunch uden tvivl, da vi skal betale, har vi et gavekort med fra smartbox til brunch for 2 med alt inkluderet og bliver så bedt om at betale 89kr ekstra.. det Þdelagde hele oplevelsen, og det var sidste gang vi kom der. Man kan åbenbart ikke bruge de gavekort mere, uden at skulle betale ekstra.. det er under alt kritik, når gavekortet indeholder brunch for 2..

Restaurant Strandgaarden ããã®åç
Super lÊkker frokost ðð»ðð»

Stormflodstur
Vi har i dag vÊret på Strandgården og spise en dejlig middag, det var en god oplevelse med smukke lokaler og en sÊrdeles sÞd og venlig betjening. Vi var 48 personer fra bangshave centret og ventede ikke lÊnge på at blive betjent. Kan varmt anbefale stedet.

Restaurant Strandgaarden ããã®åç
En fÞdselsdag blev til et mareridt.
En fÞdselsdag blev til et mareridt. Den 29.august 2022 fylder min kone 50 år. Vi er 6 personer i alt. 5 bestiller helstegt vildsvin, som alle efterfÞlgende får voldsom diarre. Min kone så voldsomt, at hun indlÊgges på HillerÞd sygehus den 30 august. Hun er fÞrst udskrevet i dag den 4.september, men fortsat dagindlagt. Der er taget affÞringsprÞver, som viser vi har e-coli. Min kone er fortsat syg, og får binyre bak hormon. Min kone og jeg kommer fra HelsingÞr, de Þvrige 4 kommer fra Lolland, så det eneste måltid vi alle har spist.
Restauranten (ejer) forsÞger overfor min svigerfar, at komme med forskellige forklaringer, at de selv have spist endestykkerne på stegen uden at blive syge. Hvis det var tilfÊldet var der 3 endestykker på en steg, jeg fik nemlig et endestykke. Tilsidst får min svigerfar 1000 kr. for 5 x vildsvin.(vel holdkÊft bolsje) Udgifterne med indlÊggelse, jeg har måtte tage en feriedag, kÞrsel mv overstiger langt de 1000 kr. Min kones fÞdselsdag er Þdelagt, restauranten forsÞger at vride sig uden om sit ansvar, med mange forskellige historier, det mindste kunne havde vÊret, at hele regningen var refunderet, og et nyt måltid var anvist (et andet restaurant ) slut med besÞg på strandgården, det kan vÊre livsfarligt
Sagen er anmeldt til FÞdevarestyrelsen, håber de kigger på sagen

Restaurant Strandgaarden ããã®åç
Vi havde bestilt en deleâŠ
Vi havde bestilt en dele wienerschnitzel . Betalt 75 kr ekstraâŠâŠ. For hvad ? Ekstra kartofler og Êrter plus en â drengâ âŠâŠ. Dette kan umuligt komme op pÃ¥ 75 kr
Vi har igennem flere år kÞbt wienerschnitzel derfra, men med det ekstra dyre tilbehÞr, bliver det nok ikke der, at vi vil lÊgge vores madpenge.
Hyggeligt sted med fin indretning ogâŠ
Hyggeligt sted med fin indretning og udsigt over vandet. Personalet er sÞde og servicemindede, de kom med legetÞj til vores dreng og sÞrgede for bÞrneservice uden at vi havde efterspurgt det. Maden smagte udemÊrket, portionerne er store - virkelig lÊkkert at der kom en skål med sovs til bordet, så man selv kunne bestemme mÊngden. Der var nÊrmest ingen ventetid fra da vi bestilte til maden kom. Anbefaling herfra.
Nok ikke et sted vi anbefaler folk
Maden var for så vidt ok, men burgeren blev serveret uden pomfritts, som ellers stod på menuen.
Til steak hvor det halve var en scene, var der ikke bagekartofler som skrevet, men pomfritt. Og årstidens grÞnt virkede som optÞede bÞnner vendt i hvidlÞg og en 5cm humpel majs, så sidder lidt med fÞlelsen af at pris og kvalitet ikke matcher.
Og så virker det lidt voldsomt at have 3mennesker til at servere for 2personer. Ved et mikroskopisk bord. Foruden af halvdelen af dem virkede gnavne og uoplagte.
Dejlig mad sÞd betjening hurtigâŠ
Dejlig mad sÞd betjening hurtig servering på trods af fyldt restaurant.Den bedste iris coffe i Danmark smager virkelig af whisky.
Fantastisk sÞde og hjÊlpsomme.
Fantastisk sÞde og hjÊlpsomme.
Vi stod og skulle have mad en aften med 2 bÞrn og havde ikke bestilt bord, der var ingen pladser og alligevel tryllede de et bord frem til os. Vi fik super lÊkker mad og god betjening!
Vi har efterfÞlgende besÞgt både isbar og sandwichbar også med en rigtig god oplevelse.
Det er ikke sidste gang vi har vÊret der!
Kan varmt anbefales
Ren hyggeâ€ïžð©ð°
Rigtig dejligt sted,indretning med Êgte badehotelstil-virkelig hyggeligt. LÊkker mad forret og hovedret/ virkelig godt og rigtig flot anrettet. Super sÞde tjenere og virkelig flinke vÊrter. SkÞn udsigt âïžVi ses igenð
LÊkkert spisested
Super lÊkkert sted at spise. Fantastisk god helstegt vildsvin og til dessert friturestegt camenbert ð. Og betjeningen var sÃ¥ sÞd og venlig. Kan kun anbefales ð
Og udsigten til den dejlige ÃstersÞ er bare fantastisk.
Kan bestemt anbefales!
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted. Dejlig og velsmagende mad til både bÞrn og voksne. Hyggelig atmosfÊre og super betjening.
Kan varmt anbefale Strandgården
Kan varmt anbefale Strandgården. Dejligt sted med sÞde tjenere og god betjening. Vi fik en kÊmpe skinke schnitzel og vildsvine steg. Det smagte så fantastisk så fuglene synger. Der var mere end rigeligt, og ellers kunne vi få mere tilbehÞr. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
En rigtig hyggelig lille perle
En rigtig hyggelig lille perle, god mad, god betjening og dejligt med en afstikker fra Lalandia RÞdby. Dejligt at prÞve noget andet og kun 15 minutter vÊk, det er kÞreturen vÊrd og de er yderst bÞrnevenlige :)
God sÞndagsbrunch
SÞndagsbrunch. Egentlig en rigtig fin buffet, men ud fra hvad vi tidligere har fået af aftensmad (som var helt i top) må jeg indrÞmme at vi havde forventet noget mere hjemmelavet.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, sÞde vÊrter og lÊkker mad.. Vi elsker at komme hos jer.
For en stjerne for beliggenhed ogâŠ
Får en stjerne for beliggenhed og venligt personale. VI havde glÊdet os til stÊgt flÊsk og persillesovs.(Fredags menu) FlÊsket var der ingen kÞd på, det blev serveret i en skål hvor flÊsket lå og flÞd i sit eget fedt...som om det var vÊltet ud af mikrobÞlgeovn.
Absolut den vÊrste mad oplevelse nogensinde.
Mvh.BoE

SÞd og kundevenlig servitrice
SÞd og kundevenlig servitrice. Maden var ikke noget at råbe hurra for. Fiskefilet med pomfritter var der ingen remoulade til, så meget tÞrt.. snitzel'en var sej og tÞr, kartoflerne var halv brÊndte, og sovsen var ikke i nÊrheden af at smage af noget som helst.. flot sted, smuk udsigt, rene toiletter, desvÊrre tÊller maden langt ned.

5 stjerner ud af 5 âïžâïžâïžâïžâïž
Gourmet med havudsigt.
Denne hyggelige og romantiske restaurant byder på gennemfÞrt god mad, og tilbyder foruden god, opmÊrksom og hurtig betjening, på den smukkeste havudsigt over Femeren bÊlt.
Jeg kan kun varmt anbefale et besÞg på Restaurant Strandgården, hvor såvel frokost som aftensmenu er af hÞj standart.
5 ud af 5 stjerner herfra.
âïžâïžâïžâïžâïž