Vandaag een prachtige tas mogen kopen bij Claire. Ze reageert heel snel, is vriendelijk en kundig. De tas is in perfecte staat! Een pareltje. Ik beveel Claire van harte aan!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geweldige ervaring! Naast dat Claire ontzettend vriendelijk is en snel reageert levert ze echt kwaliteit voor een goede prijs. Alles is keurig ingepakt en verzorgd en ze geeft er een persoonlijke touc... ãã£ãšèŠã
Mijn eerste designer vintage tas gekocht bij Claire! Super snelle verzending, een leuk handgeschreven kaartje erbij & een super leuk klein kaarsje van Louis Vuitton erbij gekregen als presentje ð H... ãã£ãšèŠã
Inmiddels voor de 3e keer een prachtige designertas gekocht bij Claire. Mooie website, goede foto's en de juiste informatie over de conditie van de tas. Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn tas was snel geleverd en in zeerâŠ
Mijn tas was snel geleverd en in zeer goede staat. Super blij mee!
Top!
Ik heb een prachtige tas aangeschaft. Netjes zoals omschreven en heel leuk met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Top!
Mijn eerste designer tas heb ik hierâŠ
Mijn eerste designer tas heb ik hier besteld.
En ondertussen zit ik al aan nummer 4 of 5.
Altijd zijn ze tip top in orde .
Worden heel snel verzonden met duidelijke tracking.
Je krijgt altijd een leuk extra 'tje en een zeer mooi handgeschreven kaartje .
De dame achter het bedrijf is altijd heel vriendelijk en helpt je meteen met al je vragen.
Ik ben nog steeds grote en hop naar weer een volgende leuke tas.
Vele groetjes Chiara
Mijn bestel product was zoalsâŠ
Mijn bestel product was zoals beschreven op de site. Het was Netjes verpakt, en levering was ook heel snel. Ik zal in de toekomst weer bestellen. Een aanrader.
Fijne ervaring met mijn aankoop bij Claire
Ik heb afgelopen vrijdag mijn eerste Louis Vuittontas opgehaald bij Claire. We werden hartelijk ontvangen,ze nam alle tijd zodat ik meerdere modellen om kon hangen. Ze heeft veel kennis van de merken. Ik ben erg blij met mijn Noe GM, de staat van de tas was nog beter dan verwacht! Claire, ik ga deze mooie tas met trots dragen. We gaan elkaar vast nog een keer zien :-)
Wat een topervaring
Wat een topervaring! Claire is super vriendelijk en liet me zelf weten dat ze een tas had binnengekregen die ik graag wou! Authentieke en duidelijke fotoâs maken dat je met een gerust hart kunt kopen! Levering was supersnel! Heel blij met mijn vintage tas! Top service, dank je wel Claire! .
Ik heb een prachtige LV Saint Cloud GMâŠ
Ik heb een prachtige LV Saint Cloud GM gekocht bij Claire. De tas is in fantastische staat en het contact met Claire was ook erg prettig. De tas heeft ze dezelfde dag nog verstuurd en een dag later werd de tas thuis afgeleverd met een heel lief en persoonlijk kaartje.
Nu afwachten tot de volgende aankoop want ze heeft echt waanzinnig mooie tassen!
Top service
Onlangs een mooie tas gekocht bij Claire en echt mega blij met mân aankoop. De tas ziet er super mooi uit en Claire is echt een fijne en lieve verkoopster. Ik raad iedereen aan die een mooie tas wilt om deze bij haar te kopen. Ook de verzending is erg fijn en snel verlopen.
Goede service, snelle levering en het product ziet er goed uit, net zoals op de fotoâs.
This seller is absolutely unreliable and liar
This seller is absolutely unreliable. She gives inconsistent answers, and when you ask her a few more questions, she immediately blocks you. she advertised one product as "very good condition" even though it wasn't original and another was damaged. If you don't know how to check the difference between originals, don't buy from her; some of their products are definitely fake. Also, the woman has anger management issues; she shouts and sends voice recordings when you ask her questions.

Clairedesignerbags ããã®åç
Top bedrijf
Weer een super mooie tas hier gekocht. Echt een aanrader. Snel antwoord, snelle verzending en denkt echt met je mee â€ïž
Een hele fijne ervaring
Een hele fijne ervaring gehad met Claire, ze was super vriendelijk en verwelkomend. Ik wilde graag komen kijken naar een aantal tassen voor de verschillende maten en dat was geen enkel probleem.
Dankjewel Claire voor de goede service, ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst ð€
Een echte aanrader voor vintage designer bags!
Ik heb inmiddels al 3 vintage designer tassen hier gekocht en ben elke keer ontzettend goed geholpen. De service is persoonlijk, vriendelijk en betrouwbaar, en er wordt echt de tijd genomen om met je mee te denken.
Je merkt dat er veel passie en kennis achter het bedrijf zit. De tassen zijn prachtig en de hele ervaring voelt vertrouwd en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie vintage designer tas!
Op 26.05 een tas besteld, 27.05 mogen ontvangen in perfecte staat. De communicatie verliep voorspoedig en vlot. Kortom, super! Ik raad het iedereen aan.
Alleen maar positief!
Top! Snelle verzending en een prachtige tas! Ben bang dat ik vaker terug ga komen!
Claire helpt me altijd super goed
Claire helpt me altijd super goed, erg duidelijke fotos die overeen komen met de tassen!
Ben altijd super tevreden :)
Wat een cadeautje om de tas op dezeâŠ
Wat een cadeautje om de tas op deze manier te mogen ontvangen!
Snelle service, mooi ingepakt en een persoonlijk boodschap erbij,
In één woord geweldig!!!!
In één woord geweldig: zij denkt mee, zij beantwoordt al je vragen, niets is te gek. En wat een snelle verzending, echt top! Dit is wat ik zoek, dit is wat ik wil. Supertevreden en blij met mijn eerste aankoop en zeker niet mijn laatste!
Dankjewel Claire!!
Super!
Voor de eerste keer een tas gekocht bij Claire en wauw, ik ben er zo ontzettend blij mee! Het contact met Claire ging supersoepel met snelle reactie vanuit haar en extra beelden en advies. De tas is precies zoals ze had omschreven. Ik ga zéker vaker bij Claire shoppen!ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã