Clairedesignerbags レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vandaag een prachtige tas mogen kopen bij Claire. Ze reageert heel snel, is vriendelijk en kundig. De tas is in perfecte staat! Een pareltje. Ik beveel Claire van harte aan!

5つ星のうち5の評価

Geweldige ervaring! Naast dat Claire ontzettend vriendelijk is en snel reageert levert ze echt kwaliteit voor een goede prijs. Alles is keurig ingepakt en verzorgd en ze geeft er een persoonlijke touc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn eerste designer vintage tas gekocht bij Claire! Super snelle verzending, een leuk handgeschreven kaartje erbij & een super leuk klein kaarsje van Louis Vuitton erbij gekregen als presentje 😍 H... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inmiddels voor de 3e keer een prachtige designertas gekocht bij Claire. Mooie website, goede foto's en de juiste informatie over de conditie van de tas. Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonde... もっと見る

企業情報

1. バッグ店
  2. ハンドバッグ店

当該企業による記述

Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 116件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe Louis Vuitton Petit Noé tas – wat een prachtig stuk! Vanaf het eerste moment was ik helemaal verkocht. De tas straalt klasse uit en is tot in de kleinste details afgewerkt zoals je dat van Louis Vuitton mag verwachten.

Een extra dankjewel aan Claire, die me met zoveel warmte en geduld geholpen heeft. Ze nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk en stijlvol advies. Haar vriendelijke aanpak maakte de hele ervaring nog specialer.

Ik ben verliefd op deze tas en kan niet wachten om ze overal mee naartoe te nemen. Een echte tijdloze klassieker die perfect bij me past!

2025年5月29日
5つ星のうち5の評価

Fijne communicatie en top service!

Hele fijne communicatie met Claire en ik twijfelde tussen 2 tassen en mocht langskomen om de tas in het echt te zien en goed te bekijken welke het beste bij mij past. Claire is een heel warm persoon met veel kennis en neemt echt de tijd voor je. Heel erg blij met mijn aankoop en ik zou haar iedereen aanbevelen 🥰. Dank je wel!

2025年5月15日

Heel blij met mijn Chantilly

Heel blij met mijn Chantilly! Ik had eerst de kleinere pm die ik zowel qua formaat als voor mijn bouw toch iets te klein vond. Ik mocht komen kijken en heb de tas mogen ruilen. En nog een mooie tassenhanger gekregen ook!

Super bedankt Claire!!

2025年4月24日

Claire is the best!

Claire is the best! So happy with my Petit Noé… and it arrived just in time for my birthday. Will absolutely buy again! Claire does her utmost to find the perfect bag or accessory for you.

2024年7月1日

Snelle zending

Super blij met mijn Montesouris backpack MM, het pakketje was supersnel verzonden met een leuk kaartje en attentie. Ik zal zeker weer bij Claire bestellen!

2025年4月11日

Heel tevreden

Heel tevreden over Claire en haar items. Altijd origineel en de staat zoals beschreven. Mooie designer items voor een fractie van de prijs wat het tegenwoordig in de winkel kost.

2025年2月17日

Ontzettend tevreden!!!

Ik heb echt parels bij Claire kunnen scoren! Zo’n lieve vrouw. Hele goede communicatie, reageert heel snel en luistert naar je wensen. Ga zo door Claire!!

2025年3月3日
5つ星のうち5の評価

Claire heeft een prachtige collectie…

Claire heeft een prachtige collectie tweedehands designeritems die zorgvuldig zijn geselecteerd. De stukken zien er stijlvol en goed onderhouden uit.

Daarnaast is de klantenservice erg professioneel en vriendelijk. Ze reageert snel en geeft duidelijke informatie, wat zorgt voor een prettige ervaring.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige designerstukken op een duurzame manier, is de website van Claire zeker een aanrader!

2025年3月3日
5つ星のうち5の評価

Claire is echt een topper 🤩

Claire is echt een topper 🤩 Wekenlang hebben wij contact gehad op zoek naar de perfecte Louis Vuitton crossbody tas voor mij. Claire dacht mee, ging voor mij op zoek en uiteindelijk vond ze de perfecte tas voor mij waar ik nog steeds erg blij mee ben. Nogmaals bedankt lieve Claire 🥰 Echt een aanrader!

2025年3月17日

10/10

Received my bag nicely packaged, with wonderful gift, service, quality, bag itself, everything 10/10. I also appreciated detail description on website under the listing. I will definitely be back and purchase more from here.

2025年3月4日

Absolute aanrader!!

Super geholpen door Claire. Eerst via Instagram goed contact gehad. Vervolgens op korte termijn langs kunnen komen en de tas voor mij gevonden. Compleet met dustbag, tas etc. Zelf nog een kleinigheidje erbij. Tas is prachtig.

2025年3月4日

Trustpilot エクスペリエンス