Snyd og bedrag
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale at handle hos Claritex.
Jeg bestilte en dug på specialmål med den specifikke Komfort 45° kantskÊring, hvilket også tydeligt fremgår af min ordrebekrÊftelse. Netop denne kantskÊring var årsagen til, at jeg valgte at handle hos dem.
Da produktet ankom, var det ikke udfÞrt med den bestilte kantskÊring. EfterfÞlgende erkendte virksomheden selv, at de ikke havde mulighed for at producere den bestilte lÞsning, men valgte alligevel at sende produktet med en billigere standardkantskÊring â uden at informere mig eller indhente min accept pÃ¥ forhÃ¥nd.
Da jeg gjorde opmÊrksom på fejlen, tilbÞd de kun at tilbagebetale prisforskellen mellem de to kantskÊringer. Jeg bad i stedet om at returnere produktet mod fuld tilbagebetaling, da det leverede produkt ikke svarede til det, jeg havde bestilt. Det Þnskede virksomheden ikke at imÞdekomme.
Efter min opfattelse er det ikke acceptabelt at levere et andet produkt end det bestilte uden fÞrst at kontakte kunden. Havde jeg fået besked inden produktionen, kunne jeg have valgt at annullere ordren eller acceptere en anden lÞsning.
Det er Êrgerligt, da selve materialet virker fint, men hele forlÞbet og håndteringen af reklamationen har vÊret meget skuffende. Derfor kan jeg desvÊrre ikke anbefale Claritex.