Ja det gÞr skoene rene, men snavset ligger tilbage i poserne og noget sidder tilbage på skoene men ikke fast, så regn med en skylning efterfÞlgende.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte vasketÞjsposer til at fÃ¥ mine sko og mine bÞrns sko rene og havde set og hÞrt meget om Cleanbags. De blev hurtig leveret og de gÞr opgaven fuldt ud. Har aldrig haft sÃ¥ rene sko fÞr... ãã£ãšèŠã
Fantastisk mÃ¥de at vaske ens sko pÃ¥, super nemt, enkelt, og giver et vildt resultat, UANSET hvilke sko man har og hvor beskidte de er. Kan virkelig anbefale det hvis man gerne vil spare tiden pÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk webshop ð©ð° Cleanbags gÞr det muligt for dig at vaske alle slags sko nemt og skÃ¥nsomt i vaskemaskinen. Vores specieludviklede Cleanbags beskytter og skÃ¥ner bÃ¥de dine sko under vask, men ogsÃ¥ selve vaskemaskinen for snavs og grus, som ellers normalt ville havne i vaskemaskinen og vÊre til skade over tid. Du slipper dermed for besvÊrlig og tidskrÊvende manuel skorens og lader Cleanbags klare arbejdet, nÃ¥r dine sko trÊnger til en kÊrlig hÃ¥nd.
Bramslykkevej 47, 1 th, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- Info@cleanbags.dk
- cleanbags.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Ja det gÞr skoene rene, nÊsten

Cleanbags ããã®åç
Bruger dem til mine golfsko
Bruger dem til mine golfsko, da de altid bliver beskidte. Super nemtð
God og hurtig levering ð
Super produkt - hvide sneaks igenð€©
Troede mÃ¥ske ikke for alvor pÃ¥ at cleaningbags kunne gÞre mine sneakers fine igen, MEN hold nu op hvor er de fantastiske - mine grÃ¥ og kedelige hvide sneaks blev nÊsten som nye, er blÊst helt bagover af dette produkt. Jeg er SUPER tilfreds ð€©
Jeg har kun gode ord
Jeg har kun gode ord, at sige om Clean bags jeg har to styks derhjemme og det er hurtigt og nemt at bruge lÊkker tool.
Jeg har varmt anbefale det til folk der har travlt i hverdagen ðªð
Det er nemt at bruge og sÞrger ogsÃ¥âŠ
Det er nemt at bruge og sÞrger også for, at jeg ikke selv skal stå og vaske dem. Kan anbefales, hvis man vil spare tid og holde skoene rene.
Spild af penge !
Jeg har prÞvet mine cleanbags tre gange og hver gang åbner lynlåsen sig relativt hurtigt, og skoene ryger ud og bliver vasket på almindeligvis i vaskemaskinen.
Totalt spild af pengeð€·ââïž

Cleanbags ããã®åç
Great cleaning of running shoes
Great cleaning of running shoes
To see how it works for other shoes type
Nem ekspedition og hurtig levering
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra!
Vaskede mine sneakers i cleanbags og de kom ud helt som nye, mega fedt.
Jeg bestilte vasketÞjsposer til at fÃ¥âŠ
Jeg bestilte vasketÞjsposer til at få mine sko og mine bÞrns sko rene og havde set og hÞrt meget om Cleanbags.
De blev hurtig leveret og de gÞr opgaven fuldt ud. Har aldrig haft så rene sko fÞr og Mine sko er ikke Þdelagte og deforme som de plejer at vÊre når jeg har vasket dem i vaskemaskinen, men de er så fine og helt normale når de er blevet vasket i vaskeposerne.
Jeg kan helt klart anbefale Cleanbags og har allerede anbefalet dem til mange.
Ãdelagte sko af posen i gul.
Jeg kÞbte 3 bags i farven gul, bestillingen og levering gik super fint. Men herefter gik det galt, jeg vaskede et par helt nye hvide sneaks som jeg havde haft på 1 gang. De blev vasket på skåne program og selve poserne var vasket inden brug. Da skoene kom ud af poserne var de gule overalt da poserne smittede af med noget fnuller.
Jeg skrev til kundeservice som straks tilbÞd, at sende nogle nye i grå da de kendte til problemet med de gule poser. Det var faktisk fint, men de ville ikke dÊkke de nye sko, da som de skrev kun kunne se fnuller. Men efter 2 timer med en fnugrulle er der stadig gul afsmitning på de hvide sko og de vil stadig ikke dÊkke skoene, selvom de har set billederne.
Mega genialt produkt
Mega genialt produkt. God kundeservice, fik leveret lynhurtigt, og så er det bare den nemmeste måde overhovedet at holde sine sko rene på!
Clever wash-care product
Very good costumer service, clever wash-care product, not to mention durable as well. I highly recommend it!
Den nemmeste måde at gÞre dine sko rene på.
Cleanbags er nok den nemmeste og hurtigste mÃ¥de at gÞre dine sko rene pÃ¥ â bare i med skoene og sÃ¥ i maskinen. Samt slipper man for at vaskemaskinen er fyldt med snavs.
Jeg synes isÊr den er smart til sneakers, hvor man ellers tit står og skrubber i hånden - 5 stjerner
herfra.
KÞb, kÞb, kÞb
KÞbte fÞrste hos dem og wow en fed process og kundeservice. Produktet virker, som de reklamere for og de var klar til at hjÊlpe med det samme. Varm anbefaling herfra.
Cleanbags har et fantastisk produkt
Cleanbags har et fantastisk produkt, og det virker meget bedre end forventet. Jeg havde ikke brugt mine air force 1s i flere måneder, men efter jeg vaskede dem med clean bags så de meget bedre ud.
Cleanbags er virkelig et godt produkt
Cleanbags er virkelig et godt produkt, jeg har haft stor gavn af dem til alle mine sko, fra mine daglige sko jeg har på hver dag til klamme klistrede sko fra studentervognen til beskidte sko fra mit arbejde på et plejehjem. Cleanbags klare det hele.
God kvalitet!
Produktet virkede god kvalitet og gjorde prÊcis hvad det skulle, kan klart anbefales!
Rigtige fedt og unikt product jeg harâŠ
Rigtige fedt og unikt product jeg har fÃ¥ret iÊsr gavn af produktet nÃ¥r jeg kommer hjem fra lufte min hundð€