レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Troede mÃ¥ske ikke for alvor pÃ¥ at cleaningbags kunne gÞre mine sneakers fine igen, MEN hold nu op hvor er de fantastiske - mine grÃ¥ og kedelige hvide sneaks blev nÊsten som nye, er blÊst helt bagover... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ja det gÞr skoene rene, men snavset ligger tilbage i poserne og noget sidder tilbage på skoene men ikke fast, så regn med en skylning efterfÞlgende.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte vasketÞjsposer til at fÃ¥ mine sko og mine bÞrns sko rene og havde set og hÞrt meget om Cleanbags. De blev hurtig leveret og de gÞr opgaven fuldt ud. Har aldrig haft sÃ¥ rene sko fÞr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mÃ¥de at vaske ens sko pÃ¥, super nemt, enkelt, og giver et vildt resultat, UANSET hvilke sko man har og hvor beskidte de er. Kan virkelig anbefale det hvis man gerne vil spare tiden pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Dansk webshop 🇩🇰 Cleanbags gÞr det muligt for dig at vaske alle slags sko nemt og skÃ¥nsomt i vaskemaskinen. Vores specieludviklede Cleanbags beskytter og skÃ¥ner bÃ¥de dine sko under vask, men ogsÃ¥ selve vaskemaskinen for snavs og grus, som ellers normalt ville havne i vaskemaskinen og vÊre til skade over tid. Du slipper dermed for besvÊrlig og tidskrÊvende manuel skorens og lader Cleanbags klare arbejdet, nÃ¥r dine sko trÊnger til en kÊrlig hÃ¥nd.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Ja det gÞr skoene rene, nÊsten

2026幎1月31日
Cleanbags ロゎ

Cleanbags からの回答

Hej Jette,
Tak for din anmeldelse.

Vores Cleanbags er netop designet og beregnet til at opfange alt det snavs fra dine sko, som ellers ville lande din vaskemaskines filter.
Når du vasker dine sko i Cleanbags, skåner du dermed også din vaskemaskine for grus og snavs i filteret, som er med til at forlÊnge dens levetid.
Den lille mÊngde fnuller som kan sidde på skoene, kan nemt bankes af, hvis ikke det selv falder af automatisk.

God fornÞjelse.

Mvh. Amalie
Kundeserviceansvarlig

Jeg har kun gode ord

Jeg har kun gode ord, at sige om Clean bags jeg har to styks derhjemme og det er hurtigt og nemt at bruge lÊkker tool.
Jeg har varmt anbefale det til folk der har travlt i hverdagen 💪😀

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Spild af penge !

Jeg har prÞvet mine cleanbags tre gange og hver gang åbner lynlåsen sig relativt hurtigt, og skoene ryger ud og bliver vasket på almindeligvis i vaskemaskinen.
Totalt spild af penge🀷‍♀

2026幎2月3日
Cleanbags ロゎ

Cleanbags からの回答

Hej Sanne

Hvis du oplever, at din lynlås ikke sidder helt fast under vasken, har vi lavet en lille "lynlåslomme" på vores Cleanbags, som en ekstra sikring, så den netop ikke går op under vask.

PrÞv dette ved nÊste vask og god fornÞjelse.

Mvh. Amalie
Kundeserviceansvarlig

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte vasketÞjsposer til at få

Jeg bestilte vasketÞjsposer til at få mine sko og mine bÞrns sko rene og havde set og hÞrt meget om Cleanbags.

De blev hurtig leveret og de gÞr opgaven fuldt ud. Har aldrig haft så rene sko fÞr og Mine sko er ikke Þdelagte og deforme som de plejer at vÊre når jeg har vasket dem i vaskemaskinen, men de er så fine og helt normale når de er blevet vasket i vaskeposerne.

Jeg kan helt klart anbefale Cleanbags og har allerede anbefalet dem til mange.

2025幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

Ødelagte sko af posen i gul.

Jeg kÞbte 3 bags i farven gul, bestillingen og levering gik super fint. Men herefter gik det galt, jeg vaskede et par helt nye hvide sneaks som jeg havde haft på 1 gang. De blev vasket på skåne program og selve poserne var vasket inden brug. Da skoene kom ud af poserne var de gule overalt da poserne smittede af med noget fnuller.

Jeg skrev til kundeservice som straks tilbÞd, at sende nogle nye i grå da de kendte til problemet med de gule poser. Det var faktisk fint, men de ville ikke dÊkke de nye sko, da som de skrev kun kunne se fnuller. Men efter 2 timer med en fnugrulle er der stadig gul afsmitning på de hvide sko og de vil stadig ikke dÊkke skoene, selvom de har set billederne.

2025幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Den nemmeste måde at gÞre dine sko rene på.

Cleanbags er nok den nemmeste og hurtigste mÃ¥de at gÞre dine sko rene pÃ¥ – bare i med skoene og sÃ¥ i maskinen. Samt slipper man for at vaskemaskinen er fyldt med snavs.

Jeg synes isÊr den er smart til sneakers, hvor man ellers tit står og skrubber i hånden - 5 stjerner
herfra.

2025幎9月2日