De eerste week Lever Vitaal zorgde nij mij voor een paar detoxverschijnselen: lichte hoofdpijn en wat vermoeidheid. Na ongeveer twee weken begon ik me echter energieker te voelen en merkte ik dat mijn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat mij opviel is dat de werking subtiel maar gestaag komt. Geen plotseling effect, maar geleidelijk voelde ik me gewoon soepeler. Voraal mijn schouders en polsen reageren goed. Geen bijwerkingen, en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ondanks dat de producten bij mij geen effect hadden was ik blij verrast dat ik mijn geld terug kreeg zoals zij ook beloven. Ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in gezien alle slechte ervaringen h... ãã£ãšèŠã
Ik merkte dat mijn gewrichten me begonnen tegen te werken bij het wandelen, vooral in mijn enkels en knieën. Flexi Vitaal bleek een uitkomst. Na een paar weken voelde ik me beweeglijker en had ik mind... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gezondheid is geen toeval. Bij Cleanfit.nl streven we ernaar om de beste bron ter wereld te worden voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Veelbelovend
Alles klinkt heel mooi, dus ik ga ervan uit dat het mij ook gaat helpen
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, nu maar hopen dat het helpt. En dat ik niet te lang moet wachten op de bestelling. Er staat 1 a 2 dagen.
Maar het belangrijkste dat het helpt en indien niet ik mijn geld terug garantie ook werkt zoals beloofd.
Alles perfect 1e keer bestelt
Duidelijk!
Goede uitleg op de site, bestelling kon eenvoudig uitgevoerd worden.
Hele goede en fijne producten
Hele goede en fijne producten, waarvan regelmatig goede uitleg over wordt gegeven. De producten die ik gebruik doen wat ze beloven.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, super aanbiedingen.
Heeft bij mij jammer genoeg totaal niet gewerkt.
Heeft bij mij, jammer genoeg, totaal niet gewerkt. 3 potten gekocht, maar 0 resultaat.
wel ik was ook zeer sceptisch
wel ik was ook zeer sceptisch, maar neem het nu bijna 5 maanden en eerlijk, het werkt wel degelijk. Stond elke morgen stijver en stijver op met een ganse dag pijn. Bleef halsstarrig bewegen; maar toch werd ik met de dag stijver. Daarbij nog een versleten knie en ik zou het liefst mijn dag in de zetel gesleten hebben. Na 3 maanden Flexi Vitaal van Cleanfit begon ik het verschil duidelijk te merken. En nu putje winter blijf ik flexibel en pijnvrij. Je moet wel even geduld hebben, maar voor mij werkt het product perfect.
Net aan het 2de potje begonnen.
Net aan het 2de potje begonnen.
Ik neem al een maand 2 pilletjes Lever Vitaal/dag en dit gecombineerd met intermittend fasting Ún met een app waarmee ik alles noteer wat ik nuttig. Volgens de app mag ik 1500 kcal/dag eten en ik overschrijd dit niet.
Helaas heeft me dit nog geen grammetje gewichtsverlies opgeleverd. Integendeel!
De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik in het begin van het jaar gestopt ben met roken (dat leverde me gratis 8 kg op) en dat dit precies wel een groot effect heeft op mijn metabolisme, alhoewel ik zeker geen kettingroker was.
Qua vitaliteit heb ik wel winst. Ik voel me meer uitgeslapen en fit 's morgens.
Nog 2 potjes te gaan. Ik geef voorlopig nog niet op!
het is een zeer goed produckt
het is een zeer goed produckt. De groenlipmossel die erin zit werkt zeer positief op de gewrichten. Ik kan mij al beter bewegen, vinger tenen, heupen.
ik neem wel 3 stuks per dag hoor.
Het heeft mij goed geholpen
Het heeft mij goed geholpen. Veel minder opgeblazen gevoel na het eten en mijn buik is echt minder geworden.
Lever vitaal 2 potjes leeg
Ik heb nu bijna mijn 2e potje lever vitaal leeg ik had in het begin ook hoofdpijn en was heel moe toen kreeg ik wat meer energie nu ben ik weer moe ik slaap wel beter maar ben nog niet afgevallen ondanks dat ik niet veel eet.
Eindelijk een oplossing voor onze reumatische pijnen
Onze eerste bestelling waarvan wij hopen dat het zal aanslaan. We zijn ten einde raad.
Het was eenvoudig om te bestellen
Het was eenvoudig om te bestellen. Review over effect volgt
Het online bestellen ging soepel
Gewoon enthousiast door reclame !!
Gewoon enthousiast door reclame !!! !!
Zeer teleurgesteld !
Omdat ik mijn review niet terugvond op jullie website zet ik hem maar hier.
Naar aanleiding van de lovende reviews ben ik overstag gegaan en heb 3 potjes voor drie maanden LeverVitaal aangeschaft. Na anderhalve maand gebruik ben een kilo bijgekomen, heb nul procent meer energie en ben, op aanraden van mijn homeopatische dokter, moeten stoppen omdat ik al een week onderaan in de buik een zeer onaangename druk had. Uiteraard ben ik niet tevreden van dit product. Ik wil dan ook het volledige, onaangeroerde potje dat me nog rest retourneren en mijn geld terugkrijgen.
Update : CleanFit bericht mij dat zij dit soort situaties normaal gesproken altijd rechtstreeks en netjes oplossen en wijzen mij op hun 365 dagen garantie.
Update 2 : Mijn refund werd netjes integraal terugbetaald, waarvoor dank en dus een upgrade naar 3 sterren.

Cleanfit.nl ããã®åç
Ik neem nu al drie maanden leverâŠ
Ik neem nu al drie maanden lever vitaal. Met goede resultaten. Ik had problemen van een spastische darm en die zijn voorlopig onder controle. Ik neem nog elke dag twee capsules.
Mijn bloedwaardes waren sinds langeâŠ
Mijn bloedwaardes waren sinds lange tijd niet zo laag, echt top dankjewel daarvoor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ