レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Samma upplevelse som mÃ¥nga andra. BestÀllde en vara och fick efter ett par veckor besked om att den inte fanns i lager. Jag blev lovad Ã¥terbetalning inom tre dagar. Efter tio dagar hade fortf... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

AvrÃ¥der alla handla frÃ¥n detta företag. Efter flertal försök att fÃ¥ varor leverans och pÃ¥ stötning att betala tillbaka uteblivna leveranser. De skyller pÃ¥ allt och gÃ¥r ej att nÃ¥ pÃ¥ mer en mail som man... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

JÀttedÃ¥ligt bemötande vid retur av varor. Leveransen dröjde, vilket gjorde att jag ville returnera varorna nÀr de vÀl kom ( behövde dem inte lÀngre) Det dröjde mer Àn tre veckor innan jag fick en retu... もっず芋る

䌁業が回答したした

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Samma upplevelse som de flesta andra.

Samma upplevelse som många andra.

Jag blev lovad återbetalning inom tre dagar. Efter tio dagar hade fortfarande inget hÀnt. Först efter att jag sjÀlv påminde dem kom återbetalningen.

Min samlade bedömning:
Företaget verkar ha goda intentioner. De svarar snabbt på mejl och Àr trevliga och professionella i sitt bemötande. Problemet verkar snarare ligga i bristande struktur eller interna processer. Exakt vad orsaken Àr kan jag bara spekulera i.

Min kÀnsla Àr att om varan faktiskt funnits i lager så hade den till slut blivit levererad. TyvÀrr rÀcker inte det nÀr helhetsupplevelsen brister.

2026幎3月27日

Tar ej bort fakturor...

Lång leverans på mina varor, så jag vÀljer att avbryta ordern. Pausar då fakturan hos Qliro. Tydligen har de tagit bort min retur på fakturan, för nu kommer det betalningspåminnelse på en faktura som Cleanest sÀger sig tagit bort i december...

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen återbetalning och usel kundtjÀnst

BestÀllde varor och trots att allt skulle finnas i lager sÃ¥ kunde inte allt levereras. Efter nÃ¥gra veckors vÀntan avbestÀllde vi de restade varorna. Återbetalning skulle ske direkt men inget hÀnde trots att "kundtjÀnst" lovade att det var skickat frÃ¥n deras sida. Jag höjde successivt tonlÀget och det lovades och lovades att Ã¥terbetalning hade skett eller skulle ske. Detta har pÃ¥gÃ¥tt i snart tre mÃ¥nader. Företaget har ocksÃ¥ begÀrt att jag skulle skicka kontoutdrag och andra screenshots vilket jag naturligtvis inte gjort. Antingen Àr detta svÃ¥r inkompentens eller rent bedrÀgeri. Handla pÃ¥ annat hÃ¥ll. Jag kommer nu antagligen att skicka detta till inkasso. Inte för pengarnas skull men för principens. SÃ¥na hÀr bolag ska inte fÃ¥ finnas.

2026幎1月23日

Otroligt dåligt

Otroligt dÃ¥ligt. Skickar inte det som bestÀlls, Ã¥terkopplar inte

Suppleanten i styrelsen, tillika fadern till den som Àger Cleannest , Àger kemtvÀtt företag i Skåne ( TvÀtt-2000 AB ) maila dÀr och anmÀl till konsumentverket. Sådana hÀr oseriösa företag och Àgare , styrelser ska bort

2026幎1月16日
Cleannest ロゎ

Cleannest からの回答

Hej Lars-Erik,

Vi kan tyvÀrr inte hitta någon bestÀllning i vårt system kopplad till namnet Lars-Erik Svahn.
VÀnligen kontakta oss på hello@cleannest.se med ditt ordernummer eller den e-postadress som anvÀndes vid köpet, så hjÀlper vi dig direkt.

Vi vill också förtydliga att CleanNest Àr ett registrerat företag, och vi gör alltid vårt yttersta för att hjÀlpa våra kunder nÀr något blivit fel.

VÀnliga hÀlsningar,
Sebastian
CleanNest KundtjÀnst

BestÀllde en hel del varor 30/12 men

BestÀllde en hel del varor 30/12 men har ff inte fått någonting . Har heller inte fått svar på mail var min order tagit vÀgen , ej heller några pengar tillbaka . Luktar bluff lång vÀg !

2025幎12月30日
Cleannest ロゎ

Cleannest からの回答

Vi har svarat dig via mejl angående din order och Àrendet Àr under hantering.
Om du inte ser vårt svar, vÀnligen kontrollera skrÀpposten eller återkom till oss på hello@cleannest.se så hjÀlper vi dig direkt.

Vi Àr sjÀlvklart inte ett blufföretag, utan ett registrerat svenskt företag och vi löser alltid våra kundÀrenden.

VÀnliga hÀlsningar,
Sebastian
CleanNest KundtjÀnst

Blufföretag

Blufföretag. BestÀllde varor 3 nov. Har fortfarande inte fått varorna trots upprepade löften från deras kundtjÀnst. Jag inser nu att jag aldrig kommer få pengarna åter.

2025幎12月20日

Utebliven leverans

BestÀllde tvÀttkorgar för 515kr för en månad sedan och har inte fått någonting skickat trots mejl till firman, har hÀvt köpet nu men Àr inte så hoppfull att få tillbaka pengarna med tanke på andras recensioner. Ska fundera på hur man kan driva det vidare.

2025幎12月10日

Undvik

Cleannest skickade fel produkt åt mig. Då jag kontaktade dem via mail för att påpeka detta, erbjöd de mig en rabattkod för nÀsta köp. Tackade vÀnligt nej, och bad istÀllet att få produkten jag bestÀllt (och betalat) för. De har lovat att skicka den, men tre veckor har gått och har inte fått något Àn.

2025幎12月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス