Nordic Cleanware AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kan inte nog rekommendera Nordic Cleanware. Jag fick problem med en produkt som jag hade brottom att fÃ¥ hem men som visade sig inte finnas i lager och vara försenad frÃ¥n leverantör. Jag fick fantastis... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Leveransen tog lÃ¥ng tid. jag fick en lÀnk till kundomdöme innan jag fÃ¥tt leveransen. dessutom sÃ¥ var paket till viss skadad (kan ju ha skett under transporten) DÀremot sÃ¥ tycker jag bestÀllningen via... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd med mitt köp frÃ¥n Nordic Cleanware AB. Produkterna hÃ¥ller hög kvalitet och motsvarar verkligen mina förvÀntningar. Leveransen gick smidigt och allt kom vÀl förpackat. Servicen kÀnd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Extremt hjÀlpsamma i support och mycket trevliga, förstÃ¥r inte varför jag inte handlat frÃ¥n dem tidigare. Att priserna Àr lÀskigt bra, det Àr inte fel det heller! Kommer definitivt att att handla hÀr... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃員
  2. 掗浄剀提䟛業者
  3. オフィス備品店

Nordic Cleanware AB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Om Nordic Cleanware AB

Nordic Cleanware AB har i över 35 år hjÀlpt kunder med professionell lokalvårdsutrustning och hygienprodukter. Vi skapar kundvÀrde genom våra ledord; Kvalitet - Flexibilitet - Innovation.

Vi Àr certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001, vilket innebÀr att vi på ett systematiskt sÀtt arbetar med stÀndiga förbÀttringar i verksamheten till fördel för både våra kunder och personal.

HögtryckstvÀttar

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 243ä»¶

レビュヌを曞く

Nordic Cleanware AB からの回答

Tack för ditt omdöme och för att du uppskattar vårt sortiment.

Vi beklagar att leveransen tog lÀngre tid Àn förvÀntat. I detta fall innehöll din order en bestÀllningsvara som tyvÀrr var restnoterad hos vår leverantör, vilket påverkade leveranstiden och ledde till förseningen.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse under vÀntetiden. Tack för att du handlade hos oss, och vi hoppas få möjlighet att hjÀlpa dig igen framöver.
Nordic Cleanware AB

5぀星のうち3の評䟡

Leveransen tog lång tid

Leveransen tog lång tid. jag fick en lÀnk till kundomdöme innan jag fått leveransen. dessutom så var paket till viss skadad (kan ju ha skett under transporten) DÀremot så tycker jag bestÀllningen via hemsidan gick bra, snabb återkoppling på att ordern var lagd, ett mail att nu var det på vÀg. det ger jag 5 diskborstar av 5 möjliga.

2026幎6月3日

Nordic Cleanware AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme och för den positiva feedbacken kring vår hemsida, bestÀllningsprocess och kommunikation, det uppskattar vi verkligen.

Vi beklagar att leveransen inte levde upp till dina förvÀntningar. Din bestÀllning skickades från vårt lager redan två dagar efter att ordern lades, vilket ligger inom våra normala handlÀggningstider.
TyvÀrr verkar det som att speditören har haft problem under transporten, vilket ledde till att leveransen drog ut på tiden.

Vi ber också om ursÀkt för att du fick en förfrågan om kundomdöme innan paketet hade hunnit fram. Det Àr en automatiserad utskicksfunktion som skickas några dagar efter att bestÀllningar lÀmnat vårt lager.

Tråkigt att paketet dessutom var delvis skadat vid leverans. Även om skadan uppstod under transporten förstår vi att det påverkar helhetsupplevelsen.

Tack igen för din feedback.
MVH Nordic Cleanware AB

5぀星のうち2の評䟡

Ett paket var trasigt och hade lÀckt ut

Ett paket var trasigt och hade lÀckt ut tvÀttmedel. Det var en bedömt mindre volym? men den kan inte varit hel vid packning då ytterkartongen såg hel ut.

2026幎6月1日

Tack för er feedback.

Det hÀr låter sjÀlvklart inte som det ska, och vi beklagar att ni mottagit ett paket dÀr tvÀttmedel har lÀckt ut.
Även om ytterkartongen varit hel kan produkter ibland skadas under transporten, då tryck och hantering kan påverka förpackningen inuti.

Vi vill också passa på att nÀmna att ni alltid Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på info@cleanware.se vid sådana hÀr tillfÀllen. Då hade vi hjÀlpt er snabbt, samtidigt som vi kunnat ta Àrendet vidare till vårt fraktbolag.

Vi uppskattar att ni tog er tiden att höra av er till oss.

Nordic Cleanware

5぀星のうち1の評䟡

Dåligt bemötande och kommunikation.

Dåligt bemötande och kommunikation.

2026幎6月1日

Nordic Cleanware AB からの回答

Vi Àr verkligen ledsna att höra att ni inte Àr nöjda med bemötandet och kommunikationen, det Àr absolut inte den nivå vi strÀvar efter.

Vi tar er feedback på stort allvar och vill gÀrna förstå mer om vad som hÀnde, så att vi kan förbÀttra oss.

Ni Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på info@cleanware.se så att vi kan följa upp detta och förhoppningsvis göra det bÀttre för er framöver.

Nordic Cleanware AB

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス