Jag fick en sÀmre produkt Àn den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istÀllet irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursÀkt, produkten ni skickade till mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ nettsiden deres stÃ¥r det 1-2 dager leveringstid. SkjÞnner at det kan gÃ¥ litt lengre tid nÃ¥r ting er utsolgt. Men jeg valgte Ã¥ bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. FÞrste bestilling er... ãã£ãšèŠã
Man kÀnner sig piggare och frÀschare pÃ¥ mornarna samt att man ser piggare ut . har ett relativt dammigt jobb som gör att man lÀtt fÃ¥r iriterande och röda ögon efter jobbet dÃ¥ brukar jag anvÀnda cl... ãã£ãšèŠã
Betalade extra för att fÃ¥ snabbt paket, mailade Àven kundtjÀnst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgÃ¥ende sÃ¥ jag fick det inte innan jag Ã¥kte i vÀg dessvÀrre.... ãã£ãšèŠã
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har â röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation â kan du fÃ¥ bukt med problemen genom att köpa produkterna frÃ¥n oss. Alla vÃ¥ra ögondroppar frÃ¥n Clear Eyes sÀljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lÀgsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och fÃ¥ dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder Àven lÀgsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare nÃ¥gon annan stans sÃ¥ kommer vi matcha priset!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
SuverÀn för en som sover så lite som jag och snudd på alltid har trötta röda grumliga ögon! LÀtt att hitta!! BÀst service samt original klar ögon;-!
TyvÀrr lovas 1-2 dgr ExpressâŠ.(extra betalt)
BestÀllde på Lördag⊠Fick Tors fm.
Inte sÃ¥ braâŠ
Annars bra produkt.

Cleareyeskungen ããã®åç
Har alltid bestÀllt âmaximum reliefâ frÃ¥n e-bay tidigare, men pallade inte att hÃ¥lla pÃ¥ med det lÀngre. Speciellt med tanke pÃ¥ Brexit bla.
Googlade runt och hittade till gÀnget pÃ¥ âClearEyesKungenâ.
Först va jag tveksam - det lÀt för bra för att vara sant, men tÀnkte Àndå ge det en chans.
KundtjÀnst svarar asap.
Och leveransen kom på 3 dagar, i ett vadderat kuvert med svenskt frimÀrke - så man behöver inte vara nervös för tull och sånt mög.
Har testat produkten och den funkar (Àven om jag va van vid âstarkareâ sedan tidigare.
Summa sumarum - all Good!!
Supersnabb leverans! Rekommenderas starkt.
Snabbt, smidigt och direkt hem i brevlÃ¥dan. Inget krÃ¥ngelð
Snabb leverans och produkt som håller vad den lovar. Supernöjd.
Gick snabbt och smidigt att bestÀlla :)
Rekommenderas ð€
VÀldigt bra service! Produkten Àr riktigt brað
Perfekt super snabb leverans ð rekommenderar detta företag starkt
MÃ¥nga +++++++++
KANON PRODUKT. Trygg och snabb leverans. Tack från mig.
Update: Höjt från 2-3 då dom kontaktade mig och bad om ursÀkt samt gav mig rabatt på nÀsta bestÀllning.
Update: 12 dagar efter lagd bestÀllning kom dom små flaskorna som var betydligt mindre Àn jag trodde. Fortfarande dock inget svar på mina 3 mail. Inte så svårt att gissa men kommer inte bestÀlla hÀr ifrån igen då det gav ett vÀldigt osÀkert och dålig upplevelse.
Behåller min text hÀr nedan då det var mitt första intryck, har höjt från en 1:a till en 2:a.
Lagt en bestÀllning för 10 dagar sedan, inte mottagit någon vara och jag har mailat 2 gånger till "supporten" utan att få något svar. Med andra ord så kÀnner jag mig rÀtt blåst på pengarna, kommer vÀnta en vecka till och får jag Àndå inget svar eller någon vara så får jag gå vidare och göra en polisanmÀlan.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã