Limen slipper pÃ¥ stripsen og sidder til til gengÊld tilbage pÃ¥ nÊsen og er svÊr at fjerne - stripsen er hÃ¥rd og laver trykmÊrker i nÊseryggen. DÃ¥rligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeg... ãã£ãšèŠã
Er faktisk lidt skuffet. Produktet virker lovende, men syntes ikke at de klÊber ordentligt - Holder ikke igennem en hel nat pÃ¥ mig - Falder enten halvt eller helt af. Har for god ordens skyld bÃ¥... ãã£ãšèŠã
Clearflow nÊsestrips er nemme at pÃ¥fÞrer og meget effektive. Jeg bruger stripsene om natten og til trÊning, hvor jeg med det samme har oplevet en mÊrkbar forandring ift. vejrtrÊkning. Det har Þget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Venlig og kompetent service fra stiftere med en tydelig vision. Deres produkt overraskede virkelig! Positivt. NÊsestrippen lÞfter og udvider luftvejen gennem nÊsen og gÞr vejrtrÊkningen lettere og me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Clearflow er et dansk sundhedsbrand, der tror på, at alle fortjener et sundt og velbalanceret liv. Vi tilbyder produkter, der hjÊlper dig med at skabe gode vaner og understÞtte din krops naturlige egenskaber. Vores mål er at gÞre det enkelt og tilgÊngeligt for alle at tage ansvar for deres velvÊre i hverdagen.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@clearflow.dk
- clearflow.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
NÊsestripsne klister og passer godt pÃ¥âŠ
NÊsestripsne klister og passer godt på nÊsen. God oplevelse med hurtig levering!

Bedre vejrtrÊkning !
Jeg var skeptisk til at starte med, men jeg har haft mange problemer med ordentlig vejrtrÊkning under mine baskettrÊninger. Men ClearFlow har faktisk hjulpet mig med bedre vejrtrÊkning, hvilket Þger mine evner på banen og giver en generelt bedre oplevelse i en aktiv hverdag.

Clearflow ããã®åç
Jeg har tit oplevet problemer medâŠ
Jeg har tit oplevet problemer med tilstoppet nÊse, isÊr når jeg vågner om morgenen. Jeg prÞvede at give det et forsÞg med nÊsestrips. Det har har vÊret en rigtig god beslutning. Har gjort det til en vane at bruge nu nÊsten hver dag.

HjÊlper på snorken
Min mand sover nu uden at snorke! Endeligt er godt produkt, som hjÊlper ð

Gode oplevelser
Bruger dem både om natten, så jeg ikke snorker og holder konen vågen, og til mine trÊninger.
De hjÊlper med vejrtrÊkningen og fÞles ikke ubehagelige. Man vÊnner sig hurtigt til at bruge dem ðð

Super fine produkter
Super fine produkter, gÞr lige prÊcis det de skal.
Jeg bruger en nÃ¥r jeg sover, da jeg fÞlte at jeg havde svÊrt ved at trÊkke vejret om natten. FÞler at nÊsestripsene har gjort en okay forskel, sÃ¥ meget at jeg ihvertfald blive ved med at bruge dem ð€©

Clearflow ããã®åç
Efter at have prÞvet flere nÊsestripsâŠ
Efter at have prÞvet flere nÊsestrips uden effekt, har jeg endelig fundet en lÞsning der hjÊlper på min nattesÞvn. Min kÊreste snorker heller ikke mere.

KÊmpe anbefaling herfra!
KÊmpe anbefaling herfra!
Produktet hjÊlper meget isÊr hvis man i for vejen har problemer med vejrtrÊkning

Clearflow ããã®åç
ClearFlow er blevet mit go-to brand
ClearFlow er blevet mit go-to brand, når det gÊlder nÊsestrips. De sidder perfekt og giver mig det boost, jeg har brug for, når jeg skal lÞbe langt. Jeg planlÊgger at bruge dem til sommer, når jeg skal lÞbe et halvmaraton.
Kan varmt anbefales! ð

Clearflow ããã®åç
Jeg har kÞbt en pakke med nÊsestripsâŠ
Jeg har kÞbt en pakke med nÊsestrips til at forbedre min sÞvn. Det har haft en enormt postiv effekt de sidste 2 uger har hjulpet mig med at sove og trÊkke vejret gennem nÊsen. Helt fair pris og god service

Clearflow ããã®åç
I boksetrÊning er det vigtigt at kunneâŠ
I boksetrÊning er det vigtigt at kunne trÊkke vejret rigtigt, isÊr gennem nÊsen. Med de her nÊsestrips fÞles det lettere at holde tempoet oppe, og jeg skal ikke bekymre mig om, at den falder af, når jeg sveder.

Clearflow ããã®åç
Jeg har prÞvet flere forskellige nÊsestrips
Jeg har prÞvet flere forskellige nÊsestrips og Clearflows er helt klart min favorit. Den hjÊlper pÃ¥ min vejrtrÊkning og er samtidig hudvenlig. KÃMPE anbefaling.

Clearflow ããã®åç
Jeg har prÞvet ClearFlow pÃ¥ mineâŠ
Jeg har prÞvet ClearFlow pÃ¥ mine lÞbeture, og mÃ¥ sige jeg er positivt overrasket! Jeg kan trÊkke vejret meget lettere, og den bliver siddende hele vejen â selv nÃ¥r jeg sveder. Plus den er nÊsten usynlig, sÃ¥ jeg glemmer helt, at jeg har den pÃ¥!

Mere overskud på banen
Med Clearflow er min vejrtrÊkning blevet bedre, hvilket har betydet mere overskud på banen til at trÊffe bedre beslutninger.
Kan varmt anbefales