Click-pvc.com レビュー 106

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, helaas flink wat planken beschadigd geraakt tijdens transport, dit werd goed opgelost door nieuwe planken op te sturen. Via whatsapp en telefonisch goed bereikbaar.

5つ星のうち5の評価

Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... もっと見る

企業情報

1. 床材店

当該企業による記述

Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

2026年4月2日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je eerlijke review!

Wat vervelend dat er tijdens het transport schade is ontstaan. Fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen door nieuwe planken te sturen.

Topservice!

We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc.
Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan!
De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak.
We hebben nu een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, helemaal naar onze zin. 😃
n.a.v. bovenstaande hebben we onze ervaringen in onze familie- en kennissenkring gedeeld.

2026年4月3日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je mooie review Dick! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het kiezen van de juiste kleur en dat de bezorging vlekkeloos is verlopen. Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs. En extra leuk dat je ons aanbeveelt in je familie- en kennissenkring!

Geweldige service.

Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun opslag en na een kopje koffie werd er keurig geholpen met inladen. Ook onderhandeling over de prijs verliep gunstig en volledig tevreden konden we weer naar Eindhoven.
Complimenten voor de geleverde service van dit bedrijf.

2026年3月27日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je review Riny! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Een vloer van uitstekende kwaliteit

Een vloer van uitstekende kwaliteit. Hij is eenvoudig te leggen, heeft een mooie matte afwerking — wat voor mij erg belangrijk is vanwege de ramen op het zuiden — en de levering was snel. Ik vind het belangrijk dat een vloer een natuurlijke uitstraling heeft, en dat heeft deze vloer absoluut

2026年4月1日

Click-pvc.com からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de matte afwerking en de natuurlijke uitstraling van de vloer. Goed ook dat het leggen eenvoudig ging en de levering snel is verlopen. Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Leveringsdatum al bekend bleek door ons eigen fout de order verkeerd te zijn

Wij hadden pvc besteld maar het bleek click pvc te zijn.
De leverdatum en tijd was al bekend. Nog snel telefonisch contact gehad dat het plak pvc moest zijn.
Geen enkel probleem. Ze moesten even checken dat de order niet al in de auto lag, maar ze zouden hun best doen. En het is gelukt.
Contact over en weer ging super snel en was zeer vriendelijk. Ik zou Click pvc.com dan ook zeker bij een ieder aanraden

2026年4月2日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je mooie review Erik! Fijn om te horen dat we de bestelling nog op tijd hebben kunnen aanpassen en dat het contact snel en vriendelijk is verlopen. Mooi dat alles uiteindelijk goed is gekomen, en dankjewel voor je aanbeveling!

5つ星のうち5の評価

Snelle service, kwaliteit, goede communicatie

Snelle service, snelle communicatie over de levering van uit het bedrijf. Goede kwaliteit PVC voldoet volledig aan de verwachtingen. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij dit bedrijf.

2026年2月11日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, communicatie en kwaliteit van onze click PVC. Geweldig dat de vloer volledig aan je verwachtingen voldoet en dat je een volgende bestelling weer bij ons wilt plaatsen.

Prima ervaring!

Prima ervaring! Na het bestellen van 3 proefstukjes en een goed advies over de app van de hoeveelheid een keuze gemaakt. Keurige aflevering op de afgesproken dag. Vloer moeten we nog leggen maar hij oogt nu al prachtig.

2026年3月13日

Click-pvc.com からの回答

Mooie review, bedankt Harm! Veel succes met het leggen van de vloer, het gaat vast prachtig worden!

Snel geleverd

Snel geleverd, en contact was erg fijn.

2026年2月19日

Click-pvc.com からの回答

Fijn om te horen, dankjewel!

Click PVC Montinique

Hebben de vloer nog niet gelegd, maar de aantallen lijken te kloppen. Alle pakken zijn daarnaast uit één batch geleverd, super.

2026年3月10日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je review Jelmer! Goede keuze en veel succes met het leggen van de vloer. Het gaat mooi worden!

5つ星のうち3の評価

Prix intéressant

Prix intéressant.
Seul bémol : la date de promotion a été prolongée d'un mois et si j'avais commandé un jour après la date butoir j'aurai eu les mêmes prix MAIS avec un cadeau en PLUS à savour une Enceinte Bluetooth. Malgré mon mail envoyé je n'ai pas eu de geste commercial à un jour près ce qui est dommage!

2026年2月28日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je review en feedback, Dany. We begrijpen dat dit vervelend is, maar we moeten onze actieperiodes helaas strikt hanteren, omdat we achteraf niet iedereen kunnen compenseren. Je hebt desondanks wel de beste prijs gekregen voor de vloer die je hebt gekozen. We hopen dat je hiermee alsnog tevreden bent!

5つ星のうち5の評価

Eenvoudig besteld, netjes op tijd en kwaliteit!

Eerst staaltjes aangevraagd. Kwamen meteen de volgende werkdag binnen. Bij de staaltje was ik al onder de indruk van de kwaliteit. Direct de vloer besteld en deze werd netjes op de afgesproken dag bezorgd. Ondertussen een deel van de vloer gelegd en het ziet er fantastisch uit!

2026年3月18日

Click-pvc.com からの回答

Dat klinkt perfect! Goed dat het zo is verlopen en fijn dat je tevreden bent. Hartelijk dank voor het plaatsen van een review!

Goede kwaliteit en communicatie

PVC vloer besteld en zelf afgehaald. Mooie kwaliteit en makkelijk te leggen.
Verder is de communicatie en behulpzaam zeer goed, evenals de scherpe prijs.
Wij overwegen dan ook zeker om in de toekomst meerdere vertrekken in onze woning te voorzien van een nieuwe pvc vloer van click-pvc.com

2026年3月18日

Click-pvc.com からの回答

Marco, mooie review, hartelijk dank! Erg fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Wij hopen dat iedereen dat op deze manier ervaart. Veel plezier met je nieuwe vloer!

Netjes behandelt

Netjes behandelt. Goed verpakt. Makkelijk gecommuniceerd via whatsapp.

2026年3月13日

Click-pvc.com からの回答

Dankjewel voor het plaatsen van deze review! Aangenaam te horen dat het je goed bevalt.

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit aan een goede prijs

Goede kwaliteit aan een goede prijs. Ik kreeg zelfs extra korting toen ik nog vloer bijbestelde. Zeer tevreden.

2026年3月12日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je review Liesbeth! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat het bijbestellen met extra korting goed is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Super vriendelijke medewerkers en…

Super vriendelijke medewerkers en denken goed mee

2026年3月11日

Click-pvc.com からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren en dat er goed met je is meegedacht.

Heel mooie korting

Heel mooie korting, levering volgens afspraak en vriendelijke chauffeur

2026年3月4日

Click-pvc.com からの回答

Dankjewel Suzanne! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de korting en onze chauffeur.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。