Dit bedrijf is overal op voorbereid! Ze hebben kennis van zaken en leggen alles super duidelijk uit. Ze bieden je een volledig ontzorg programma. Echt een aanrader voor wie het goed geregeld wil hebbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De website is mooi, helder en duidelijk geworden. Het aanleveren van alle foto's en teksten ging vlotjes via de WhatsApp groep. Goede communicatie, snelle reactie. Het lanceren van de website is goe... ãã£ãšèŠã
Gezellig meedenken team. Is erg prettig mee samen te werken. Ben erg blij met de wat ik tot nu toe gezien heb. (Bijna afð)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een top bedrijf! Vragen alle benodigde stukken en maken er meteen een perfecte website van! Niks is teveel gevraagd, een wijziging is zo aangepast. Wachten duurt lang, zeker als je nieuwsgierig be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ClickCurve helpt ondernemers aan een professionele website zonder hoge investering vooraf. Wij nemen álles uit handen: ontwerp, onderhoud, hosting, domein en e-mail. Voor een vast maandelijks bedrag heb je altijd een up-to-date website die meegroeit met je bedrijf. Waar wij ons in onderscheiden? Persoonlijk contact, snelle service en het gemak dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij zijn altijd bereikbaar voor wijzigingen of ondersteuning. Zo kun jij je volledig richten op je onderneming, terwijl wij zorgen dat jouw online visitekaartje er strak en professioneel uitziet.
ãªã©ã³ã
Dit bedrijf is overal op voorbereid! Ze hebben kennis van zaken en leggen alles super duidelijk uit. Ze bieden je een volledig ontzorg programma. Echt een aanrader voor wie het goed geregeld wil hebben!

Clickcurve ããã®åç
Fijne kennismaking, vertrouwd en adviserend gesprek gehad met een mooi aanbod voor het bouwen van onze zakelijke webshop.

Clickcurve ããã®åç
Vriendelijk en geduldig, zeer professioneel!

Top service!
Fijne gesprekken. Sloot goed aan bij wat ik zocht (werd ook goed geluisterd ook)
Top dusð

Clickcurve ããã®åç
Prettig contact, snelle follow-up, komt afspraken stipt na en geen grote investering voor opzetten van mijn website.

Clickcurve ããã®åç
Duidelijk en heldere communicatie. Eerste indruk is goed, kijk uit naar een mooie samenwerking.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã