Hétvégén találtuk meg az utat, ekkor Ãrtuk meg a kérdéseinket és szinte azonnal választ kaptunk. Dorina nagyon gyorsan és pontosan tájékoztatott bennÃŒnket az utazás részleteirÅl.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nagyon elégedettek vagyunk a CLICKnCRUISE szolgáltatásával. Már többször választottuk Åket, és mindig kedvesen, segÃtÅkészen álltak hozzánk. Minden kérdésben gyorsan és érthetÅen segÃtettek, ezért te... ãã£ãšèŠã
Mivel 3 kisgyermekkel készÃŒltÃŒnk elsÅ hajóutunkra sok "nem átlagos" kérdés fogalmazódott meg bennÃŒnk. Åk voltak egyedÃŒl akik a nehezen megválaszolható kérdésekre is tudták a választ - adott esetben a... ãã£ãšèŠã
Nagyon régóta hajóútra készÃŒltÃŒnk, Ãgy alaposan körÃŒljártam az útvonalak, hajótársaságok és utazásszervezÅket. Az útvonal választásában sok segÃtséget kaptam az utazásszervezÅtÅl. Több szervezÅtÅl is... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Online hajóút foglalás pár kattintással! Azért alkottuk meg a CLICKnCRUISE-t, hogy eljuttassuk hozzátok a hajóutak élményét. Nálunk online le is tudod foglalni a hajóutad, ha már profi hajós vagy, ha pedig segÃtségre van szÃŒkséged a döntésben, szakértÅ csapatunk áll rendelkezésedre, esténként és hétvégén is!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Great office
KitűnÅ szolgáltatás!!! Nagyon kedvesek, segÃtÅkészek. Minden tökéletes volt! Máskor is Åket választjuk :)
CLICKnCRUISE team was professionel
CLICKnCRUISE team could answer all of our questions and the booking process was very easy and quick, we enjoyed the cruise very much, I can recommend CLICKnCRUISE and the MSC cruise services, it was a great experience :)
Nagyon segÃtÅkészek voltak
Nagyon segÃtÅkészek voltak, mindig órákon belÃŒl válaszoltak. Csak ajánlani tudom Åket. Nagyon sok kérdést tettem fel az utam elÅtt, mert még sosem utaztam tenger járón, de minden kérdésemre választ kaptam.
Azt hittem, hogy ezért a szolgáltatásért jóval drágább lesz az utam, de késÅbb megnéztem, és akkor se lett volna olcsóbb az út, hogy ha közvetlenÃŒl a Costa honlapján foglalok.
Perfect first cruise ship experience
As it was our very first cruise ship trip, we had many ( but really many) questions about everything. The ladies answered all our questions quickly and in a friendly, patient manner. Thank you, we will repeat the trip with less questions this time ;) and definitely with CLICKnCRUISE!
Minden tökéletes volt
Minden tökéletes volt. Kedvesek voltak és minden felmerÌlŠkérdésÌnkre azonnal válaszoltak.
The team is excelent
The team is excelent, they are very helofull .
Unfortunatelly i had to distrub them sunday with my proplem but they hep me :-)
magasan a legjobbak
Nem az elsÅ hajó utunk volt, amikor a CLICKnCRUISE csapatát választottuk következÅ nyaralásunkhoz. Sok irodával utaztunk már, de magasan a legjobbak voltak. Figyelmesek, segÃtÅkészek és precÃzen elmondanak minden részletet, ami tudni kell egy felhÅtlen nyaraláshoz. SÅt hazatértÃŒnk után segÃtettek lekérni aktuális pontjainkat az MSC-nél. Szuper csapat, szuper szervezés, csak Ãgy tovább.
World Europa
ElÅször kerÃŒltÃŒnk kapcsolatba a céggel, de nagyon pozitÃv benyomásaink vannak. Ãgnes végtelenÃŒl kedves, segÃtÅkész, minden kérdésÃŒnkre részletes, kielégÃtÅ válaszokat adott, saját tapasztalataiból is merÃtve, Ãgy tényleg hiteles volt. Ãs ne feledkezzÃŒnk meg a többi hasonló céghez képest kiemelkedÅen jó árképzésrÅl sem! KöszönjÃŒk a segÃtséget!
Nagyon segÃtÅkészek
Nagyon segÃtÅkészek, rugalmasak voltak. ElsÅ hajóút miatt rengeteg kérdésÃŒnk volt, de mindenre gyorsan, teljeskörűen, korrekt választ kaptunk. Mindenkinek ajánlom Åket.
Egyszerű foglalás, nagyszerű áron
Mindenkinek nyugodt szÃvvel ajánlom a CLICKnCRUISE-t. NekÃŒnk egy MSC hajóút foglalásában segÃtettek. Emailben nagyon gördÃŒlékenyÃŒl ment a kommunikáció és a foglalás is. Több oldallal összevetve a legjobb árakat náluk találtam.
Mindig elérhetÅk
Mindig elérhetÅk, rendkÃvÃŒl tÃŒrelmesek, kedvesek, segÃtÅkészek. Mintha egy ismerÅs segÃtene eligazodni.
ClicknCruise a legszuperebb iroda
ClicknCruise nagyon segÃtÅkész, mindenben remekÃŒl helytálló cég.
Csak jót tudok róluk Ãrni. Minden aggodalmunkra és kérésÃŒnkre maximálisan segÃtÅkészek voltak.
ÃrÃŒlök hogy velÃŒk utazhattunk!
Remélem nemsokára ismét velÃŒk léphetÃŒnk kapcsolatba ð
Legjobbak
Fantasztikus csapat!Ãgi nagyon segÃtÅkész, rengeteg hasznos tanácsot kaptunk!Csak velÃŒk utazunk!
Az elsÅ perctÅl kezdve fogták a kezem
Az elsÅ perctÅl kezdve fogták a kezem, minden kérdésemre profi, segÃtÅkész választ kaptam. Nagyon élveztem az elsÅ hajó utamat ezáltal, nem volt aggodalom bennem. VisszatérÅ ÃŒgyfél leszek! Minden ismerÅsömnek ajánlom Åket!
Profi csapat
Gyors,pontos profi csapat.A kapcsolatfelvétel egyszerű,minden a megbeszéltek szerint történt.A legközelebbi hajóutat is tÅlÃŒk fogom megrendelni.
Great organizations
Nagyon kedvesek és segÃtÅkészek azâŠ
Nagyon kedvesek és segÃtÅkészek az ÃŒgyintézÅ hölgyek! Minden rendben volt az utazással!:)))
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã