Gutterne har virkelig styr pÃ¥ hvad deâŠ
Gutterne har virkelig styr på hvad de laver!
Hos Cliio er vi ikke gode til mange ting. Til gengÊld er vi exceptionelle til LinkedIn. Det er også det vi gerne vil.
ãã³ããŒã¯
Gutterne har virkelig styr på hvad de laver!
Fantastisk hjÊlp til at skabe awareness og en stÊrk stemme for os på LinkedIn! Deres evne til at trÊkke på forskellige, relevante profiler alt efter opgaven har vÊret utrolig vÊrdifuld og effektiv. Cliio er en helt uundvÊrlig samarbejdspartner i vores ambition om at blive set som bindeleddet mellem IT og HR og sikre, at vores kunder får de mest optimale og sammenhÊngende processer fra HR, over IT og ud til medarbejderne. KÊmpe anbefaling herfra.
Min personlige branding er taget til et nyt niveau med hjÊlp fra Cliio. De lÞbende content interviews resulterer i vÊrdifulde LinkedIn posts fra Walter, som gÞr et fantastisk stykke arbejde som ghost writer. Selvom min målgruppe er meget nicheprÊget, er det alligevel lykkes at skabe tydelige budskaber uge efter uge. Kvaliteten er i top og jeg er super glad for samarbejdet. Jeg bruger nu et minimum af min tid på LinkedIn posts selv, og resultatet er i en helt anden liga end det jeg selv ville kunne lave.
Klar anbefaling herfra.
Cliio har virkelig slynget mange linkedin tips over disken. Super fede og kreative metoder at få flere leads på samtidig med at man holder sig selv tro mod sin integritet og standard. Virkelig god hjÊlp fra Cliio boys! Kan varmt anbefale dem
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Cliio. De er professionelle, holder det enkelt og leverer på det, de lover.
Det har vÊret nemt at kommunikere med dem, og jeg har hele vejen igennem fÞlt, at de havde styr på processen.
Kan klart anbefale Cliio, hvis man Þnsker hjÊlp til LinkedIn.
Jeg har haft fornÞjelsen af at få hjÊlp af Anders og Anton fra Cliio, og det har virkelig gjort en forskel for min LinkedIn-indsats. De er utrolig dygtige til at finde de rigtige vinkler og udfordre måden jeg kommunikerer om min egen forretning.
De er brÊnder helt tydeligt for det de laver og er i Þvrigt også godt selskab - samarbejdet har vÊret nemt, og jeg har fået konkrete vÊrktÞjer, jeg kan bruge fremadrettet.
Hvis du vil have mere ud af din tilstedevÊrelse på LinkedIn kan jeg varmt anbefale gutterne fra Cliio!
Vi har haft den bedste oplevelse med vores samarbejde med Anton og Anders fra Cliio. De har vÊret utrolig service minded, meget professionelle, imÞdekommende og proaktive.
Jeg vil give deres varmeste anbefalinger til et samarbejde.
Vi holder en pause, fordi vi ikke kan fÞlge med i de resultater deres arbejde på vores LinkedIn har skabt - det lyder fjollet, men vores maskinrum skal lige have et gear mere for at kunne fÞlge med.
Vi kommer helt sikkert igen, når nÊste gear er klar!
Tak for denne gang - vi ses igen Anders og Anton.
Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Anders og Anton fra Cliio, og det har gjort en kÊmpe forskel for min tilstedevÊrelse på LinkedIn. Fra nÊrmest ingen aktivitet er jeg nu kommet dertil, hvor jeg hver uge får nye leads og kontakter.
Mine opslag bliver set langt mere â faktisk er jeg steget over 1.000 % i eksponeringer siden vi gik i gang. Det er bÃ¥de motiverende og vÊrdiskabende.
Anders og Anton er super behagelige at arbejde med, professionelle og gode til at gÞre tingene konkrete og enkle. Jeg kan varmt anbefale Cliio, hvis man vil have mere ud af LinkedIn.
Hvis du vil tage dit lead gen, personlige brand og founder-led marketing game til et nyt niveau, så bliver du nÞdt til at tage en snak med gutterne bag Cliio. Ekstremt dygtige, servicemindede og leverer altid over forventning. De har skabt og skaber fede resultater for os i nu et år. Varmeste anbefalinger herfra!