4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

Jeg har vÊret kunde hos Bina i flere Ã¥r

Jeg har vÊret kunde hos Bina i flere år og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Bina er utrolig dygtig, professionel og meget imÞdekommende. Man kan virkelig mÊrke, at hun brÊnder for sit arbejde og for at give sine kunder de bedste resultater.

Hun tager sig altid god tid til at forklare behandlingerne og rådgive om, hvad der passer bedst til min hud. Jeg har altid fÞlt mig tryg i hendes hÊnder, og hendes Êrlige og grundige tilgang gÞr virkelig en stor forskel.

Min hud er blevet så meget sundere, flottere og mere klar efter mine behandlinger.

Hendes nye klinik er ogsÃ¥ virkelig smuk, ren og meget Êstetisk – man fÞler sig straks godt tilpas, nÃ¥r man trÊder ind.

Jeg kan varmt anbefale Cliuniq Skincare til alle, der Þnsker professionelle behandlinger og flotte resultater❀ ⭐✚

2026幎4月16日

Jeg kom til Bina hos Cliunique

Jeg kom til Bina hos Cliunique, da min hud havde det vÊrre end nogensinde, og jeg var enormt påvirket af det psykisk.
Hun var sÃ¥ sÞd og forstÃ¥ende – ingen belÊrende ord eller lÞftede pegefingre, kun forstÃ¥else og hjÊlp.

Min hud er blevet så pÊn, og jeg vil helt klart fortsÊtte med at passe på mig selv og prioritere ansigtsbehandlinger hos Bina.

En ting er, hvad behandlingerne gÞr ved huden, men hele atmosfÊren og hendes rolige, behagelige vÊsen har mindst lige sÃ¥ stor betydning. Det pÃ¥virker én positivt – og det smitter ogsÃ¥ af pÃ¥ huden.

En varm anbefaling herfra.

2026幎3月26日

DEN BEDSTE TIL HUD

DEN BEDSTE TIL HUD! Jeg har prÞvet mange forskellige behandlinger over Ã¥rene, men der er aldrig nogen der har hjulpet min hud ligesÃ¥ meget som Green Peel og diverse behandlinger som anbefalet af Bina. Jeg har vÊret i behandlingsforlÞb over 2 omgange af 3x Green Peel Classic og 3x Power Peel, og det var alle pengene vÊrd! Jeg har siden da kun brugt Dr. Schrammek hudpleje produkter. Det har altid vÊret en god oplevelse af vÊre i klinikken, og det er helt tydeligt pÃ¥ resultaterne, at indehaverne har styr pÃ¥ deres kram til UG. Jeg anbefaler hende til alle mine veninder, og flere af dem har vÊret der og haft samme gode oplevelse med forbedring af akne/ar og pigmenter i ansigtet ligesom mig. Hun er ogsÃ¥ den eneste der har formÃ¥et at fjerne mine talgknopper med spot behandling, disse har jeg haft under Þjnene siden jeg var teenager, sÃ¥ det var sÃ¥ rart at fÃ¥ dem. KÆMPE anbefaling, oprigtigt!

2025幎5月27日
自発的なレビュヌ

Jeg er i gang med mit behandlingsforlÞb

Jeg er i gang med mit behandlingsforlÞb hos Bina og indtil videre har det vÊret en virkelig god oplevelse!
Jeg startede med 2 Skinpen-behandlinger hver anden uge, og derefter anbefalede Bina, at vi lavede en Korean Peel imellem fÞr jeg fortsÊtter med de sidste to Skinpens.
Jeg har lige fået lavet min Korean Peel. Min hud fÞles lidt sensitiv lige nu og har en prikkende fornemmelse, men Bina forklarede, at det aftager i lÞbet af de nÊste par dage. Hun er så rolig, omsorgsfuld og virkelig god til at forklare, hvad der sker undervejs, så man fÞler sig helt tryg.
Efter de fÞrste to SkinPen-behandlinger har jeg allerede lagt mÊrke til tydelige forbedringer. Min hud har fået en flot glÞd og glans. Jeg kÊmper med hudorme og pigmentering, men min hud er blevet meget mere jÊvn og lysere. Det har fuldkommen forbavset mig positivt!
Jeg glÊder mig til at fortsÊtte forlÞbet og se det endelige resultat. Bina kan helt klart anbefales. Både for hendes faglighed og hendes varme personlighed;)

2025幎11月4日

🌟 Fantastisk oplevelse ✹

Jeg har nu vÊret igennem tre behandlinger hos Cliuniq inklusiv opfÞlgning – og jeg kan Êrligt sige, at jeg er mere end tilfreds! Fra fÞrste besÞg fÞlte jeg mig tryg og i virkelig gode hÊnder. Bina er ikke bare dygtig og professionel, men ogsÃ¥ utroligt imÞdekommende og nÊrvÊrende.
Hver behandling blev tilpasset mine behov, og der blev taget sig tid til at forklare alt grundigt, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Resultaterne har vÊret tydelige og meget bedre, end jeg havde turdet håbe på!
OpfÞlgningen har ogsÃ¥ vÊret i top – jeg har fÞlt mig set og taget seriÞst hele vejen igennem forlÞbet.
Jeg kan varmt anbefale Cliuniq til alle, der Þnsker professionelle behandlinger med smukke og naturlige resultater. Jeg kommer helt sikkert igen! 💆‍♀✚

2025幎10月14日
自発的なレビュヌ

Meget kompetent og hjertevarm behandler

Jeg har fÃ¥et lavet flere ansigtsbehandlinger hos Bina siden 2024, og jeg vil gerne give min stÞrste og varmeste anbefaling til den smukkeste Bina! 🌞
Vil du se resultater, der taler for sig selv, sÃ¥ er det hende, du skal vÊlge. Hun er imÞdekommende, professionel og utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg fÃ¥r altid den bedste vejledning og guidning, hver gang jeg ligger pÃ¥ briksen – og jeg fÞler mig 100 % tryg i hendes hÊnder.
Tusind tak, smukkeste Bina. Jeg er virkelig lykkelig over det smukkeste resultat. ♥

2025幎10月14日

Bedste klinik

Bedste klinik! Ban anbefalede mig peeling forlÞb. Jeg var der et par gange og mine acne ar og pigment pletter forsvandt fuldstÊndigt. Dejlig rolig atmosfÊre i klinikken og bedste service og 5 stjerner for at vÊre sÃ¥ imÞdekommende! 😍

2025幎4月9日

KÊre Sille,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at vi kunne hjÊlpe dig!

Vi glÊder os til at se dig igen! <3

Bedste behandling! ✹

Altid den bedste behandling og service - hun er sÃ¥ professionel og ved lige prÊcis hvad din hud har brug for - i mit tilfÊlde rÞd og sart hud 😍🙌🏌 klar anbefaling og kommer kun til at gÃ¥ her fremover.

2025幎5月26日

Hej Stephanie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi glÊder os til at se dig igen!

Som sÊdvanligt er det altid en
DEN BEDSTE

Som sÊdvanligt er det altid en fornÞjelse at blive behandlet hos Ban. Hun ved prÊcis hvad ens hud har brug for. FÞler mig altid tryg nÃ¥r jeg er hos hende. Kan varmt anbefale hende 🙂

2025幎5月24日

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Altid en fornÞjelse <3

Bedste klinik!

Kan varmt anbefale at komme i klinikken. Hun er den dygtigste og mest professionelle jeg nogensinde har vÊret hos. Ønsker man god kundeservice, dygtig behandler og behagelig atmosfÊre sÃ¥ er cliuniqskincare stedet 😍

2025幎5月8日

Hej Mie,

Tusinde tak for din fine anmeldelse som
vi vÊrdsÊtter! Vi glÊder os til at forkÊle dig igen <3

Man får hvad man betaler for

Man får hvad man betaler for, min hud er blevet så pÊn, og elsker de produkter man kÞber med. Den bedste behandler og bedste service.

2025幎5月21日

Hej Sam,

Vi takker for din flotte anmeldelse. Det er altid en fornÞjelse. Vi glÊder os til at se dig igen <3

Jeg har i 10 Ã¥r dÞjet med svÊr Melsma

Jeg har i 10 år dÞjet med svÊr Melsma og pigmentering, jeg kan varmt anbefale klinikken, jeg kÞre helevejen fra KBH da jeg udfÞrslen af behandling ikke kan måle sig med andre! De har iÞverigt vundet priser år efter år for green peel by dr schrammek som er en af mine favoritter og nu kombineret med biopeel

2025幎5月22日

Cliuniqskincare からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse som vi vÊrdsÊtter utrolig meget! Det glÊder os at vi altid må dele de flotte resultater :)

Vi ses snart igen <3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。