Fantastisk arbejdsplads. LÞnnen er ogsÃ¥ god og til tiden. Arbejdet er interessant og underholdende, det passer perfekt til mig og kunne ikke vÊre bedre. Teamleder Kenan er aldrig ret langt vÊk, hvis m... ãã£ãšèŠã
Det er et dejligt og nemt job. Man fÃ¥r muligheden for at arbejde hjemmefra eller endda mens man er pÃ¥ ferie. LÞnnen afhÊnger af hvor meget man arbejder, men man fÃ¥r altid sidn lÞn sidst pÃ¥ mÃ¥neden. Ma... ãã£ãšèŠã
Super god teamleder, og support hvis behov for svar. Jeg har altid fÃ¥et min lÞn til tiden og retningslinjer for mit arbejde har altid vÊret tydelige. Jeg har arbejdet hos Cloudworkers siden 2023... ãã£ãšèŠã
En gratis gave som venter på at blive pakket op hver eneste arbejdsdag
Jeg tilslutter mig ubetinget og med genkendelse til, hvad andre har skrevet om deres erfaringer med at arbejde for CloudWorkers. Jeg har ledt med lys og lygte efter sådan et job. Nu har jeg arbejdet i 1œ måned - har fået min fÞrste honorar og er virkeligt så begejstret, at jeg ikke kan undlade at anbefale CloudWorkers til andre. Det er et fund! Jeg er min egen chef og bestemmer min arbejdstid. Hvis jeg har tvivlsspÞrgsmål, så er Teamleder Kenan altid til rådighed. Og som kronen på vÊrket er udfÞrelsen af arbejdsopgaverne med til at stimulere og Þge ens personlige kreativitet. En gratis gave som bare venter på at blive pakket op hver eneste arbejdsdag!
Dette er super nemt og krÊver faktiskâŠ
Dette er super nemt og krÊver faktisk ikke så meget når man fÞrst er i gang,
Jeg har skrevet i cirka 4 dage og er nÊsten på de 600 beskeder,
Jeg er meget glad og taknemmelig for denne mulighed som jeg fik anbefalet af en veninde som selv skriver,
Jeg har regnet ud at 1000 beskeder i ugen 4000 beskeder giver lige omkring 3,500 kr udbetalt så det er meget dejligt og virkelig nemt tjente extra penge.
Jeg kan varmt anbefale det
Og det er lige til at finde ud af
Det er skÞnt man arbejder hjemme ogâŠ
Det er skÞnt man arbejder hjemme og selv bestemmer arbejdstiden og supporten overrasker mig i den grad den er der så hurtigt så man dårligt når at sende den super job
Nem og overskuelig side og arbejde på!
Nem og overskuelig side og arbejde på!
Vil isÊr give Kenan Pedersen ekstra ros fordi han bare altid kun er et klik vÊk, ift spÞrgsmÃ¥let eller hjÊlp! ð
Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads. LÞnnen er også god og til tiden. Arbejdet er interessant og underholdende, det passer perfekt til mig og kunne ikke vÊre bedre. Teamleder Kenan er aldrig ret langt vÊk, hvis man skulle have nogen spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp.
Rigtig god arbejdsplads!
Rigtig god arbejdsplads!
Jeg har arbejdet for Cloud workers i 5 år og har hidtil ikke haft nogen problemer. Jeg har aldrig haft problem er hverken hvad mit arbejde angår eller min lÞn. Jeg kan varmt anbefale Cloud workers til alle
Det hele kÞrer bare helt perfekt kanâŠ
Det hele kÞrer bare helt perfekt kan varmt anbefales.
det er en utrolig god oplevelse
det er en utrolig god oplevelse , der sÊtter mig i godt humÞr hver dag og får mig til at fÞle at jeg har fundet det rigtige sted ,på trods af mange år på markedet , 66 år smiler
Jeg kan arbejde hvornår jeg vil
Det er nemt med CloudWorkers, arbejder når jeg kan og har tid og har jeg brug for, at lave noget andet, så gÞr jeg det. Har arbejdet her siden 2017 og er meget tilfreds med den måde, det hele kÞrer på og der er, en god stemning. Hvis jeg er ude at rejse, så tager jeg bare computeren med og kan arbejde igen, når jeg har tid. Kan varmt anbefale det til andre;)
arbejsmÊssigt er det en meget godtâŠ
arbejsmÊssigt er det en meget godt stilling du bestemmer selv dit arbejdstider og kan arbejde fra hvor du gerne vil bare du har din pc og internet med dig overalt jeg selv synes det er en god arbejdsplads og din lÞn bliver udbetalt til tiden som lovet jeg er meget glad for cloudworkers og har arbejdet for dem i ca 19 mdr
Har arbejdet ved Cloudworkers nogle Ã¥râŠ
Har arbejdet ved Cloudworkers nogle år og er meget tilfreds med jobbet og god team leder Kenan, så 5 stjerner herfra.
Jeg arbejder for Cloudworkers og elsker den frihed det giver mig!
Jeg arbejder for Cloudworkers, og har gjort det i 6-7 år efterhånden (kan ikke huske hvilket år jeg startede). I begyndelsen var det som en slags bijob, jeg havde brug for lidt ekstra penge, og det kunne jeg så nemt tjene ved sidde ved computeren et par timer om dagen.
Under coronaen skulle jeg flytte, og mistede også en del af min hoved-indkomst, så valgte at fordoble mine timer hos Cloudworkers. Det var virkelig en stor hjÊlp, bare sådan at kunne vÊlge at tjene mere , da jeg virkelig havde brug for det. Hver uge vÊlger man selv hvor mange timer man vil arbejde, og hvilke tidspunkter. Det er fantastisk!
Der er utroligt sjÊldent problemer med dette job, og man kan altid komme i kontakt med nogen via e-mail hvis der skulle opstå nogle. Ferier kan man også selv vÊlge. (Der er bonus hvis man vÊlger at arbejde i julen og nytår).
Alt i alt er dette et perfekt job for mig. Jeg elsker den frihed det giver mig, og kan varmt anbefale andre det!
super samarbejde over hele linien
super samarbejde over hele linien, aldrig noget pjat. let og forståligt, lige til at gå til arbejde, super frihed.
Kan kun anbefale Cloudworkers somâŠ
Kan kun anbefale Cloudworkers som arbejdsplads, dejlig fleksibel og nemt at håndtere.
Jeg har igennem de seneste 2 Ã¥râŠ
Jeg har igennem de seneste 2 år arbejdet hos CW, og er super tilfreds, nemt, bekvemt og friheden til at arbejde når man vil. Kan ikke andet end at anbefale denne arbejdsplads.
At vÊre ved Cloudworkes
At vÊre ved Cloudworkes, gÞr at du er herre over din egen tid. Du er din egen chef, og ud over det har du altid en god sparring med andre CW. Der er god oplÊring så du kommer godt fra start. Det er et job som giver dig mulighed for at arbejde hvorfra du vil, og hvornår du vil.
Super fedt job hvor man kan styre sinâŠ
Super fedt job hvor man kan styre sin tid selv. Det er nemt at varetage og der er altid hjÊlp at hente hvis man er i tvivl om nogle ting. Så glad for at vÊre i stald her.
jeg har arbejdet ved ClaudWorkers i 1,5âŠ
jeg har arbejdet ved ClaudWorkers i 1,5 mdr nu. En meget positiv overraskelse, at arbejde for dem.
Jeg kan arbejde når jeg kan, og jeg bestemmer selv hvor meget jeg vil tjene, gode penge, lige få ekstra hver mdr.
Den fÞrste lÞn jeg skulle ha, den kom 2 dage fÞr den skulle, og den passede til punkt og prikke,
Min team leder Kenan, er helt nede på jorden, og er god til at forklare tingene simplet, og han får en til at fÞle det er jeg kan vÊre mig selv, og spÞrge om alt.
vil klart anbefale at arbejde for dem
Godt sted at arbejde
Super god teamleder, og support hvis behov for svar.
Jeg har altid fået min lÞn til tiden og retningslinjer for mit arbejde har altid vÊret tydelige.
Jeg har arbejdet hos Cloudworkers siden 2023 og kan kun anbefale dette job til andre.
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Dette er et fantastisk job, hvor man har muligheden for at vÊre sin egen chef, og at man selv kan bestemme hvor og hvornÃ¥r man har lyst til at arbejde ððœ jeg har nu arbejdet for CloudWorkers et Ã¥r, og er meget tilfreds med alting. LÞnnen er meget konkurrence dygtig og kommer altid til tiden. Det kan varmt anbefales hvis man har brug for et fritidsjob eller et fuldtidsjob âïžâïžâïžâïžâïž