Fantastische service; zeer vriendelijk en kundige mensen! Wij hadden een afspraak met Stephan, die altijd goed met ons meedacht en goed bereikbaar was. De monteur Luuk heeft echt geknald, terwijl... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... もっと見る
企業が回答しました
Wij hebben zo’n 2 weken geleden 2 airco’s laten plaatsen. Hadden 2 vakmannen aan het werk die super beleefd waren en super hard gewerkt hebben! Duidelijke adviesgesprekken gevoerd, makkelijk benaderb... もっと見る
企業が回答しました
Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uitstekende samenwerking van begin tot eind
Alles is volledig naar wens verlopen. Zonder ook maar iets wat tegenzat, van begin tot eind dik tevreden. Bedankt Co-Air B.V. voor de uitstekende service en communicatie!

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Voor het eerst met Co-Air samengewerkt
Voor het eerst met Co-Air samengewerkt. Alles liep meer dan soepel. Op het laatst moeten we toch nog een paar aanpassingen doen, dit werd direct en goed opgepakt. De mannen die het werk kwamen uitvoeren zijn toppers! Zo vakbekwaam, en ook nog mee denken ter plekke. Alles was netjes achtergelaten. Echt TOP dus!

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Van begin tot eind prima in orde
Erg prettige communicatie, goed verhaal aan huis gekregen, duidelijke offerte erbij en er hangt nu een erg mooie design airco in huis. Ook erg tevreden over de monteurs, gewoon netjes werk, ze regelen het allemaal zelf. Een volgende keer zou ik zonder twijfelen weer zaken doen met Co-air.

Betrouwbaar en kwaliteit
CO-Air is in het offertetraject de partij geweest met de beste adviezen en een scherpe prijs.
In de realisatie zijn ze al hun beloftes nagekomen, te weten: goed werk afleveren (echt kwaliteit), hele prettige monteurs die erg netjes werken en de airco hebben geïnstalleerd zoals het ook thuis zouden doen.

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Prima service en kwaliteit.

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Zeer vriendelijke en kundige mensen…
Zeer vriendelijke en kundige mensen allemaal.
Keurige installatie van onze nieuwe airco. Alles ging in overleg

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
De monteurs waren vriendelijk.
De monteurs waren vriendelijk.
In goed overleg met monteurs zijn de werkzaamheden netjes en naar wens uitgevoerd.

Afspraak is afspraak
Er zat, in goed overleg, een periode van meerdere weken tussen bestelling en plaatsing. Zonder extra contactmomenten zijn ze gewoon op het afgesproken dag/tijdstip komen opdagen en hebben de werkzaamheden overeenkomstig uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij administratieve afhandeling. Afspraak is blijkbaar afspraak. Dat is fijn en wordt stees zeldzamer

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Goed contact de monteurs hebben het…
Goed contact de monteurs hebben het netjes gemonteerd en achtergelaten.

Klantgericht en vriendelijk
Vanaf de intake tot en met de uitvoering uitstekend gedaan. Van stap tot stap wordt je op de hoogte gehouden.
De monteur was vriendelijk, werkt heel netjes en zorgt dat het schoon wordt opgeleverd.
Een klantgerichte aanpak, heel fijn om te ervaren dat het ook zo kan,

Uitstekend en eerlijk advies
Uitstekend en eerlijk advies. Vakmensen die meedenken met de klant. Communicatie verliep ook heel soepel! Prijs en kwaliteit is prima in orde. Snelle levering was ook erg fijn.

Snel, duidelijk en goed
Snel, goed en duidelijk! Van het aanvragen van de offerte, de schouw en het advies, de aanloop naar de installatie en het daadwerkelijk installeren. Complimenten aan het hele team en Dominique en Marcel in het bijzonder.

CO-AIR zeer goed bedrijf
Top bedrijf goede informatie door Ruut de eigenaar!
Prettige monteurs voor het plaatsen van de Airco

Goede service, Vriendelijk
Vriendelijk, netjes, goede afspraken en alles werkt prima en zit super netjes geïnstalleerd.

Co-Air Klimaatbeheersing からの回答
Dachten goed mee en alles was vanaf het…
Dachten goed mee en alles was vanaf het begin goed op de hoogte wat de bedoeling en mogelijkheden waren.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。