Varen kom overraskende hurtigt til min…
Varen kom overraskende hurtigt til min adresse, hvilket var en meget positiv oplevelse.
Cobb Grill Danmark er dansk forhandler af de originale COBB-grill og et bredt udvalg af tilbehør, reservedele og grilludstyr. Vi har specialiseret os i transportable grill og udendørs madlavning, der gør det nemt at grille hjemme i haven, på terrassen, camping, båden, stranden eller på farten. Hos os finder du hele sortimentet af COBB-grill, grilltilbehør, stegeplader, wok, grillriste, låg, tasker, reservedele og andet originalt COBB udstyr. Vi hjælper både nye og erfarne COBB-brugere med rådgivning, vejledning og kundeservice, så de får den bedste oplevelse med deres grill. Vi lægger stor vægt på hurtig levering, personlig service og produkter af høj kvalitet. Som autoriseret forhandler af COBB tilbyder vi originale produkter, professionel support og hjælp før og efter købet. Vi sætter stor pris på alle anmeldelser på Trustpilot. Din feedback hjælper os med løbende at forbedre vores service og sikre, at endnu flere får glæde af Cobb Grill og udendørs madlavning.
デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk grill, varmer hurtigt på. Lav gasforbrug. Fed tilbehør med alt til at lave super mad 🫘
Jeg havde købt en grill med taske i Bauhaus, men de havde givet mig en forkert taske med. Først havde de også givet mig en forkert grill, men det opdagede jeg først, da jeg kom hjem og pakkede den ud. Den rigtige taske havde Bauhaus ikke, så jeg klagede min nød til Cobb. Den flinke dame tilbød straks at sende mig den rigtige taske uden beregning, og den ankom et par dage senere. Det kalder jeg god service!
Jeg har erhvervet mig en ældre Cobb Premiere Gas (uden garanti) som havde en løs knap og en manglende o-ring i gastilslutning.
Jeg kunne ikke selv skille ad så jeg kunne komme til at lime knappen fast igen. Her udmærkede Cobb sig ved at skille en grill ad selv, tage billeder, og skrive en lyn vejledning til mig. Ligeledes fik jeg også ny tænder og o-ring tilsendt.
Hvor fedt er det lige :-) Glæder mig til at prøve grillen til sommer.
Mange tak til Cobb
Skrev for 14 dage siden dårlig service, mennn Toms up. Lige fået alle penge tilbage for espressomaskine, selvom garanti udløber lige om lidt.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。