Voor kerst een shaker gekocht voor mijn zus! Leuk verparkt met een gratis boekje erbij.
Een cocktail set gekocht voor mijn vriend. Helaas ontbrak de lepel in de bestelling. Na contact op te nemen met de site werd de lepel en twee gratis schenktuitjes opgestuurd.
Na de snelle levering van de bestelde cocktailset merkt we op dat een deel van de shaker in de foutieve kleur geleverd werd. Dit onmiddelijk gemeld en na enkele dagen reactie gekregen dat de juiste ging nageleverd worden. Ondertussen zijn we een maand en 5 herinneringsmails verder en niks meer van gehoord.
I got an incomplete order ( one of the shaker's cup is missing) 2 weeks ago. I've already left 3 messages but no responses so far. There is no phone number on website.
It's a pity I haven't read the review here before ordering.
I can't recommend this webshop, because I don't see a way to get money back if something goes wrong
Beschadigde cocktail shaker gekregen. Persoon achter dit bedrijf reageert pas na weken op een klacht. Vervolgens heb ik de shaker op eigen kosten terug gestuurd, met de belofte dat ik mijn geld terug zou krijgen. De bestelling was in april en we schrijven nu december. In september beweerde hij (wederom na een zeeeeer trage reactie op mijn e-mail) dat hij het geld had terug gestort. Tot op heden niets ontvangen. Die ene ster die ik heb moeten geven bij deze review, is het niet waard!! Mooi assortiment, maar als er iets mis is met je levering, kun je fluiten naar je geld!
Aanvulling: na deze review bleek de Cocktail Shop wel in staat te zijn om snel te reageren en hebben ze uiteindelijk het geld terug gestort.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。