Echt een goed alternatief voor opslag! Het was een beetje zoeken met het er inzetten. De zak is kwetsbaar. Maar overal tape op gedaan waar die stuk was en de hoekjes van de meubel netjes afgeschermd.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor een uitgebreide schilderbeurt in onze woonkamer hebben onze meubels 3 weken lang in de coconzak in de tuin gelegen. Letterlijk álle weersomstandigheden heeft ie meegemaakt: vooral veel regen, st... ãã£ãšèŠã
Cocon Flexibele Opslag is geen gimmick; het kan echt heel nuttig zijn in de juiste omstandigheden. Het is een slimme oplossing voor tijdelijke opslag in bijvoorbeeld een verbouwing of klusproject. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijn bedrijf, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Het cocon opslag systeem werd dezelfde dag verzonden omdat ik het met spoed nodig had ivm verbouwing. Langer dan een maand heeft mijn bank in het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Cocon Flexibele Opslag ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ons team staat altijd klaar om jouw behoeften te begrijpen en te vervullen. We begrijpen dat vertrouwen de hoeksteen is van elke relatie, en daarom hechten we veel waarde aan de mening van elke klant. Jouw ervaringen met ons opslagsysteem helpen niet alleen andere potentiële klanten, maar ook ons om voortdurend te groeien en te verbeteren.
We zijn er trots op dat we een mooie oplossing kunnen bieden voor opslag van meubels tijdens een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer. Wat je klus ook is, we streven ernaar om telkens weer jouw verbouwklus een stuk makkelijker te maken!
Jouw tevredenheid over het Cocon opslagsysteem is onze drijfveer. We nodigen je uit om jouw eerlijke mening over jouw ervaring met ons te delen. Zo kunnen (en blijven) we bouwen aan verbetering, vertrouwen en transparantie.
We kijken ernaar uit om je uitmuntendheid te blijven bieden en je verwachtingen te overtreffen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Cocon Flexibele Opslag ããã®åç
Cocon, de ideale tijdelijke opslagruimte.
Snel geleverd en prima materiaal.
Heb gekeken naar containers, maar omdat onze tuin niet toegankelijk is via de weg was dat geen optie. Na zoeken bij Cocon terecht gekomen. Het was voor ons het ei van Columbus!

Prima product
Prima product. Beschrijving voldoet goed. Op zich snel verzonden, maar omdat we bij het bezorgmoment neit thuis waren ging het pakket naar een pick-up point. Daardoor hadden we het pakket twee dagen later in huis en nog maar net op tijd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã