Jeg skriver sjÊldent bedÞmmelser
Jeg skriver sjÊldent bedÞmmelser, fordi god kundeservice faktisk bÞr vÊre en selvfÞlge. Men Cocopanda er virkelig gået så meget above and beyond, at jeg er nÞdt til det!
Jeg modtog en hÃ¥r-serum, der havde vÊret Ã¥bnet, sÃ¥ jeg skrev til kundeservice uden sÊrligt hÞje forventninger. For som jeg skrev: Jeg medsendte ingen billeder, da det jo ikke dokumenterer, hvorvidt jeg selv har Ã¥bnet pakken eller ej. Jeg kunne heller ikke bedÞmme, om der rent faktisk manglede noget af produktet overhovedet. Imod forventning fik jeg besked om, at jeg kunne smide mit produkt ud eller beholde det - og sÃ¥ ville de sende en ny serum uden beregning. (Og beskeden blev (som de efterfÞlgende) serveret sÞdt og smilende - uden 'sÃ¥ har vi altsÃ¥ ogsÃ¥ strukket os og vÊret SÃDE!'-undertonen, som mange firmaer bruger!)
Jeg fik flere beskeder om at hente produktet, men da jeg var nÞdt til at tage til Fyn for at hjÊlpe min far, der var syg og ikke kunne passe tingene selv, imens min mor var indlagt. Det resulterede i, at da jeg kom hjem og Þnskede at hente pakken den sidste dag, hvor dette (ifÞlge sms og mail fra Bring) var muligt, lod det sig ikke gÞre, fordi forretningen havde lukket. Jeg tog chancen og skrev dette til Cocopanda. Skrev, at det jo var min egen skyld, men hvis de kunne gÞre noget, ville jeg vÊre meget taknemmelig. Hvis ikke, forstod jeg det udmÊrket, da skylden som sagt var min egen. Igen var de bare utroligt sÞde og sagde, at det da var helt forstående i disse tider - og at de gerne gav endnu en fragt på deres regning. Men igen; serveret på en sÞd og smilende måde og uden 'skyld på'.
Så nu er pakken endnu en gang blevet sendt. At de gjorde det fÞrste gang var stort nok - siden der ikke beviseligt var noget galt med produktet andet, end at den havde vÊret åbnet. Og anden gang var om muligt endnu mere stort! DEN slags kundeservice er kundeservice, man husker! :-)
2020幎6æ3æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ