䌁業情報

2. 矎容甚品店
  3. 化粧品店
  4. 銙氎店

圓該䌁業による蚘述

Our first Cocopanda store was established in Denmark in 2012 under the name Cocopanda.dk. In later years, Cocopanda has established stores in Sweden (2014), Finland (2016), Germany (2016), Austria (2018), Poland (2019) and the Netherlands (2021).

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ich komme gerne wieder...

Ich habe vor meiner ersten Bestellung einige Bewertungen gelesen, weil ich die Seite nicht kannte, aber ich kann die schlechteren Bewertungen bisher nicht nachvollziehen.
Meine BestÀtigungsmail mit den Bankdaten kam nicht an und auf meine Kontaktanfrage wurde super schnell reagiert und man hat mir die Mail nochmal zugesendet. Nach der Zahlung war die Ware schnell geliefert.
Ich werde auf jedenfall wieder bestellen - die Preise sind fair und der Service bisher super!
Hinweis u.a. an die Betreiber: die BestÀtigung zum Erhalt der Kontaktanfrage kommt vom Ansender "Dummy Dummy", das ist etwas irritierend.

2024幎1月12日

DÃ¥rlig retur

Jeg synes at det er en fin forretning, de har et stort udvalg og hurtig levering. Jeg synes bare at det er Êrligt at deres retur er så dyr (59 kr.)
Har lige kÞbt en hårbÞrste som var ekstremt dårlig kvalitet ifht. forventet, så ville gerne bytte den til en anden. Opdagede så at returen ville koste mere end halvdelen af prisen på varen, det er bare pengelige ud af vinduet, super Êrligt... tror at de fleste forventer en lidt bedre retur/bytteservice

2021幎5月6日

KÊre kunde
Beklager at produktet du havde bestilt ikke lever op til dine forventninger.
Returfragten er på 59kr. da pakkerne kommer retur til os på en sikker og forsikret måde.
Du har altid mulighed for at selv sende produktet retur på en anden måde, hvis du foretrÊkker det.
Jeg vil bede dig om at kontakte vores kundeservice, så at vi kan hjÊlpe dig videre.
// Venlige hilsner, din cocopanda team

gode priser men elendig levering

super fine produkter og priser, men overholder slet ikke kravene om leveringstid. jeg kÞbte min pakke lÞrdag (jeg ved godt at lÞrdag og sÞndag ikke tÊller med som arbejdsdage men) jeg kÞber det der og regner med det bliver sendt mandag, men nu står jeg her i dag onsdag! 5 dage efter jeg har kÞbt pakken uden nogle pakke. jeg har fÞrst fået besked fra bring om at de forventer at sende den idag, så der kan gå 1-2 hverdage mere!

2020幎12月30日

KÊre Anna
Undskyld for det sene svar. Dette skyldes, at anmeldelsen er blevet offentliggjort på et sted, der indtil nu ikke har vÊret tilknyttet Trustpilot fra vores side.
Som jeg kan se blev din pakke sendt fra vores lager mandag den 28.december og den blev klar til afhentning samme dag du skrev anmeldingen, onsdag den 30.december.
Vi beklager derfor forvirringen med leveringstiden, men er glad for at din pakke kunne hentes i god tid.
// vh din cocopanda team

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice , får ingen tilbagemelding for min returpakke . Har stadig ikke modtaget mine penge retur .

2020幎12月1日

KÊre Line
Hvis du stadigvÊk har brug for hjÊlp kontakt gerne vores kundeservice på cocopanda.dk så at vi kan hjÊlpe dig videre.
// vh din cocopanda team

Jeg skriver sjÊldent bedÞmmelser

Jeg skriver sjÊldent bedÞmmelser, fordi god kundeservice faktisk bÞr vÊre en selvfÞlge. Men Cocopanda er virkelig gået så meget above and beyond, at jeg er nÞdt til det!
Jeg modtog en hÃ¥r-serum, der havde vÊret Ã¥bnet, sÃ¥ jeg skrev til kundeservice uden sÊrligt hÞje forventninger. For som jeg skrev: Jeg medsendte ingen billeder, da det jo ikke dokumenterer, hvorvidt jeg selv har Ã¥bnet pakken eller ej. Jeg kunne heller ikke bedÞmme, om der rent faktisk manglede noget af produktet overhovedet. Imod forventning fik jeg besked om, at jeg kunne smide mit produkt ud eller beholde det - og sÃ¥ ville de sende en ny serum uden beregning. (Og beskeden blev (som de efterfÞlgende) serveret sÞdt og smilende - uden 'sÃ¥ har vi altsÃ¥ ogsÃ¥ strukket os og vÊret SØDE!'-undertonen, som mange firmaer bruger!)
Jeg fik flere beskeder om at hente produktet, men da jeg var nÞdt til at tage til Fyn for at hjÊlpe min far, der var syg og ikke kunne passe tingene selv, imens min mor var indlagt. Det resulterede i, at da jeg kom hjem og Þnskede at hente pakken den sidste dag, hvor dette (ifÞlge sms og mail fra Bring) var muligt, lod det sig ikke gÞre, fordi forretningen havde lukket. Jeg tog chancen og skrev dette til Cocopanda. Skrev, at det jo var min egen skyld, men hvis de kunne gÞre noget, ville jeg vÊre meget taknemmelig. Hvis ikke, forstod jeg det udmÊrket, da skylden som sagt var min egen. Igen var de bare utroligt sÞde og sagde, at det da var helt forstående i disse tider - og at de gerne gav endnu en fragt på deres regning. Men igen; serveret på en sÞd og smilende måde og uden 'skyld på'.
Så nu er pakken endnu en gang blevet sendt. At de gjorde det fÞrste gang var stort nok - siden der ikke beviseligt var noget galt med produktet andet, end at den havde vÊret åbnet. Og anden gang var om muligt endnu mere stort! DEN slags kundeservice er kundeservice, man husker! :-)

2020幎6月3日

Cocopanda mÞdommen

Jeg har for fÞrste gang handlet på Cocopanda.
Dejlig organiseret webshop.
Jeg synes pakken kom 2 dage senere end der står på shoppen.
Jeg er glad for mine produkter. Jeg brugte flere penge end jeg skulle, jeg overvejer at bestille igen... åh Gud.... here we go again....

2016幎11月25日

Skuffende

Jeg har for fÞrste gang bestilt en masse fra Cocopanda, da jeg har lÊst de gode anbefalinger. Jeg bestilte onsdag, og regnede med at få det inden weekenden, da jeg skulle bruge tingene. Fredag 8/1, har der ingen opdatering vÊret lÊnge på track and trace, og jeg går op i butikken hvor jeg skulle afhente mine varer. Bring bilen havde netop vÊret der med varer fra blandt andet Cocopanda, men ingenting til mig. Da jeg tjekker track and trace et par timer senere ( kl. 19 ) har de leveret mine varer til et forkert sted og de er derfor forsinket så jeg fÞrst modtager mandag. Jeg håber godt nok mine 8 varer lever op til mine forventninger. For indtil nu, er jeg godt nok skuffet over servicen!!

2016幎1月9日

Super god hjemmeside

Super hjemmeside med en del produkter og store rabatter. Leveringen var hurtig tog kun et par dage. Min produkt var Êgte og prÊcis, hvad jeg havde forventet.
Kan klart anbefales.

2015幎12月5日
自発的なレビュヌ

Intet mindre end fantastisk!!

Jeg har ikke en finger at sÊtte pÃ¥ cocopanda, har bestilt 5 gange fra dem, med FULD TILFREDSHED. ogsÃ¥ for ikke at nÊvne de utrolig billigere priser for kvalitetsvare og store udvalg af udlandske kendte makeup-brands + den lynhurtige fragt!! Det fandme, iorden er det. Thumps freaking up👍👍👍👍 det gÞr i sku godt!!

2015幎8月9日

super positivt overrasket

Jeg fik hjemmesiden anbefalet af min veninde, da hun sagde at der var billige Youngblood produkter derinde, hvilket var helt korrekt! ca 50% i forhold til butikkerne..jeg bestilte to produkter om fredagen ca kl 1330 og lÞrdag morgen fik jeg sms om at pakken allerede var på posthuset! produkterne var pakket godt ind til forsendelse. Jeg kÞber der helt sikkert når jeg lÞber tÞr for Youngblood pudder igen :)

2014幎6月14日