Banner for CoderingVrij

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede service! Ze maken er echt werk van en heel transparant hoe alles in de werking gaat de procedure etc. Ik had 3 coderingen en in 4 weken tijd is alles verwijderd, hartstikke blij ermee!

䌁業情報

1. 代替金融サヌビス

CoderingVrij に぀いお

圓該䌁業による蚘述

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

連絡先

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

4.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat

Doordat een finansierings bedrijf waar ik 9 jaar zaken mee deed mij op een vage manier op de zwarte lijst heeft gezet dit bedrijf Stellantis uit Amsterdam stuurde tikkie en rekeningen dubbel en met verschillende bedragen, hierdoor ben ik handmatig geld over gaan maken
Volgens mij eer en geweten heb ik Stellantis alles betaald en ik ben toch op de zwarte lijst gezet,
Bij het kopen van een auto die ik op huurkoop basis heb gekocht kwam ik erachter dat ik geen lening kreeg omdat Stellantis mij op die zwarte lijst had gezet. Doordat ik op advies van mijn nieuwe financiering bureau kreeg ben ik in zee gegaan met Codering Vrij Dit was mi9jn verlossing na enkele maanden wat heen en wee gemaild ben ik zeer goed geholpen
FIJN DAT ER ZO, N INSTANTIE IS ZOALS CODERINGVRIJ
Mijn dank aan alle medewerkers
Speciaal Dhr.mr. RCJ Schoonen

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend goed geholpen

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al verwijderd. Enorm bedankt! Nu konden we zonder zorgen ons droomhuis kopen.

2026幎4月16日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

2026幎4月8日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

BKR verwijdering

Erg goed contact gehad met Codering Vrij en zij kijken realistisch naar je aanvraag en geven hier dan ook een goed advies op. Binnen 2(!!) weken is het ze gelukt om mijn BKR te verwijderen waardoor wij eindelijk ons appartement kunnen kopen! Erg blij met de service en het is zeker je geld waard.

2026幎4月7日

Ontzettend duidelijke en strakke

Ontzettend duidelijke en strakke service. Fijn contact en heel snel afgehandeld! Toppers!

2026幎4月2日

5぀星のうち4の評䟡

Een aanrader

Zonder deze partij was het anders niet gelukt om de code te laten verwijderen. Zelf geprobeerd maar helaas zonder succes. Contact gezocht met deze partij en ja het is hun wel gelukt

2026幎3月24日

CoderingVrij からの回答

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Wat zijn jullie een top team,wat ben ik

Wat zijn jullie een top team,wat ben ik blij dat ik dit met jullie ben aangegaan.Ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in.Maar jullie hebben keihard voor ons gewerkt met een zeer positief resultaat,wij kunnen nu verder met onze hypotheek.Ik zou iedereen aanraden om met jullie in contact te komen die dit nodig hebben.Nogmaals heel erg bedankt voor al jullie werk toppers.
Groetjes Joke

2026幎3月24日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en ons ook online wilt aanbevelen aan anderen!

5぀星のうち5の評䟡

Snel en goed geholpen bkr vrij

Snel en goed geholpen. Mijn bkr registratie is uiteindelijk verwijderd door hulp van Helio advocaat dat samenwerkt met Coderingvrij. Dankjewel

2026幎3月23日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

5぀星のうち5の評䟡

Onze droom kan verder gaan

Coderingsvrij heeft ons ontzettend goed geholpen om een A1 codering te laten verwijderen zodat wij verder kunnen met de aankoop van ons droomhuis in het zuid limburgs heuvellandschap

2026幎3月19日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Het doet ons goed te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

5぀星のうち5の評䟡

Super geholpen en nog sneller dan

Super geholpen en nog sneller dan gedacht!

2026幎3月20日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Het doet ons goed te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier online wilt beoordelen.

Onze ervaring is uitstekend

Onze ervaring is uitstekend. Degene die ons dossier behandelde had een luisterend oor en begreep de ernst van onze situatie. Hij schreef een prima bezwaarschrift wat resulteerde in een vermindering van de definitieve looptijd. We zijn heel blij.
Kortom een dikke pluim voor CoderingVrij.

2026幎3月20日

CoderingVrij からの回答

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en het mooie compliment voor onze jurist!

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf denkt echt met alles mee en

Dit bedrijf denkt echt met alles mee en geeft alles om je te helpen.
Ik ben enorm tevreden.

5぀星のうち5の評䟡

Top service en na vier weken was ik

Top service en na drie weken was ik van me codering af ?

2026幎2月28日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier, online wilt beoordelen!

Ook wij zin blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Een absolute aanrader!

CoderingVrij is een absolute aanrader voor iedereen die (snel) af wil zijn van een codering bkr-registratie. De dag nadat ik contact heb gezocht met coderingVrij is mijn A2 codering al weggehaald. Je bent altijd wel afhankelijk van hoe snel een kredietverstrekker reageert en de registratie verwijdert, en ook CoderingVrij heeft daar niet altijd invloed op, maar ze doen er alles aan om alles zo snel mogelijk te regelen! Het geld echt helemaal waard! Speciaal dank aan Kevin en Wadid die mij enorm goed hebben geholpen.

2026幎3月9日

CoderingVrij からの回答

Bedankt voor de 5-sterren review en de aanbeveling!

Het doet ons goed te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen die mogelijk in dezelfde situatie zitten. Jouw aanbeveling doet ons goed!

Namens het gehele team willen wij je dan ook alle goeds wensen voor de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk & snelle hulp!

Heel blij met de goede en snelle support van Coderingvrij. Vanaf het begin duidelijke communicatie en erg fijn hoe snel ze schakelen en goed bereikbaar zijn!

自発的なレビュヌ

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zij blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben echt blij met coderingvrij

Ik ben echt blij met coderingvrij omdat zij hebben perfecte werk gedaan en zij hebben alle codering voor mij verwijderd top en bedankt allemaal

Mijn ervaring met Coderingvrij.nl ie

Mijn ervaring met Coderingvrij.nl ie ontzettend positief. Hun inzet is fantastisch: zodra je alle benodigde documenten hebt aangeleverd, gaan ze direct en voortvarend voor je aan de slag. De communicatie is helder, korte lijntjes zonder omwegen. Recht door zee en geen gelul. Absoluut een aanrader!

2026幎3月3日

CoderingVrij からの回答

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Jullie hebben mij netjes bijgestaan om

Jullie hebben mij netjes bijgestaan om van mijn codering af te komen.
Ook mij steeds netjes van de lopende zaken op de hoogte gehouden.

2026幎3月9日

Zeer vakkundig.

Wij hebben een zeer goede ervaring met Coderingvrij.
Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd.
De communicatie was op elk punt uitstekend.
Vriendelijke mensen en we mochten altijd bellen met vragen.
Dhr. Schoonen is zeer deskundig.
Een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij BKR-zaken.
Binnen een week zijn twee coderingen definitief verwijderd dit was echt noodzakelijk voor de hypotheek.

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

5぀星のうち5の評䟡

Transparent en snel ze zijn

Transparent en snel ze zijn vertrouwelijk en geven goed advies .

2026幎2月20日

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。