Mycket hjälpsamma i supporten, jag har varit i kontakt med dom några gånger och alltid fått ett riktigt gott bemötande och hjälpsamma har dom varit, har handläggaren inte kunnat svara på frågan så har... もっと見る
企業が回答しました
Jag har uppgivit ett nytt e-mail. Det tidigare email'et har hamnat i orätta händer och måste bytas. Jag har skickat de 798 kronorna som ni begärde den 26/12 1925. E-mail-ändringen har vållat vissa pro... もっと見る
Ich habe mehrfach versucht Kontakt mit dieser Firma auf zunehmen Es ist quasi unmöglich jemanden ans Telefon zu bekommen nur die ki , die mir in meiner Angelegenheit nichts bringt nachdem ich versu... もっと見る
企業が回答しました
Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... もっと見る
企業が回答しました
coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se
スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 86%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Unfreundlich, inkompetent und trotz Zahlung der Forderung,nach 2 Monaten immer noch eine Zahlungsaufforderung nach der anderen. Man stellt sich die Frage, was dieses Unternehmen eigentlich darstellt. Diese Firma, bekommt es nicht hin Zahlungseingänge zu prüfen. Alle Zahlungsaufforderungen wichen voneinander ab. Schon sehr dubios! Es zeigt aber ganz deutlich, daß dieses Unternehmen, Nachholbedarf hat, bezüglich Arbeitsmoral. Ich habe fertig!

coeo Inkasso からの回答
Rechnung von 45€ sollte plötzlich 68€ kosten. Ratenzahlung angefragt auf einmal 108€ wenn ich zustimmen sollte.
Habe ich abgelehnt und geschrieben ich zahle nur die 68€! Ratenzahlungsplan mit 68€ bekommen. 1. Rate 20€ gezahlt. Email bekommen 1. Rate 20€ eingegangen Restbetrag 68.xx€ !!! Einfach mal versucht wieder extra Geld zu bekommen! Sollte jetzt noch einmal irgendwas kommen geht die Sache auch zum Anwalt. Die glauben echt die können machen was sie wollen!

coeo Inkasso からの回答
Bra & smidigt att få överblick & att betala. Haft kontakt med deras kundservice förut & fick bra bemötande & bra hjälp med mitt ärende.

coeo Inkasso からの回答
bra hjälp med avbetalningar. samt väldigt hjälpsamma om man har problem någon månad tom hjälp med att pausa en månad vid akutlägen under avbetalning utan extra avgifter

coeo Inkasso からの回答
Bra kommunikation lätta att få kontakt med och att göra en bra läsning att betala skuld i delar om
Man inte kan betala allt på en gång

coeo Inkasso からの回答
Min mor har fått SMS som hävdar att hon har en förfallen betalning från Bilecta. I SMSet finns ett telefonnummer, som ägs av coeo Inkasso. När man ringer upp det så hävdar de att hon beställt en macbook från en elektronikkedja och att hon måste betala för den.
Vi ringde istället direkt upp elektronikkedjan som dementerade detta. Hon har alltså inte glömt en beställning, eller blivit ID-kapad. Detta bolag är potentiella bedragare, det finns ingen annan förklaring.

coeo Inkasso からの回答
Enkelt att betala och lätt att få dela sin skuld , enda är att det läggs på kort period och summan blir hög per månad, men helt ok

coeo Inkasso からの回答
Väldigt dåligt bemötande dem kan inte ens sköta arbetet på ett bra sätt trots betalt skuld skickar dem ytterligare påminnelse

coeo Inkasso からの回答
Hade avbetalning med dom, smidigt och bra men plötsligt skickar de krav på att betala hela skulden. Ringer ditt och de säger att bortse från de och betala som vanligt. Sedan skickar de ut ny faktura på ett till krav annars går de till kronofogden. Känns inte alls seriöst.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。