KÞbte en "Timemore â Black Mirror Basic 2" kaffevÊgt. Super hurtig ekspedition! God og konkurrencedygtig pris. Godt emballeret - forsendelsen kom frem i god stand uden skader eller mangler. Lever... ãã£ãšèŠã
Virkelig god serviceðð» KÞbte kaffe udstyr og maskine hos Coffeejoy som vi desvÊrre mÃ¥tte sende en reklamation pÃ¥ et Ã¥r efter. Og lynhurtig vendte de tilbage efter at have snakket med udbyderen (Wil... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte den 16. september 2024 en Fellow Stagg EKG PRO 0,9 L Pour Over Elkedel som til at starte med fungeret som den skulle, 2 mrd efter begynde den ikke at kunne nÃ¥ 100° og ville ikke opdater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et ALTID i orden sted at handle! De bedste anbefalinger herfra âïžâïžâïžâïžâïž
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Komplette kaffelÞsninger til virksomheder. Webshop med kaffe og brygudstyr. Go' kaffe - helt enkelt.
Beringvej 19, 8361, Hasselager, ãã³ããŒã¯
- 40802080
- info@coffeejoy.dk
- coffeejoy.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super hurtig levering.
Rimelig pris og hurtig levering
Bestilte nogle pakker te og de blev leveret dagen efter. Det er meget hurtigt og effektivt. Prisen er OK.
Lille 0,8 el kogekeddel rigtig godtâŠ
Lille 0,8 el kogekeddel rigtig godt sted at handle
Hurtig levering og Ok pris
Fantastisk service
Fik en vare fra dem som havde en fejl fra produktionen. De var utroligt hurtige og sÞde til st svare på min mail omkring det.
De fik endda deres leverandÞr til at sende den direkte til mig så jeg fik en ny hurtigst muligt.
De var også sÞde på alle mails mellem os.
Fantastisk service og firma.
Tusind tak!
God service og hurtig levering
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Varen jeg kÞbte havde meget kort udlÞb og var derfor sat meget ned. Det er rigtig fint. Fejler intet, så stop madspild og sparet penge. Fin lÞsning at sÊlge det med kort udlÞb. Håber du, at I igen får varen på lager. Lige nu står den som udsolgt. (Caprimo Havredrik)
Meget hurtig levering og nem monteringâŠ
Meget hurtig levering og nem montering af vandkÞler venlige personale
Hurtig levering
Kaffefiltrene var som forventet og varerne kom allerede dagen efter bestilling :)
Top top top klasse
Overskuelig hjemmeside med godâŠ
Overskuelig hjemmeside med god inspiration.
Mega hurtig leverance
Virkelig god service og et godt product.
modtog pakken under 24 timer efterâŠ
modtog pakken under 24 timer efter bestillingen. God service.
Hurtig og effektiv levering
God og hurtig service
Hurtig levering og ingen problemer
Hurtig levering og ingen problemer. Lige som det skal vÊre. Ikke sidste gang jeg har handlet der. Og kan varmt anbefale firmaet til andre. ðŒðžðº