ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gemakkelijk bestellen na een tip van Colaris. Bezorging op het moment dat mij uitkwam. Lekker betaalbaar wijntje!
De mysteriedoos voldeed aan mijn verwachtingen. Ik had de mogelijkheid om wijnen te proeven waarvan ik niet meteen een hele doos wil bestellen.
Wijnen snel en gemakkelijk besteld! Goed en tijdig afgeleverd. En altijd aardig wat extra informatie over de wijn via email! Super service!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welke wijn past echt bij u? Daar gaan we samen naar op zoek. Onze wijnspecialisten hebben de beste wijnmakers gevonden en nemen alleen de allermooiste wijnen op in de Colaris collectie. We nemen u mee op ontdekkingsreis in de wijn en bieden u een 100% smaakgarantie. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een ruime 9 voor onze service en wijnen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Topbedrijf
Topbedrijf! Enorme keuze uit geweldig mooie wijnen! In elke prijsklasse.
Zeer betrouwbaar en uitstekende aftersales!!!
Wijn van Colaris is oké!
Behulpzame bezorger.
Heerlijke wijn.
Levering op tijd.
Zeer behulpzame bezorger.
Alles verloopt altijd vlot bij eenâŠ
Alles verloopt altijd vlot bij een bestelling.
Lekker proeven.
Zeer aan te raden - topwijnen voor een zeer scherpe prijs en persoonlijke service
Het duurde even voordat ik alle ins- en outs van het Colaris bezorgsysteem door had - de wijnkelder waarin je wijn wordt opgeslagen, die je dan moet 'afroepen' waarna de wijn bezorgd wordt - maar Colaris levert wijnen die elders onvindbaar zijn of al lang zijn uitverkocht en de service is uitstekend. Ik heb nu 3 keer enkele dozen besteld, en ben een terugkerende klant. Een wijn beviel me niet - na een telefoontje werd de restitutie soepel geregeld. Een uiterst prettig bedrijf met veel persoonlijke aandacht. AAA en +++
Blij dat ik Colaris ontdekt heb!
Ik ben enorm blij dat ik Colaris ontdekt heb. Ze leveren precies de wijnen waar van houd; heerlijke Bordeaux en Beaujolais. Tegen prima prijzen. Denk dat ik daar nog veel vaker van ga genieten !
Topwijn
Goede website. Snelle levering en natuurlijk heerlijke wijnen!
Super service!
Smakelijke wijnen tegen reële prijzen
Smakelijke wijnen tegen reële prijzen, eenvoudig te bestellen. Helaas laat PostNl het vaak afweten dus bestel op tijd.
Is een prima bedrijf metâŠ
Is een prima bedrijf met kwaliteitswijnen en hele goede service.
Heerlijke biologische rode wijn
Heerlijke biologische rode wijn, Aldeya, voor een prima prijs (in de aanbieding).
Colaris biedt kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Colaris heeft een goede aanpak als het gaat om promotie van goede wijnen. Hoewel de 'wijntaal' in z'n algemeenheid best wel wollig is, vind ik de typeringen door Colaris informatief en prettig te lezen. Ook de prijsstelling van de aanbiedingen bij Colaris is meestal aantrekkelijk
Mooie wijn perfecte levering tegen eenâŠ
Mooie wijn perfecte levering tegen een goeie prijs .
Niveau kwaliteit Franse en Italiaanse wijnen prima.
Sortiment Franse en Italiaanse wijnen is uitstekend. Kwaliteit prima. Prijzen op redelijk niveau. Informatie en levering volgens afspraak. Kortom, klanttevredenheid vanzelfsprekend.
Goede ervaring bij ColarisâŠ
Het betreft hier een herhaalbestelling van een heerlijke wijn en zowel de bestelling als de levering verliep vlekkeloos.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben nooit een bestelling gedaan waarvan wij spijt hadden, alles goed op orde. Vooral de eigen cuvées voldoen hieraan.
Mooie wijnen
Altijd op tijd, goede informatie en snelle levering
Ik ben heel tevreden over Colaris
Ik ben heel tevreden over Colaris. Stelt nooit teleur!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ